Δημιουργικότητα στο φουλ με την Αφροδίτη στους Ιχθείς

21.04.2014
Ο Απρίλιος μπορεί ως τώρα να μην ήταν και ο καλύτερος σου μήνας αφού τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα! Να είναι όμως καλά η Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 5 Απριλίου που μέχρι και τις 3 Μαϊου θα αλλάξει το σκηνικό και θα σου προσφέρει θεϊκή έμπνευση!

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε γεμίζει ενέργεια και τώρα έχεις την απαραίτητη ώθηση για να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι! Αυτή η φάση σχετίζεται με τα ωραία πράγματα της ζωής και τώρα καταλαβαίνεις πως οι πολυτέλειες δεν έχουν καμία σημασία αρκεί να είσαι καλά και να έχεις γύρω σου τους αγαπημένους σου ανθρώπους!

Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να εκφράσεις τα τρυφερά σου αισθήματα και να δείξεις στους ανθρώπους που αγαπάς πόσο νοιάζεσαι για εκείνους και το σπουδαιότερο πως μπορούν να βασιστούν επάνω σου! Άφησε την καρδιά σου να σου δείξει ποιες είναι οι ανάγκες σου αφού η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε κάνει πολύ τρυφερή. Οι στιγμές δημιουργικότητας είναι ένα επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο των ημερών!
Τώρα νιώθεις πως έχεις τόσες ιδέες, τόση ενέγεια, που αν την διοχετεύσεις προς την σωστή κατεύθυνση θα δημιουργήσεις απίθανα πράγματα!

Οι λέξεις-κλειδιά της περιόδου είναι: σχέσεις, αξίες, τρόπος που παίρνω και δίνω αγάπη, δημιουργικότητα!

Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες γίνονται πιο έντονες τώρα που έχεις τόση δημιουργικότητα που δεν μπορείς να το πιστέψεις! Αυτό το διάστημα η έξραση δημιουργικότητας που έχεις βασίζεται σε μεγάλο βαθμό και στην διαίσθηση σου και καταφέρνεις να εκφραστείς καλύτερα με αυτόν τον τρόπο. Εξάλλου οι Ιχθείς είναι το πιο “ανοιχτό” και γεμάτο ενέργεια ζώδιο του ζωδιακού και τώρα με την έμπνευση της Αφροδίτης θα μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό όταν δουν την παρουσίαση του επόμενου πρότζεκτ σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη