Τι να προσέξεις με τη νέα Σελήνη στον Ταύρο

29.04.2014
Αυτόν τον μήνα οι Εκλείψεις είναι πολλές αλλά και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θέλει προσοχή. Σήμερα λοιπόν έχουμε την Έκλειψη Ηλίου που σχηματίζεται στον Ταύρο αφού η Νέα Σελήνη συνοδεύεται από Έκλειψη Ηλίου και φέρνει πολλές αλλαγές στη ζωή σου. Παρακάτω θα βρεις τα sos της Νέας Σελήνης που πρέπει να προσέξεις ανάλογα με το ζώδιο σου αυτές τις ημέρες για να μην σε πιάσει πανικός με τόσα αστρολογικά φαινόμενα.

Γενικά: βάζεις ένα φρένο στις διαφορές σου με τους γύρω σου και καλείσαι να συμβιβαστείς αλλά και να συμφιλιωθείς με τον φίλο ή τον συνάδελφο με τον οποίο είχες ...θεματάκια. Τώρα αποφασίζεις να ολοκληρώσεις καταστάσεις και υποθέσεις που για κάποιο λόγο έμειναν καιρό στην μέση και να γυρίσεις σελίδα. Μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει!

Κριός: σκέφτηκες ποτέ πως η μάχη που πολλές φορές δίνεις με τους γύρω σου, είναι τελικά η μάχη που δίνεις με τον εαυτό σου; Αν ανοίξεις το μυαλό σου και δίνεις με φρέσκια ματιά τον κόσμο, όλα θα βρουν σχεδόν μαγικά την λύση τους!

Ταύρος: η Νέα Σελήνη είναι ορισμένες φορές πεισματάρα και σε κάνει να θέλεις να κρατηθείς και να γαντζωθείς από κάπου τόσο σφιχτά που τίποτα να μην μπορεί να σε κουνήσει, αλλά γιατί να το κάνεις; Θα δεις τώρα πως έχεις επιλογές και μάλιστα πάρα πολλές αρκεί να ψάξεις στα σωστά μέρη!

Δίδυμοι: τα φαντάσματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με την Νέα Σελήνη και την Ηλιακή Έκλειψη οπότε καλό είναι να “κλείσεις” ορισμένες υποθέσεις στις οποίες έχεις ξεχάσει να βάλεις τελεία.

Καρκίνος: το διάστημα αυτό είναι μια περίοδος που συνοδεύεται από νέα ξεκινήματα αλλά αυτή η ηλιακή Έκλειψη δεν αποκλείεται να σημαίνει και τελειώματα. Αν δεις πως μια σχέση -φιλική ή ερωτική- δεν προχωράει, μήπως έχει ήδη τελειώσει και δεν το ξέρεις;

Λέων: μην αφήσεις κανέναν να σε εμποδίσει να κάνεις αυτό που θέλεις πραγματικά, ακόμη και αν χρειαστεί να αλλάξεις για παράδειγμα δουλειά αν νιώσεις πως στην τωρινή σου δουλειά δεν σου φέρονται όπως θα έπρεπε. Αξίζεις το καλύτερο.

Παρθένος: αυτό που σε γέμιζε μέχρι χθες - σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο- μπορεί πλέον να μην σου κάνει, οπότε το διάστημα αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα προς την κατεύθυνση που θέλεις και δεν θα σου βγει σε κακό.

Ζυγός: οικονομικά και προσωπικά ζητήματα σε βάζουν σε μουντ επανεξέτασης των σχέσεων και των συνεργασίων σου. Δες τα πράγματα πια καθαρά και πάρε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σου.

Σκορπιός: αν νιώθεις πως ο σύντροφος σου δεν σου φέρεται όπως θα ήθελες ίσως αυτό είναι ένα δείγμα πως ήρθε η ώρα να πας παρακάτω. Κάντο και δεν θα το μετανιώσεις αφού σχέση χωρίς σεβασμό δεν μπορεί να υπάρξει.

Τοξότης: η βαρεμάρα και το αίσθημα πως δεν προχωράς επαγγελματικά είναι τα θέματα που σε επηρεάζουν. Ένα όνειρο καριέρας καλό είναι να μην μείνει άπιαστο, αλλά να κινητοποιηθείς τώρα και να κάνεις κάτι για να το κάνεις πραγματικότητα.

Αιγόκερως: το ρομάντζο αλλά και η οικογένεια τραβούν τώρα την προσοχή σου. Οι απαιτήσεις σου, σκέφτηκες όμως ποτέ μήπως είναι λιγάκι υπερβολικές; Δες τι είναι πραγματικά αυτό που ζητάς γιατί τότε μόνο θα μπορείς να το αποκτήσεις!

Υδροχόος: τα οικογενειακά σου θέλουν την προσοχή σου και τα πρακτικά θέματα μέσα στο σπίτι γίνονται οι μόνιμες σκέωεις σου. Το να θυμηθείς πως ήσουν κάποτε μπορεί να σε στενοχωρήσει αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις βήματα μπροστά. Μην απογοητεύεσαι και όλα θα γίνουν.

Ιχθείς: μίλησε με σαφήνεια για τα όσα σκέφτεσαι γιατί έτσι μόνο θα καταλάβουν και οι γύρω σου τι σκέφτεται το μυαλουδάκι σου. Τότε να δεις που όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα και για εσένα αλλά και για τους άλλους.

Ε.Α.