Ο Ερμής στους Διδύμους σε βάζει σε σκέψεις

08.05.2014
Αυτές τις μέρες θα νιώθεις νιώθεις τόσο έξυπνη, αφού οι λέξεις και οι σκέψεις στήνουν χορό στο μυαλό σου!

Για όλα ευθύνεται λοιπόν ο αγαπημένος μας πλανήτης της επικοινωνίας που δεν είναι άλλος από τον Ερμή που από τις 7 του μήνα μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και σε βάζει σε μια εγρήγορση μέχρι τις 29 του μήνα.

Μπορεί αυτό να σημαίνει πως παθαίνεις μια τρέλα με τα γκάτζετ, την τεχνολογία, το διάβασμα και γενικά όλα όσα εξιτάρουν το μυαλό σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει γενικά μια σύγχυση, πολλές κουβέντες και συζητήσεις για τις επόμενες εβδομάδες και ίσως δεις πως δυσκολεύεσαι να πάρεις και τις πιο απλές αποφάσεις. Το να διαλέξεις ποιο φαγητό θέλεις από έναν κατάλογο μπορεί να σου φαίνεται βουνό και μπορεί να χάνεσαι με τις επιλογές που έχεις, αλλά αν μείνεις στις επιλογές που ξέρεις πως σου αρέσουν δεν θα έχεις πρόβλημα. Το να μείνεις πιστή σε μια απόφαση ίσως φαίνεται βουνό πράγμα που μπορεί να ισχύει και στα ερωτικά σου.

Το θέμα είναι πως τώρα χειρίζεσαι τον λόγο καλύτερα από ποτέ και η ικανότητα που έχεις να χρησιμοποιείς την γλώσσα με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο και να “περνάς” στους γύρω σου αυτά που θέλεις είναι κάτι που δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτο! Εξάλλου ο Ερμής σε γεμίζει ιδέες και γενικά πληροφορίες που δεν μπορείς να κρατήσεις για τον εαυτό σου. Μπορεί να φλερτάρεις ακόμη και με την ιδέα να παρατήρησεις την δουλειά σου- στην δύσκολη αυτή εποχή - για να κάνεις αληθινό το όνειρο σου να ανοίξεις μια δική σου επιχείρηση! Μην βιάζεσαι, μελέτησε τα θετικά και τα αρνητικά και στην συνέχεια προχώρησε στο επόμενο βήμα.

Η περιέργεια σου είναι σε υψηλά επίπεδα και σχετίζεται με όλα τα πνευματικά θέματα όπως το γράψιμο αλλά και τη διδασκαλία αφού έχεις απίστευτη μεταδοτικότητα που ευνοεί μέχρι και την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Το ζώδιο των Διδύμων σε βάζει να ζεις σε ένα δικό σου κόσμο γεμάτο σκέψεις και ιδέες - και αν είσαι Ζυγός ή Υδροχόος επηρεάζεσαι ακόμη περισσότερο- αλλά μην περιμένεις τώρα να γίνουν όλα όσα σκέφτεσαι μονομιάς μαγικά όπως τα έχεις ονειρευτεί. Δώσε χρόνο και αξιοποίησε τις σκέψεις σου! Τα καλύτερα έρχονται!

Ε.Α.