Μάιος: Ο πιο ερωτικός μήνας

05.05.2014
Mην ανησυχείς για τίποτα! Ο Μάιος είναι ένα πολύ πιο εύκολος μήνας από τον Απρίλιο και θα το δεις αυτό τόσο στην καθημερινότητα σου όσο και στα ερωτικά σου. Διάθεση υπάρχει για ερωτικά παιχνίδια και οι λέξεις βγαίνουν με μεγάλη γλύκα από το στόμα σου. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται στα ερωτικά σου και σε γενικές γραμμές είσαι πιο ξεκάθαρη τόσο με τον σύντροφο σου όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Ανάλογα με το ζώδιο σου δες τι να περιμένεις στα ερωτικά σου αυτόν τον μήνα!

Κριός: Φαίνεται να ευνοείσαι περισσότερο αυτόν το μήνα, καθώς το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 3 και μετά κάνει γόνιμο το έδαφος για εξέλιξη, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις σου. Παρά τους ανάδρομους Κρόνο (όλο το μήνα) και Αρη (μέχρι τις 20), φαίνεται ότι εσύ επηρεάζεσαι λιγότερο από τις ανατροπές και τη νευρικότητα, οπότε θα χειριστείς καλύτερα τα άτομα που σε επηρεάζουν και θα εισπράξεις μεγαλύτερη δόση ικανοποίησης και χαράς.

Ταύρος: Ο τομέας αυτός θα σε απασχολήσει έντονα εξαιτίας του συνεχώς μεταβαλλόμενου κλίματος. Εξάλλου, ο ανάδρομος Αρης στον Ζυγό μέχρι τις 20 του μήνα αλλά και ο ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκειά του θα προκαλέσουν νευρικότητα και θα αλλάξουν αρκετά τις συνθήκες, ενώ θα προβληματιστείς για κάποια άτομα. Η ευνοϊκή πλευρά των πραγμάτων είναι ότι θα καταφέρεις να σώσεις καταστάσεις ή να μην παρεξηγηθείς, σε μεγάλο βαθμό.

Δίδυμοι: Για σένα ο φετινός Μάιος θα είναι καταλυτικός. Ο ανάδρομος Αρης στον Ζυγό μέχρι τις 20 και ο Κρόνος όλο το μήνα θα δημιουργήσουν μεγάλη ένταση, με αφετηρία άτομα και καταστάσεις που θα σε πιέσουν. Οπλο σου είναι η ψυχραιμία, διατηρήσέ την. Εντάσεις προμηνύονται και στην ερωτική σου ζωή, όπου πολλά θα κριθούν από τη στάση που θα αποφασίσεις να κρατήσεις. Αν δεν αντέχεις, προτίμησε την απόσταση. Μην επιμένεις προκειμένου να διορθώσεις ό,τι πηγαίνει στραβά.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη στον Κριό και η αντίθεσή της με τον Αρη στον Ζυγό κοντά στις 11 κάνει το κλίμα εύφλεκτο, ιδιαίτερα αν σχετίζεσαι με Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους. Η εβδομάδα από τις 11 μέχρι τις 18 είναι ίσως η πιο δύσκολη για την προσωπική σου ζωή, και τα σενάρια ποικίλα. Ισως η σχέση σου να ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί εδώ και καιρό, και τώρα να ξεσπάσει μια μίνι κρίση.

Λέων: Ο Μάιος ευνοεί περισσότερο την ερωτική σου ζωή σε σχέση με τον προκάτοχό του, που δυσκόλεψε τα πράγματα. Ιδιαίτερα αν είσαι μόνη, μάλλον θα βρεις πιο εύκολα ικανοποίηση, αφού η προσφορά, ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα είναι αρκετά μεγάλη. Αν είσαι δεσμευμένη, πρέπει να προσέξεις κοντά στις 11 και μέχρι τις 18, καθώς η κόντρα της Αφροδίτης με τον Αρη αρχικά και μετά με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό πρόκειται να φέρει δυσκολίες και μπορεί να καταδείξει τις μεγάλες διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου. Δεν είναι απίθανο εσύ ή το ταίρι σου να νιώσει ότι ένα συννεφάκι σκιάζει το δεσμό σας, και να δημιουργηθούν εντάσεις.

Παρθένος: Δεν είναι κακός ο Μάιος, αν και ο έρωτας δεν φαίνεται να είναι ακριβώς προτεραιότητά σου. Το σημαντικότερο ρόλο στον τομέα «σχέσεις» θα παίξει η επικοινωνία, ιδιαίτερα την εβδομάδα 11-18 Μαΐου, που η Αφροδίτη εμπλέκεται σε δύσκολες όψεις με τον Αρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Μην καταπίνεις τα συναισθήματά σου. Το ότι δεν συμφωνείς σε όλα δεν είναι αιτία για να χαλάσεις τη σχέση σου, αλλά να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορετικότητα, τη δική σου και των άλλων.

Ζυγός: η επιθυμία να σπάσεις κάθε είδους δεσμά και να διακόψεις εξαρτήσεις είναι έντονη, μάλλον νιώθεις να «πνίγεσαι» με τον Αρη στο ζώδιό σου. Ευτυχώς ή δυστυχώς, το ξανασκέφτεσαι. Λέω «ευτυχώς ή δυστυχώς», γιατί δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Μπορεί κάποιοι να... τσιτσιρίζεστε σε ένα γάμο ή μια συνεργασία, ενώ το υγιέστερο θα ήταν να την... κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια. Βέβαια, αν έβρισκες το θάρρος να το επιχειρήσεις τώρα, μάλλον θα έκανες χειρότερα τα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι γάμοι ή σχέσεις που κρέμονται από μια κλωστή καθημερινά θα βαδίζουν όλο και πιο κοντά στο τέλος τους, το τυπικό αλλά και το ουσιαστικό.

Σκορπιός: Το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης έως τις 2 Μαΐου προσφέρεται για να βελτιώσεις τα πράγματα στο γάμο και στην αισθηματική ζωή σου, αφού, με τόσα που περνάς, άλλοι στα επαγγελματικά και άλλοι στα οικονομικά, ή εξαιτίας της οικογένειάς σου, μπορεί να έχεις χάσει λίγο την... μπάλα. Περνώντας στη δράση, θα αποφύγεις παρατράγουδα που μπορεί να αναδείξει η πανσέληνος στις 14 στο ζώδιό σου. Απόφυγε, όπως το συνηθίζεις, να κρατάς μέσα σου για πολύ καιρό ό,τι σε ενοχλεί, ώστε να μην οδηγείς σε εκρήξεις θυμού «δι' ασήμαντον αφορμήν».

Τοξότης: Αν η γλώσσα δεν προτρέχει του νου, μπορείς πραγματικά να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση αυτόν το μήνα. Η προσφορά τρυφερότητας, αγάπης και υποστήριξης θα είναι σημαντική και θα γίνει με πολλούς τρόπους. Το μυστικό για να την αξιοποιήσεις είναι να προσπαθήσεις να καταλάβεις ποιοι είναι και τι θέλουν όσοι βρίσκονται κοντά σου. Από τις 3 έως και τις 28 ιδιαίτερα, αν και από τότε κι έπειτα ευτυχώς δεν υπάρχει περιορισμός, θα είναι πιο εύκολο να κάνεις προσπάθειες που δεν ενέχουν πολύ κόπο, σε πολλές κατευθύνσεις. Τώρα θα καταλάβεις αν χωράει βελτίωση στο γάμο ή στη σχέση σου.

Αιγόκερως: Είναι φυσικό σε μια τόσο σύνθετη περίοδο όπως αυτή που διανύεις, που επαναξιολογείς πολλά, να αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά και ό,τι σε δένει με τα άτομα γύρω σου. Οσοι από εσάς έχετε περάσει πρόσφατα μια απογοήτευση πιθανόν να θέλετε τώρα να το ρίξετε λίγο έξω φλερτάροντας, όμως μη βιαστείτε να σοβαρέψετε γρήγορα την κατάσταση, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Μπορεί τα πρόσωπα που ελκύεις τώρα να σε ενθουσιάσουν στην αρχή, αλλά για κάποιο λόγο στη συνέχεια να ανακαλύψεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα ήθελες.

Υδροχόος: Τόσο ο Ουρανός όσο και η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις αρνητικά συναισθήματα και προκαταλήψεις και να πλησιάσετε με μεγαλύτερη κατανόηση τους άλλους. Είναι ευκαιρία τώρα να επανεξετάσεις βασικές σχέσεις σου με περισσότερη αντικειμενικότητα, οπότε να διαπιστώσεις και δικές σου υπερβολές, κολλήματα, παραλείψεις, λάθη. Ορισμένοι μπορεί να είστε ακόμα λίγο μπερδεμένοι και να αδυνατείτε να συνδυάσετε στις σωστές δόσεις τη συντροφική διάθεση και την τρυφερότητα με τη σεξουαλική επιθυμία.

Ιχθείς: Φυλάξου από τις παρανοήσεις, τα άστοχα σχόλια και τις παρεξηγήσεις. Μπορεί να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα τόσο στο χώρο της δουλειάς σου όσο και στις σχέσεις σου με συγγενείς και φίλους. Ο Μάιος επιφυλάσσει πολλές εναλλαγές, κούραση και... βαβούρα από τις 8 έως τις 28. Το παρήγορο είναι ότι δεν θα σου στερήσει τις εκδηλώσεις συμπάθειας και αγάπης, αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι θα προέρχονται από την πηγή που θέλεις.