5 σημεία SOS με τον Ήλιο στους Διδύμους

21.05.2014
Ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20 του μήνα μέχρι τις 21 Ιουνίου είναι μια ευχάριστη αλλαγή αφού βλέπεις πως πλέον δεν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ θέματα ό πρακτικά όπως τα χρήματα, οι δεσμεύσεις και η καθημερινότητα αλλά το μυαλουδάκι σου πετάει και αποζητάς την διασκέδαση και την περιπέτεια! Δεν είναι κακό αυτό έτσι για αλλαγή!

Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο γεμάτο περιέργεια που λατρεύει την ποικιλία και αναζητάει με μανία το καινούριο.

Η επικοινωνία έχει την τιμητική της και αυτό το διάστημα η καθημερινότητα σου είναι γεμάτη ιδέες, νέες πληροφορίες και πολλές συζητήσεις. Μπορείς να σκέφτεσαι 200 πράγματα ταυτόχρονα αντί να επικεντρώνεσαι στο σήμερα. Πρόσεξε όμως μην πέσεις στην παγίδα του να ξεχνάς να τελειώσεις κάτι που ξεκίνησες για να μην βρεθείς τελικά με χίλιες “ανοιχτές” υποθέσεις το διάστημα που ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιο των Διδύμων.

Οι δύο όψεις του ζωδίου των Διδύμων, σε βάζουν στο μουντ να δεις τις δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος και να εξετάσεις όλες τις επιλογές που έχεις, όταν δεν είσαι απασχολημένη κάνοντας άλλα πράγματα. Το διάστημα αυτό είσαι γεμάτη ενέργεια και είσαι έτοιμη να ευχαριστηθείς τα πράγματα στην ζωή όπως σου τα φέρνει! Παρακάτω θα βρεις τα βασικά 5 σημεία που πρέπει να προσέξεις αυτό το διάστημα:

Τι να κάνεις: χίλια πράγματα με την μία! Το ζώδιο των ΔΙδύμων είναι του πνεύματος και εσύ δεν αποκλείεται να έχεις δέκα tabs ανοιχτά στον υπολογιστή σου καθημερινά ενώ βλέπεις τηλεόραση, τρως και μιλάς στο τηλέφωνο! Ναι τώρα γίνεσαι πιο multi-tasking από ότι συνήθως με τον Ήλιο στου Διδύμους, αρκεί να είσαι προσεκτική για να αποφύγεις τυχόν λάθη.

Τι να πεις: όλα και τίποτα σε όποιον έχεις την διάθεση να σε ακούσει! Το ζώδιο των Διδύμων είναι επικοινωνιακό και σε κάνει να μιλάς ασταμάτητα, να λες αστεία και με λίγα λόγια την ιστορία της ζωής σου αλλά και να κάνεις την ερώτηση “Γιατί” με ύφος πεντάχρονου! Άφησε και τους άλλους να πουν μια λέξη και δείξε την διάθεση πως θέλεις να τους ακούσεις ακόμη και αν σου φαίνεται ακατόρθωτο!

Πού να πας: o πόθος σου για γνώση δεν κρύβεται με τίποτα και βρίσκεις τον εαυτό σου να κάνει βόλτες σε βιβλιοθήκες και θέατρα. Δεν αποκλείεται να μάθεις πολλά νέα πράγματα γνωρίζοντας νέους ανθρώπους οπότε δεν έχεις παρά να δεχτείς τις προσκλήσεις που σου κάνουν και να περάσεις τέλεια! Αν η παρέα έχει ενδιαφέρον θα περάσεις σούπερ!

Τι να φορέσεις: με την επιρροή των Διδύμων δεν παίρνεις την ζωή αλλά και τον εαυτό σου πολύ σοβαρά και είσαι γεμάτη χαρά. Τα φωτεινά, ζωηρά χρώματα είναι ιδανικά για αυτό το διάστημα για να ταιριάξουν με την ξέγνοιαστη διάθεση που έχεις. Φόρεσε μόνο κομμάτια που σε ανεβάζουν και σε κάνουν να πετάς από χαρά!

Τι να περιμένεις: να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους, να το διασκεδάσεις με την ψυχή σου και γενικά να περάσεις σούπερ! Τι περιμένεις; Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα να κάνεις με τον Ήλιο στους Διδύμους!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη