Πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής του Οκτωβρίου;

02.10.2014
Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 4 του μήνα στον Σκορπιό και φέρνει πολλά και διάφορα... μπερδέματα. Θέματα που για διάφορους λόγους δεν είχαν τελειώσει στο παρελθόν έρχονται ξανά στην επιφάνεια θυμίζοντας σου πως πρέπει να βάλεις τώρα μια τελεία. Θέματα που αφορούν παλιότερες σχέσεις σου ερωτικές ή φιλικές βγαίνουν στην επιφάνεια αλλά και χρέη που τώρα καλείσαι να πληρώσεις.

Φυσικά και οι καθυστερήσεις αλλά και οι ...”μπερδεμένες” συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό το διατημα με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μην υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους γύρω σου είναι να διπλοτσεκάρεις τα όσα γράφεις και λες και να περιμένεις αρκετές διορθώσεις.

Η επιρροή του φαινομένου σε επηρεάζει μιας και σχετίζεται και με βαθύτερης φύσεως συναισθηματικά θέματα. Τώρα αντιμετωπίζεις τις σκιές του παρελθόντος και προχωράς παρακάτω πιο δυνατή.

Παρακάτω θα βρεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου!
Κριός: η επικοινωνία σου με γιατρούς, δικηγόρους και λογιστές αλλά και με το άλλο σου μισό είναι ιδιαίτερα σημαντικές αυτό το διάστημα. Φρόντισε να είσαι όσο γίνεται πιο ξεκάθαρη στα όσα λες αυτό το διάστημα και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε βοηθήσει μην αρνηθείς τη βοήθεια του.

Ταύρος: οι συζητήσεις με τους συναδέλφους σου είναι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα. Παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν στον χώρο της δουλειάς και δεν αποκλείεται να σχετίζονται με τις προτεραιότητες και τα καθήκοντα σου. Φτιάξε μια λίστα για να οργανώσεις τις ιδέες και τα καθήκοντα σου έτσι ώστε να μην πελαγώσεις.

Δίδυμοι: τα παιδιά και οι κάπως πιο ανώριμοι ενήλικες σου γεμίζουν το κεφάλι ιδέες. Στις συζητήσεις που γίνονται είσαι περισσότερο ακροατής αλλά όταν αποφασίζεις να εκφέρεις γνώμη καλό είναι να προσέχεις τι λες και κυρίως πώς το λες για να μην παρεξηγηθείς.

Καρκίνος: η παιδική σου ηλικία έρχεται στο φως καθώς και οι συζητήσεις με συγγενείς για διάφορα οικογενειακά θέματα. Καταφέρνεις τώρα να έχεις μια πιο καθαρή και συνολική άποψη για τις οικογενειακές σχέσεις και ξέρεις τι να περιμένεις και από ποιόν μέσα στην οικογένεια.

Λέων: θα έχεις πολλές σύντομες συζητήσεις και επικοινωνίες με συγγενείς και γείτονες αυτό το διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό. Λάθος τηλεφωνήματα, χαμένα μηνύματα, γράμματα που μπορεί να τα έλαβα το λάθος άτομο, λάθη στην ηλεκτρονική σου αλληλογραφία είναι λίγα από αυτά που μπορείς να περιμένεις τώρα. Υπομονή, ανάδρομος είναι και θα περάσει!

Παρθένος: οι προσωπικές σου αξίες, οι πηγές εσόδων και η αυτοεκτίμηση σου είναι τα βασικά που σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Οι λάθος πληροφορίες μπορεί να έχουν άμεση επίδραση στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Αν αντισταθείς στην ανάγκη σου να τινάξεις την μπάνγκα στον αέρα και να ψωνίσεις ότι σου γυαλίσει τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ζυγός: οι συζητήσεις φαίνονται να γυρίζουν γύρω από σένα αυτό το διάστημα και πιο συγκεκριμένα σχετίζονται με την ανάγκη σου να βοηθήσεις τους γύρω σου. Δεν αποκλείεται να πρέπει να εξηγείς τι θέλεις να πεις συνέχεια. Μην ξεχνάς πως πολλές φορές είναι καλύτερα να μην μιλάς καθόλου από το πεις πράγματα που θα πληγώσουν. Τώρα είναι μια καλή φάση για να σκεφτείς πώς φαίνεσαι στους γύρω σου και να φροντίσεις την εικόνα σου.

Σκορπιός: καλό είναι να κρατήσεις τα σχέδια σου για τον εαυτό σου και μόνο. Το να βγάζεις τα εσώψυχα σου αυτό το διάστημα δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου. Προεξε τι λες και άκουσε προσεκτικά αυτά που σου λένε οι άλλοι. Μην αφήσεις το άγχος σου να σε κυριεύσει και φρόντισε να υπερισχύσει η λογική σου.

Τοξότης: τα κλαμπ και οι χώροι όπου μαζεύεται κόσμος γενικά σε φέρνουν σε επαφή με ανθρώπους και φίλους και έτσι μοιράζεσαι τις οικονομικές σου ανασφάλειες με δικούς σου ανθρώπους και δεν αποκλείεται να σου βρουν και την λύση. Καλό είναι να είσαι θετική και να ακούσεις τις συμβουλές τους αλλά όχι να τους αφήσεις να σε επηρεάσουν στην απόφαση που θα πάρεις. Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι ακούσεις την συμβουλή τους και να την λάβεις σοβαρά υπόψη σου αλλά εσύ να έχεις τον τελευταίο λόγο.

Αιγόκερως: θα χρειαστεί να οπλιστείς με πολύ υπομονή αυτή την περίοδο και όλα όσα λες φαίνεται να λογοκρίνονται. Καλό είναι να περιμένεις και να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις ειδικά αν έχεις ξαναπεί τα ίδια πράγματα και στον παρελθόν. Τώρα το διάστημα είναι ιδανικό για να ξαναδείς τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Υδροχόος: η θρησκεία αλλά και οι σπουδές που σχετίζονται με το εξωτερικό μπορούν τώρα να σου προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες. Πρόσεξε γενικά να μην πράγματα που μπορεί και να παρεξηγηθούν. Γενικά καλό είναι να κρατάς την άποψη σου για τον εαυτό σου αυτό το διάστημα, αφού είναι ένα διάστημα ιδανικό για να διαβάσεις και να αφοσιωθείς στον στόχο σου.

Ιχθείς: κρυμμένες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια και ειδικά όταν σχετίζονται με την φορολογική σου δήλωση. Οι δυσκολίες γενικά υπάρχουν στις πιο απλές καταστάσεις και πρόσεξε τι θα υπογράψεις αυτό το διάστημα.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη