Πώς σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό;

01.10.2014
H Αφροδίτη στον Ζυγό θα βάλει στο επίκεντρο την ομορφιά αλλά θα φέρει και την αρμονία στις σχέσεις σου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου.

Ο πλανήτης της αγάπης δεν είναι άλλος από την Αφροδίτη που κυβερνάει τις σχέσεις και την ευχαρίστηση και …κόβει βόλτες στον Ζυγό, πράγμα που σημαίνει πρακτικά πως σε περιμένουν πολλές στιγμές χαράς και ευχαρίστησης.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό έχει θετικές επιρροές και φέρνει την αρμονίας στις σχέσεις σου. Αυτό το διάστημα είσαι ιδιαίτερα φιλική με τους γύρω σου, κοινωνική και δημιουργική και η διπλωματία σου είναι το φόρτε σου! Το πιο ισορροπημένο ζώδιο του ζωδιακού σε βάζει να ψάχνεις και να βρίσκεις τον τρόπο για να φέρεις την ισορροπία στην καθημερινότητα σου και να φροντίσεις όλοι να είναι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι.

Ο Ζυγός ανήκει στα ζώδια του Αέρα και η αγάπη και οι σχέσεις σου έχουν έναν άλλο αέρα. Τώρα νιώθεις γενικά να είσαι πιο χαλαρή σε θέματα σχέσεων και είσαι ευγενική και γοητευτική σε σημείο που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Οι σχέσεις προχωράνε καλά με την Αφροδίτη στον Ζυγό χωρίς υπερβολές. Δεν είναι πως δεν έχεις «βαθιά» συναισθήματα για τον άνθρωπο σου απλά δεν «βαθαίνεις» τόσο πολύ στις συζητήσεις για να μην το στεναχωρήσεις και δεν αποκλείεται να πεις και κάποιο μικροψεμματάκι για να μην τον τσαντίσεις. To να συμβιβαστείς είναι μια λύση αλλά φρόντισε να μην αφήνεις πολύ πίσω τα δικά σου θέλω για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες των γύρω σου. Καλό είναι να κάνεις θυσίες για τους ανθρώπους που αγαπάς αλλά χωρίς να ξεχνάς και τον εαυτό σου.

Η Αφροδίτη σε βάζει στο κλίμα της… ομορφιάς και φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου αυτό το διάστημα. Μην απορήσεις λοιπόν αν περνάς περισσότερο χρόνο απ’ότι συνήθως στα μαγαζιά ή μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού σου!

Επιμέλεια: Ε.Α.