Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη;

20.11.2014
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 του μήνα -την ίδια μέρα που ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη- ανανεώνει την πίστη σου σε ανθρώπους και στόζους και σε βάζει να σκέφτεσαι... μεγάλα πράγματα!

Τις επόμενες εβδομάδες σκέψου νέους επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς στόχους ενώ το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην πετάς στα σύννεφα και ονειρεύεσαι ανέφικτα πράγματα.

Παρακάτω θα βρεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου:

Κριός: είσαι έτοιμη να “ανοίξεις” τους ορίζοντες σου! Με αυτή την Νέα Σελήνη αναζητάς την μαγεία σε όλα! Τουλάχιστον όμως καθώς πετάς λιγάκι στα σύννεφα προσπάθησε να κρατήσεις το ένα πόδι σου στη γη και φρόντισε να πατάει γερά. Ο προγραμματισμός και η οργάνωση ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν.

Ταύρος: κάτω από την επιρροή της Νέας αυτής Σελήνης, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις νέες επιχειρηματικές στρατηγικές που θα έχουν και μεγάλη προοπτική. Το να φτιάξεις έναν κοινό λογαριασμό με τον σύντρφο σου μπορεί να είναι ένα πρώτο βήμα και προς τη δέσμευση. Για πρώτη φορά στην ζωή σου μετά απο καιρό είσαι “ανοιχτή” στις αλλαγές. Αυτό είναι πολύ θετικό!

Δίδυμοι: στον 7ο οίκο των συνεργασιών σου, η Νέα αυτή Σελήνη σου προσφέρει την δυνατότητα να συμμετέχεις σε μια νέα συναρπαστική συνεργασία ή σε βρίσκει την σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος για να γνωρίσεις τον κύριο τέλειο! Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να διαλέξεις να δεις μόνο τα θετικά στην νέα σου δουλειά ή τον νέο σου σύντροφο αλλά μην ξεχνάς πως καλό είναι να είμαστε αισιόδοξοι αλλά να έχουμε και μια μικρή δόση ρεαλισμού.

Καρκίνος: με την Νέα αυτή Σελήνη να επηρεάζει τον έκτο οίκο σου της εργασίας αλλά και της υγείας σου, αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία που έχεις να βελτιώσεις την υγεία σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει απλά πως αποφάσισες να γραφτείς επιτέλους στο γυμναστήριο ή απλά μπήκες σε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής. Αν πάλι θέλεις να αλλάξεις δουλειά τότε τώρα είναι ένα καλό διάστημα για να το ψάξεις λίγο.

Λέων: η συναρπαστική αυτή Νέα Σελήνη επηρεάζει τα ερωτικά σου! Αν είσαι ελεύθερη τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγεις έξω και να κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιον που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μωράκι ή να ξεκινήσεις ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ τότε μην χάνεις ούτε λεπτό! Τώρα είναι η ώρα!

Παρθένος: δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξιδάκι με την οικογένεια σου και να αλλάξεις παραστάσεις αλ΄λά και ψυχολογία. Η ασφάλεια του σπιτιού σου είναι στο επίκεντρο αυτές τις μέρες αφού το φαινόμενο επηρεάζει την οικογένεια και το σπίτι σου. Αυτό το διάστημα αναζητάς την ασφάλεια για τους δικούς σου ανθρώπους.

Ζυγός: αυτή η αισιόδοξη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στον 3 τρίτο οίκο σου επηρεάζει την επικοινωνία σου αλλά και τον τρόπο που σκέφτεσαι τις καταστάσεις και τα όσα σου συμβαίνουν. Συζητήσεις που μπορείς να κάνεις με τον σύντροφο σου έχουν ένα συναισθηματικό υπόβαθρο και δεν αποκλείεται να “βγάλουν” προς τα έξω μια άλλη πτυχή του εαυτού σου αλλά και του ανθρώπου που έχεις απέναντι σου που θα σε ενθουσιάσει!

Σκορπιός: αυτή η Νέα Σελήνη στον οίκο των εσόδων σου σε βάζει σε σκέψεις που σχετίζονται με το πώς θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημα σου. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να καλλιεργήσεις ορισμένα ταλέντα σου ή και να τα εκμεταλλευτείς προκειμένου να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει. Το θετικό είναι πως νιώθεις σαν μαγνήτης χρημάτων και το σύμπαν δεν μπορεί παρά να μην στο φέρει!

Τοξότης: αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου είναι μια νέα αρχή για εσένα. Προσκάλεσε τις αλλαγές στην ζωή σου είτε αυτό σημαίνει πως θα αλλάξεις κάτι στην εμφάνιση σου και θα νιώσεις υπέροχα είτε απλά σημαίνει αλλαγές για την σχέση ή τις φιλίες σου! Βρες από ποιο ακριβώς από όλα θέλεις να ξεκινήσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως τίποτα δεν σε σταματάει! The sky is the limit!

Aιγόκερως: αν υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί - κάτι για το οποίο δυσκολεύεσαι να μιλήσεις ή κάτι που προσπαθείς να ξεχάσεις για κάποιο λόγο τότε αυτό το διάστημα οι ανησυχίες σου δεν θα είναι τόσο έντονες και θα νιώσεις πιο καθησυχασμένη. Βάλε τον εαυτό σου προτεραιότητα και κάνε κάτι που θα σε γεμίσει!

Yδροχοός: καλό είναι να περιμένεις την χαρά και την διασκέδαση με αυτή την Νέα Σελήνη να επηρεάζει τον οίκο των φίλων και των γκρουπ σου! Δεν αποκλείεται να έχεις κοντά σου ανθρώπους που μπορεί φαινομενικά να μην μοιάζουν πολύ με εσένα αλλά όμως που ταιριάζετε πάρα πολύ σαν παρέα. Ακόμη αν υπάρχει ένα όνειρο σου που θέλεις να κυνηγήσεις τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να το κάνεις και να το πετύχεις!

Ιχθείς: κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σου όνειρα με την Νέα Σελήνη αυτή να επηρεάζει την καριέρα σου. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να υλοποιήσεις το πιο τρελό επαγγελματικό σου όνειρο και να σου βγει σε καλό!

Επιμέλεια: Ελενη Αναστασάκη