Αισιοδοξία στο φουλ με τον Ήλιο στον Τοξότη

27.11.2014
Aπό τις 28 Νοεμβρίου και μετά τίποτα δε σε σταματάει με τον Ήλιο στον Τοξότη. Ο Τοξότης εξάλλου είναι το ζώδιο εκείνο που «ανοίγει» δρόμους στην περιπέτεια και τα ταξίδια οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το εκμεταλλευτείς!

Το τρίτο από τα ζώδια της Φωτιάς, ο Τοξότης και η λάμψη του είναι … μεταδοτική! Θα δεις πως οι φίλοι σου που ανήκουν στο ζώδιο είναι εκείνοι που είναι η ψυχή της παρέας ενώ αν βγεις ραντεβού με έναν Τοξότη θα δεις πως θα «σπάσει» πρώτος τον πάγο και σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει.

Εξάλλου μην ξεχνάς πως είναι από τους ανθρώπους που χαίρονται την ζωή, έχει πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα που συχνά αλλάζει και αγαπάει πραγματικά αυτούς που βρίσκονται γύρω του. Το μεγαλύτερο προτέρημά του, η αισιοδοξία του, τον βοηθάει σε κάθε βήμα του, καθώς πιστεύει ότι το καλύτερο βρίσκεται πάντα μπροστά, ξεχνώντας το άσχημο ·αν υπάρχει- παρελθόν!

Μπορεί λοιπόν οι Τοξότες να ξεχωρίζουν στην παρέα και να έχουν πάντα ένα σούπερ αστείο για να «ζεστάνουν» την ατμόσφαιρα, υπάρχει όμως ο φόβος του να μην ξέρουν πότε να σταματήσουν. Αν ανήκεις στο ζώδιο φρόντισε να μην το παρακάνεις και γίνεις κουραστική.

Επιστροφή στα καλά τώρα: η αισιοδοξία είναι το φόρτε σου και όταν ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη για τους επόμενους λαμπερούς μήνες θα έχεις και λάμψη αλλά και αισιοδοξία! Αυτά που θέλεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή σου όπως αγάπη, χρήματα και επιτυχία, τώρα μπορείς να τα προσελκύσεις κοντά σου με την ελπίδα πως τα καλά θα έρθουν για να μείνουν.

Να ξέρεις πως ότι και αν δώσεις, θα σου έρθει πίσω στο διπλάσιο αρκεί να σκέφτεσαι θετικά και να μην αφήσεις τον αρνητισμό να σε κυριεύσει. Εξάλλου είσαι ένας μαγνήτης αυτές τις μέρες που προσελκύει γύρω του τους πάντες, οπότε δεν έχεις παρά να είσαι μες την καλή χαρά!

Μην ξεχνάς πως αυτή η περίοδος δεν ονομάζεται τυχαία «εορταστική περίοδος ή περίδοος διακοπών». Τώρα κάνεις τα καλύτερα πάρτι από όλους, όλοι μιλάνε για αυτά και η τρέλα που έχεις –με την καλή έννοια- σε κάνει την καλύτερη παρέα! Τι άλλο να ζητήσεις;

Ε.Α.