Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Μαϊου;

18.05.2015
H Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μας βάζει να γυρίζουμε στα βασικά αλλά το να κρατήσουμε τα πράγματα απλά δεν είναι κάτι εύκολο. Κανονικά με την Νέα Σελήνη φυτεύουμε τους σπόρους και περιμένουμε να αδράξουμε τους καρπούς των κόπων μας με την Πανσέληνο.

Σταμάτα-ξεκίνα-σταμάτα-ξεκίνα φαίνεται να είναι το σύνθημα των ημερών αφού εκτός από τη Νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την κατάσταση. Σε αυτό το διάστημα δυσκολεύεσαι να βάλεις προτεραιότητες, θα καταλάβεις όμως πως οι καθυστερήσεις δεν είναι εμπόδια στο να κάνεις όλα όσα θέλεις αλλά ένα κίνητρο να γίνεις καλύτερη και να πετύχεις το στόχο σου!

Παρακάτω θα μάθεις πώς θα σε επηρεάσει βάσει ζωδίου:

Κριός:

αυτή η Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματα σου και δεν μένει παρά να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου αφού αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για αυτή τη δουλειά. Φυσικά η άποψη που έχεις για τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου επηρεάζουν άμεσα και το πορτοφόλι σου και είσαι σε μια φάση που σκέφτεσαι τι έχεις να προσφέρεις στους γύρω σου αλλά και τι παίρνεις εσύ από εκείνους. Το να βρεις μια γρήγορη και βιαστική λύση δεν είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις αλλά το να βρεις μια λύση που μπορεί μελλοντικά να αλλάξει τη σχέση σου με το χρήμα είναι το ζητούμενο.

Ταύρος:

Έχεις μια τέλεια ευκαιρία να δεις και να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου αφού η Νέα Σελήνη επηρεάζει την προσωπικότητα σου. Αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία να επαναξιολογήσεις τα συναισθήματα σου και να τα δεις μέσα από ένα πιο φρέσκο πρίσμα. Πρόσεξε όμως ότι κάνεις από εδώ και πέρα να το «φιλτράρεις» πρώτα από την φρέσκια αυτή ματιά που έχεις τώρα και να μην αφήσεις τον παλιό σου εαυτό να πάρει αποφάσεις. Δεν είναι κακό να δείξεις πως δεν είσαι τέλεια σε όλα και πως έχεις και εσύ ανασφάλειες όπως εξάλλου όλος ο κόσμος. Μην ξεχνάς πως η καρδιά σου λειτουργεί σαν κάθε άλλο μυ, μεγαλώνει και δυναμώνει όταν την χρησιμοποιείς.

Δίδυμοι:

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει δικά σου προσωπικά θέματα και ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσεις την «άρνηση» σου και να αφήσεις στην άκρη τα όσα θέματα συναισθηματικής φύσεως σε προβληματίζουν. Μην εκλογικεύεις ή μην το προσπαθείς καν όταν πρόκειται για σκέψεις που είναι βαθιά ριζωμένες στο υποσυνείδητο σου. Μπορείς απλά να ευχαριστηθείς την κάθε στιγμή μαζί με αυτούς που αγαπάς και μην αφήνεις τίποτα να σου το χαλάσει.

Καρκίνος:

Το να περιτριγυρίζεσαι από «συμμάχους» είναι κάτι πολύ φυσικό για εσένα με την Νέα αυτή Σελήνη. Πέρασε χρόνο με αυτούς τους ανθρώπους και θα δεις πως θα νιώσεις υπέροχα. Αν και πολλές φορές μπορεί να έχεις αμφιβολίες για τις αποφάσεις που έχεις πάρει δεν σταματάς να βαδίζεις προς τον στόχο σου. Αν εμπιστευτείς το ένστικτο σου και αφήσεις πίσω τους φόβους σου θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά έχοντας πάντα στο πλυρό σου ανθρώπους που σε στηρίζουν.

Λέων:

Η καριέρα σου είναι στο επίκεντρο των ημερών και άρα η σκέψη σου είναι στα επαγγελματικά σου. Αν και τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να λάμψεις στη δουλειά σου και να ξεχωρίσεις, νιώθεις κάποιες φορές πως θέλεις να εξαφανιστείς από όλους όταν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου. Ο φόβος σου μπορεί να προέρχεται από την ανασφάλεια σου πως δεν θα ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσένα. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου να σε κάνουν να κρυφτείς και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής στις συζητήσεις σου με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους.

Παρθένος:

Αυτή η γήινη Νέα Σελήνη στον Ταύρο βάζει στο μυαλό σου πολλές και μεγάλες ιδέες! Τα μεγαλόπνοα πλάνα σου φαίνεται να σε τραβάνε σε αντίθετες κατευθύνσεις και εσύ καλείσαι να είσαι πρακτική αλλά και φιλοσοφική την ίδια στιγμή. Στο μεταξύ, ο ανάδρομος Ερμής σε δυσκολεύει να αποφασίσεις που και ποια θέλεις να είσαι. Το να κρατήσεις τα πόδια σου στην γη θέλει μεγάλη εξάσκηση όταν προσπαθείς να φτάσεις ψηλά στον ουρανό. Δώσε στον εαυτό σου τον απαραίτητο χρόνο να αποφασίσεις πού θέλεις να φτάσεις και πώς θα το πετύχεις.

Ζυγός:

Το κουράγιο είναι το μυστικό σου όπλο αφού αυτό το διάστημα αλλάζεις πρόσωπο! Θέλεις να μάθεις ποια είσαι, τι σου αρέσει και τι όχι και θέλεις να τα μάθεις τώρα. Αυτή η διαδικασία δεν αφορά κανέναν άλλο παρά μόνο τον εαυτό σου ακόμη και αν κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να σου βγάζουν αρνητισμό γύρω από αυτό. Το μόνο βέβαιο όμως είναι πως θα βγεις από όλη αυτή τη διαδικασία πιο σίγουρη από ποτέ για το ποια είσαι και τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη.

Σκορπιός:

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου. Θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα που σου αρέσουν όμως κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον απαραίτητο χρόνο με τον εαυτό σου. Εσύ μόνο ξέρεις πώς θα καταφέρεις να νιώσεις καλά και σίγουρα για να αισθάνεσαι καλά εκτός από την αγάπη που εισπράττεις παίζει τεράστιο ρόλο να κάνεις και πράγματα που ευχαριστούνε εσένα. Αν δεν υπάρχει χρόνςο θα πρέπει σίγουρα να τον δημιουργήσεις. Αν θέλεις να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο ακόμη και όταν είσαι στο μετρό μπορείς να το κάνεις, αν θέλεις να μάθεις μια ξένη γλώσσα και δεν διαθέτεις τον χρόνο ή τα χρήματα να κάνεις μαθήματα θα βρεις σίγουρα στο διαδίκτυο κάτι για να ξεκινήσεις!

Τοξότης:

Η Νέα αυτή Σελήνη επηρεάζει τις συνήθειες σου και σου παρουσιάζει τώρα πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση μέσα από μια ισορροπημένη διατροφή και ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Το να κάνεις focus στην σωματική σου κατάσταση ίσως αφήσει κάπως πίσω τις συναισθηματικές σου ανάγκες αν όμως συνεχίσεις να πιστεύεις πως όλα μπορείς να τα καταφέρεις τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει και πραγματικότητα!

Αιγόκερως:

Η δημιουργικότητα σου είναι στα ύψη και έχεις μια τάση να θέλεις να χαλαρώσεις. Αυτές τις μέρες λοιπόν αφήνεις το παιδί να βγει από μέσα σου και συνδυάζεις δουλειά και καλοπέραση! Μπορεί απλά να περνάς σούπερ στο γραφείο και να νιώθεις καλά ή ακόμη και να κάνεις σημαντικές φιλίες μέσα από τη δουλειά. Αυτές τις μέρες παλεύεις να βρεις τις ισορροπίες και μόλις αυτό συμβεί θα νιώθεις ακόμη πιο όμορφα..

Υδροχόος:

Ο νέος σου εαυτός σε χαιρετάει στον καθρέφτη και η επαφή με τις ρίζες σου φαίνεται πως είναι το βασικό μέλημα των ημερών για εσένα. Ακόμη και αν έχεις χιλιάδες πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτό το διάστημα και πάλι βρίσκεις χρόνο για να περάσεις καλά με τους φίλους σου. Απλά κάποιες στιγμές μπορεί να θέλεις λίγα λεπτά να χαρείς την μοναξιά σου! Γενικά αυτό το διάστημα καταλαβαίνεις πως δεν είναι η ποσότητα που μετράει- και όταν μιλάμε για τον χρόνο που περνάς με τους αγαπημένους σου- αλλά η ποιότητα.

Ιχθείς:

η επικοινωνία σου είναι το βασικό των ημερών! Λαμβάνεις ένα σωρό μηνύματα και πληροφορίες και σίγουρα το να χαλαρώσεις είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Δεν χρειάζεται να είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου και καλά θα κάνεις να περιορίσεις λιγάκι το χάος στο μυαλό και τη ζωή σου, προσπαθώντας να προγραμματίσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και δραστηριότητες. Βάλε προτεραιότητες και προσπάθησε να μείνεις πιστή στο πρόγραμμα σου! Θα δεις πως μετά θα νιώσεις τέλεια που το κατάφερες!

Επιμέλεια: Ε.Α.