Τι να περιμένεις με τον Άρη στους Διδύμους;

21.05.2015
Τώρα ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου και δεν αποκλείεται να περπατάς και να μιλάς –πολλές φορές και στον εαυτό σου- και να σου έρθει η πιο τέλεια ιδέα. Ο Άρης σε γεμίζει ενέργεια και -από τις 11 Μάιου μέχρι τις 24 Ιουνίου- τώρα που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, σε κάνει να ιντριγκάρεσαι από τις ιδέες του μυαλού σου αλλά και των άλλων. Τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει τις σκέψεις σου αυτές τις μέρες!

Αυτή η τρελή –με την καλή πάντα έννοια- ενέργεια που νιώθεις τώρα σε βάζει να σκέφτεσαι τι θέλεις να κάνεις και πώς θα το κάνεις.

Οι νέες ιδέες και τα νέα ενδιαφέροντα είναι το βασικό των ημερών αφού έχεις όχι μόνο την απαραίτητη ενέργεια αλλά και το πάθος που χρειάζεται για να ακολουθήσεις τα όνειρα σου!

Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτές τις μέρες δεν πρόκειται να βαρεθείς με τίποτα αφού οι εναλλαγές στα ενδιαφέροντα δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσεις. Όλη αυτή η κινητικότητα είναι όχι μόνο στο μυαλό σου αλλά και στο σώμα σου. Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να μην μπορείς να σταθείς σε μια θέση για πολύ ώρα ή μπορεί να μιλάς ακόμη και με τα χέρια σου. Έχεις πολλά να πεις και οι σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σου.

Γενικά έχεις μια άνεση στις μετακινήσεις και αυτό σημαίνει πως κανονίζεις εξόδους σε πολλά και διάφορα μέρη αλλά δεν αποκλείεται να δοκιμάσεις ένα καινούργιο άθλημα που μπορεί να σε βάζει να χρησιμοποιείς τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σου.

Με τον Άρη στους Διδύμους παλεύεις για όλα όσα πιστεύεις. Ο τρόπος με τον οποίο το κάνεις έρχεται απόλυτα φυσικά.

Αυτό το διάστημα η λογική σου θα σε κάνει να καταλάβεις τι είναι σημαντικό για εσένα και θα είσαι πιο ευέλικτη αναφορικά με το πώς θα καταφέρεις να κυνηγήσεις τα όνειρα σου.

Η περιέργεια σου αυτές τις μέρες είναι η κινητήριος δύναμη και για την κρεβατοκάμαρα σου. Θυμήσου πως ο Άρης είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με την επιθυμία για έρωτα.

Οι πιο ερωτογενείς ζώνες περιφέρονται γύρω από το μυαλό σου και αρκεί να εξιτάρει κάποιος τη σκέψη σου για να τον ερωτευτείς!

Δεν αποκλείεται κάπου να νιώθεις πως χάνεις το μυαλό σου ώρες-ώρες αφού σκέφτεσαι πολλά πράγματα. Πρόσεξε μην ξεκινήσεις πολλά πράγματα μαζί και δεν καταφέρεις τελικά να ολοκληρώσεις τίποτα από όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που έχεις στο μυαλό σου!

Eπιμέλεια: Ε.Α.