Σε σχέση ή όχι; Μάθε όσα πρέπει να ξέρεις για το φετινό ερωτικό καλοκαίρι

09.07.2015
Το καλοκαίρι του 2015 δεν έχει καμία σχέση με το στρεσαρισμένο και μουντό περσινό καλοκαίρι. Η Άση Μπήλιου σου αποκαλύπτει όλα όσα θέλεις να μάθεις αν είσαι σε σχέση ή είσαι μόνη για να είσαι προετοιμασμένη για το τι να περιμένεις φέτος το καλοκαίρι!

Μπορεί και φέτος να έχουμε δύσκολες όψεις, δεν φτάνουν όμως την ένταση και τα παρατράγουδα του 2014. Πιο αισιόδοξοι, λοιπόν, καθώς τα συναισθήματα θερμαίνονται από την παρατεταμένη παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα, στο μεγαλύτερο μέρος της θερινής περιόδου θα αναζητούμε την επαφή, το ερωτικό παιχνίδι, τον παιδικό ενθουσιασμό και την ανεμελιά. Ο Δίας θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Κριός

Σε σχέση:

Οι εκλείψεις των τελευταίων χρόνων στον άξονα των σχέσεών σας άλλαξαν πολλά από τα δεδομένα στη ζωή σας, κι έτσι αρκετοί βρεθήκατε ξαφνικά δεσμευμένοι ή χωρισμένοι μετά από πολύχρονους δεσμούς. Οι αναταράξεις δεν σταματούν, βέβαια, αφού τον Σεπτέμβριο έχουμε ακόμα μία έκλειψη, που σας αφορά, στις 28/9. Ο Ιούνιος μέχρι τις 24, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος μέχρι τις 7 είναι καλοί μήνες αν θέλετε να ξαναφέρετε σε έναν κουρασμένο δεσμό το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία και όλα αυτά που τα τελευταία χρόνια πιθανόν να θεωρούσατε «χαμένη υπόθεση»! Τα παραπάνω διαστήματα προσφέρονται και για διακοπές με το ταίρι σας, προκειμένου να χαλαρώσετε λίγο από τη ρουτίνα και να μαζέψετε δυνάμεις, τις οποίες θα χρειαστείτε κατά τον απαιτητικό χειμώνα που έρχεται. Οι γεννημένοι τον Μάρτιο θα επηρεαστείτε περισσότερο από την έκλειψη στις 28/9, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας.

Εκτός σχέσης:

Ο Δίας στον Λέοντα λογικά δεν πρέπει να έχει αφήσει πολλούς από εσάς σε αυτή την κατηγορία τον τελευταίο χρόνο, αλλά αν, παρ’ όλα αυτά, είστε ακόμα στο ψάξιμο, τότε ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, μέχρι τις 18, και ο Σεπτέμβριος, μετά τις 7, είναι τα καλύτερα διαστήματα για να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας! Όχι ότι ο Αύγουστος θα είναι αρνητικός. Ίσα ίσα, με Αφροδίτη και Άρη στον Λέοντα, θα νιώθετε σούπερ σέξι και θα έχετε μεγάλη ρέντα. Όμως η ανάδρομη Αφροδίτη δεν υπόσχεται απαραίτητα και τη μακροημέρευση σε τυχόν νέες γνωριμίες. Πάντως, το φετινό καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος του 2015 για τον ερωτικό τομέα, αφού η διάθεσή σας θα είναι πιο ανάλαφρη: Θα θέλετε να βγείτε, να ταξιδέψετε και γενικά να κάνετε την ντόλτσε βίτα που σας στέρησε η χρονιά στο πρώτο εξάμηνό της.

Με ποιους

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες είναι καλή περίπτωση, αφού θα κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Τη γλώσσα σας θα μιλάνε και οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι.

Ταύρος

Σε σχέση:

Αν η σχέση ή ο γάμος σας άντεξε, τόσο υπό την επιρροή του Κρόνου τα προηγούμενα χρόνια όσο και με τις εκλείψεις, και τα πράγματα δεν στράβωσαν πολύ, από δω και πέρα μόνο το καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί. Άλλωστε από τις 11/8 ο Δίας, στον τομέα του έρωτα, θα είναι σύμμαχός σας στην προσπάθεια να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπό σας, να κάνετε τονωτικές ενέσεις στη σεξουαλική σας ζωή και να νιώσετε μαζί του ερωτευμένοι, όπως παλιά. Μάλιστα, από αυτό το καλοκαίρι και έπειτα θα μπορούσατε, αν το επιθυμείτε, να κάνετε σχέδια για συμβίωση ή και γάμο. Προσέξτε βέβαια το διάστημα από τις 25/7 μέχρι τις 11/8, που θα είστε περισσότερο εκτεθειμένοι στις επιρροές, τις παρεξηγήσεις και τις υπερβολές, γιατί ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, ως ανάδρομη, δεν θα σας χαριστεί. Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι και οι γεννημένοι τις τελευταίες τρεις ημέρες του ζωδίου, που θα επηρεαστούν από την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό, ο οποίος θα απαιτήσει σοβαρές αποφάσεις για σχέση και γάμο.

Εκτός σχέσης:

Η αλήθεια είναι ότι σκοπεύετε να μείνετε αδέσμευτοι, όχι φυσικά γιατί δεν υπάρχουν προσφορές, αλλά γιατί η εργένικη ζωή έχει χαρές που, τουλάχιστον φέτος το καλοκαίρι, είστε αποφασισμένοι να απολαύσετε στο έπακρο. Έτσι, θα προτιμήσετε πολλές και ανώδυνες σχέσεις, ακόμα και της μίας νύχτας, για τη ζωντάνια και την αυτοπεποίθηση που σας δίνουν. Όλα αυτά βέβαια μέχρι το φθινόπωρο, που μαζί με τη λάμψη του ήλιου θα φύγει και ο δικός σας ενθουσιασμός για τα one-night stands! Ο Οκτώβριος είναι μακράν ο πιο ερωτικός μήνας του 2015 για εσάς τους Ταύρους. Οι γνωριμίες τότε, με Αφροδίτη, Άρη και Δία στην Παρθένο, θα είναι εκτός από εντυπωσιακές και πολλά υποσχόμενες, κάτι σαν βάλσαμο για τις απογοητεύσεις και τις κακές στιγμές που σας έδωσε ο έρωτας μέχρι τώρα. Ο/η νέος/νέα σύντροφός σας θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε.

Με ποιους

Παρθένοι και Αιγόκεροι είναι λογικοί και δείχνουν κατανόηση απέναντί σας. Καλά θα τα πάτε και με Καρκίνους ή Ιχθύς. Λέοντες, Κριοί και Τοξότες θα σας ελκύουν όπως την πεταλούδα το φως του κεριού. Προσοχή μην καούν τα φτερά σας!

Δίδυμοι

Σε σχέση:

Είναι αλήθεια ότι εδώ και έξι μήνες, με τον Κρόνο απέναντί σας, τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά σοβαρά και κάποιοι έχετε ανεχτεί καταστάσεις που ίσως δεν τις περιμένατε. Παρ’ όλα αυτά, αυτό το καλοκαίρι ο Κρόνος θα εγκαταλείψει, έστω και προσωρινά, τον τομέα των σχέσεων και του γάμου (θα επανέλθει από τις 18/9), και έτσι θα είστε πιο ήσυχοι και ξένοιαστοι. Η Αφροδίτη και ο Δίας στο φιλικό προς το ζώδιό σας Λέοντα θα βοηθήσουν να ενισχύσετε το ερωτικό στοιχείο στη σχέση σας και να της ξαναδώσετε την παλιά της αίγλη. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το καλοκαίρι για να φορτίσετε τις μπαταρίες της. Σε περίπτωση που προτιμήσετε το χωρισμό, αυτός θα γίνει με λιγότερες απώλειες αυτό το καλοκαίρι σε σχέση με το φθινόπωρο. Ο Ιούνιος και ακόμα περισσότερο ο Ιούλιος, μέχρι τις 18, θα είναι εξυπηρετικοί για τη σχέση σας, ενώ σούπερ θα είναι και ο Αύγουστος, παρά την ανάδρομη Αφροδίτη. Τότε, βλέπετε, θα έχετε και άλλα στηρίγματα, όπως τη θετική πορεία του Άρη από τον Λέοντα.

Εκτός σχέσης:

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε αναθεωρήσει πολλά από αυτά που σκεφτόσασταν για τις σχέσεις, ειδικά οι γεννημένοι τον Μάιο. Έχετε κάνει την αυτοκριτική σας και τώρα είστε πιο έτοιμοι να μπείτε σε μια νέα κατάσταση. Μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, που θα έχετε στο πλευρό σας την Αφροδίτη, τον Δία και τον Άρη χωρίς την επιβαρυντική επιρροή του Κρόνου, μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, γιατί κάποια από αυτές μπορεί να αλλάξει εντελώς την ιδέα που έχετε για τον έρωτα και τις σχέσεις. Αυτό το καλοκαίρι, καλώς ή κακώς, κρύβει το πιο ερωτικό κομμάτι του 2015. Χαρείτε λοιπόν κάθε μέρα και κάθε νύχτα του, χωρίς μεμψιμοιρία.

Με ποιους

Λέοντες και Τοξότες είναι καλές επιλογές. Με τους Ζυγούς και τους Κριούς θα νιώσετε πολύ οικεία και τρυφερά, ενώ και οι Ταύροι και οι Παρθένοι θα έχουν κάτι καλύτερο να σας προσφέρουν τον Σεπτέμβριο.

Καρκίνος

Σε σχέση:

Οι περισσότεροι από εσάς που έχετε πολύχρονη σχέση σίγουρα έχετε παλέψει με νύχια και με δόντια ενάντια στον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που την απειλούσαν τα τελευταία χρόνια, για να τη διασώσετε! Αφού τα καταφέρατε, σας αξίζει ένα «μπράβο». Αξίζουν επίσης πολλές προσπάθειες από δω και μπρος για να κάνετε τη σχέση σας να ξανανιώσει, να ανθίσει και να σας προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση, σε πολλά επίπεδα. Ο Αύγουστος μετά τις 11, με την είσοδο του Δία στη φιλική προς το ζώδιό σας Παρθένο, θα βοηθήσει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και το φθινόπωρο δεν πάει πίσω... Ακόμα κι αν νιώθετε ότι η σχέση σας έχει «κουραστεί» ή ξεθωριάσει με το χρόνο, από τον Αύγουστο και για ένα έτος θα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αναγεννηθεί! Ο Ιούλιος, ιδιαίτερα κοντά στις 2, θα είναι πιο σύνθετος μήνας, και αν έχετε γενέθλια το δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέξετε τις διασπαστικές τάσεις.

Εκτός σχέσης:

Το φετινό καλοκαίρι, με την Αφροδίτη κατά παρέκκλιση για τέσσερις μήνες στον Λέοντα, προσφέρεται για να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, ίσως όμως δεν δώσει πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια νέα, εκτός αν το υπόλοιπο προσωπικό σας ωροσκόπιο δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση. Πολύ πιο περιπετειώδες αλλά και ασφαλές θα είναι το φθινόπωρο και κυρίως ο Οκτώβριος, με την πολυαστρία στην Παρθένο. Από τις 24/6 μέχρι τις 8/8, με τον Άρη στο ζώδιό σας, το σεξαπίλ σας θα είναι ισχυρό, και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε προκειμένου να περνάτε καλά. Μην κάνετε όμως σημαντικές συναισθηματικές επενδύσεις σε πιθανές γνωριμίες, για να μην απογοητευτείτε λίγο αργότερα.

Με ποιους

Αν θέλετε την ηρεμία σας και λιγότερα προβλήματα, αφήστε στην ησυχία τους Κριούς και Λέοντες.Με έναν Ταύρο, έναν Παρθένο, ακόμα κι έναν Υδροχόο ή Ιχθύ (με ένα ερωτηματικό σε αυτόν τον τελευταίο) θα περάσετε υπέροχα.

Λέων

Σε σχέση:

Τα πολύ δύσκολα είναι ήδη πίσω σας, και οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να έχετε αντιληφθεί από την αρχή του Ιουνίου ότι φυσάει πιο ούριος άνεμος στην ερωτική σας ζωή. Τόσους μήνες άλλωστε με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δεν πρέπει να έχετε παράπονο! Κατά παρέκκλιση, θα παραμείνει εκεί μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Ο Αύγουστος, πάντως, δεν θα έλεγα ότι θα προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις, καθώς σε όλη τη διάρκειά του θα έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη, οπότε, για περισσότερες διακοπές ή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, καλύτερα είναι να ποντάρετε στον Ιούνιο, τον Ιούλιο, μέχρι τις 19, και τον Σεπτέμβριο, ιδίως μετά τις 7. Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 9/8 θα ενισχύσει τη σεξουαλική διάθεσή σας, θα βάλει το αλάτι και το πιπέρι στη σχέση σας, αλλά θα σας κάνει και πιο επιρρεπείς στους καβγάδες και τα νεύρα, ενώ θα βάλει και άλλες προτεραιότητες πέρα από τη σχέση σας (βλ. καριέρα, σπίτι, οικογένεια).

Εκτός σχέσης:

Οι προτάσεις, οι ευκαιρίες και, το σπουδαιότερο, οι «κατάλληλες» γνωριμίες θα κάνουν από την αρχή του καλοκαιριού παρέλαση από μπροστά σας ώστε να διαλέξετε, και εύχομαι να το έχετε ήδη κάνει... Αν όχι, εκμεταλλευτείτε το υπόλοιπο του Ιουνίου και τον Ιούλιο μέχρι τις 18, που θα σας κάνουν ενέσεις αυτοπεποίθησης, αλλά και τον Σεπτέμβριο μετά τις 7, που μπορεί να φέρει τον έρωτα τη στιγμή που θα επιστρέφετε από τις διακοπές. Ο Αύγουστος θα είναι περίεργος μήνας, με την έννοια ότι δεν θα προσφέρει εγγυήσεις για διάρκεια σε νέες σχέσεις. Ακόμα, από τις 25/7 μέχρι τις 7/9 μπορεί να ξαναγυρίσετε σε παλαιότερες ερωτικές ιστορίες, ή να γυρίσουν πρώην, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε, καλύτερα περιμένετε το φθινόπωρο, που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Με ποιους

Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί και Τοξότες σάς ταιριάζουν περισσότερο από όλους φέτος!

Παρθένος

Σε σχέση:

Οι γεννημένοι κοντά στο τέλος του Αυγούστου και στις πρώτες δύο μέρες του Σεπτεμβρίου θα είστε πιο προβληματισμένοι και συγχυσμένοι από τους υπόλοιπους αυτό το καλοκαίρι, εξαιτίας της παρουσίας του Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεων. Εσείς προσέξτε τις αυταπάτες και τις εφήμερες ιστορίες, που απειλούν τη σταθερότητά σας. Για όλους τους άλλους προβλέπεται ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα. Η Αφροδίτη θα κάνει είσοδο στο ζώδιό σας στις 19/7, δυστυχώς όμως δεν θα παραμείνει, θα γυρίσει αμέσως ανάδρομη στον Λέοντα. Πάντως, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος δεν είναι κακοί μήνες. Μάλιστα, η προσωρινή έξοδος του Κρόνου από τον Τοξότη για ένα τρίμηνο (15/6-17/9) και η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας σας επιτρέπουν να βάλετε κάτω με το ταίρι σας όσα σας έκαναν δύσκολη τη ζωή, να ζητήσετε εξηγήσεις ή να απολογηθείτε, χωρίς εγωισμούς. Ακόμα, να ξανανιώσετε ερωτευμένοι με αυτόν/αυτήν που παραμελούσατε εξαιτίας των υποχρεώσεών σας. Είναι υπέροχο να ανακαλύπτεις και άλλες διαστάσεις στους ανθρώπους που θεωρείς ότι τους ξέρεις καλά... Σούπερ ερωτικός και Οκτώβριος, γι’ αυτό σκεφτείτε μήπως κρατήσετε κάποιες μέρες άδειας!

Εκτός σχέσης:

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να μην προσφέρει στον ερωτικό τομέα εξαιρετικά δώρα, προετοιμάζει όμως μια κατάσταση η οποία θα εκδηλωθεί τον Οκτώβριο, όταν στο ζώδιό σας θα έχετε, εκτός από τον Δία, την Αφροδίτη. Άλλωστε ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου θα δείξει και την κατάληξη σχέσεων που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι. Έντονη κοινωνικότητα, αυξημένη γοητεία και πασαρέλα από υποψήφιους/-ες εραστές/ερωμένες έρχονται με τα πρωτοβρόχια! Από την άλλη, η πανσέληνος στις 29 Αυγούστου είναι η πιο σέξι και φορτισμένη συναισθηματικά της χρονιάς! Οι γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου προσέξτε τις χίμαιρες!

Με ποιους

Καλά θα περάσετε με Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους. Προσέξτε τις εκπλήξεις από έναν Σκορπιό ή έναν Ταύρο!

Ζυγός

Σε σχέση:

Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα βρεθήκατε σε έναν κύκλο κρίσης και ρευστότητας, εξαιτίας των εκλείψεων στον άξονα σχέσεων και γάμου, και αυτός ο κύκλος κλείνει οριστικά με τις δύο τελευταίες εκλείψεις του 2016, στον Κριό (28/9) και στο ζώδιό σας, την άνοιξη. Παλιές συμπεριφορές και κακές επιλογές θα μείνουν πλέον στο παρελθόν και μπροστά σας θα ανοιχτεί ένας νέος κόσμος, γεμάτος εξαιρετικές προοπτικές στον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη, κατά παρέκκλιση για τέσσερις μήνες, και ο Δίας μέχρι τις 11/8, στον φιλικό προς το ζώδιό σας Λέοντα, θα σας ευνοήσουν και θα σας προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες για την αποκατάσταση ή την επισημοποίηση μιας πολύχρονης ή σημαντικής σχέσης σας. Ιούνιος και Σεπτέμβριος θα είναι ιδανικοί μήνες, αρκεί να παθιαστείτε ξανά με το ταίρι σας, ενώ σημαντική βοήθεια θα προσφέρει και ο Αύγουστος, μολονότι η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη. Φέτος το καλοκαίρι θα κρατήσει λίγο παραπάνω για εσάς!

Εκτός σχέσης:

Οι σχέσεις είναι πάντα το μεγάλο σας στοίχημα και η μεγάλη πρόκληση στη ζωή σας, αφού για να λειτουργήσετε σε άλλα επίπεδα χρειάζεται να νιώθετε ζωντανοί και ερωτευμένοι. Τα χλιαρά και αδιάφορα δεν είναι για εσάς. Το καλοκαίρι του 2015 θα είναι από τα πιο αβανταδόρικα των τελευταίων ετών για εσάς που είστε ακόμα ελεύθεροι και ωραίοι, και θα δώσει ευκαιρίες τόσο για να κάνετε σχέση όσο και για να καλοπεράσετε. Ο Αύγουστος, πάντως, θα είναι σχετικά αδιάφορος για τα ερωτικά σας. Με ανάδρομη Αφροδίτη, τι περιμένετε; Εκτός αν κάνετε στροφή στο παρελθόν... Ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, μέχρι τις 18, και ο Σεπτέμβριος θα λειτουργήσουν πολύ πιο ευχάριστα για τη διάθεση και τα φλερτ σας. Επίσης, προσφέρονται για διακοπές με φίλους. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο μια ερωτική σχέση να ξεκινήσει από φιλικές διαθέσεις και να εξελιχτεί.

Με ποιους

Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες αποτελούν ιδανικούς συντρόφους. Τον Αύγουστο προσοχή στα μπλεξίματα με Ταύρους και Υδροχόους, γιατί θα σας εκνευρίσουν αφόρητα.

Σκορπιός

Σε σχέση:

Αν κάνατε τη σχέση σας ή την επισημοποιήσατε πρόσφατα, αυτό δείχνει ότι είναι αρκετά σημαντική, και θα σας προσφέρει αρκετές ικανοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αν η αρχή γίνει από τον Ιούνιο και μετά, πιθανόν να χρειάζεται να δείχνετε αρκετή κατανόηση όταν ο σύντροφός σας σας κάνει νάζια. Αυτό είναι πιθανότερο να συμβεί τον Αύγουστο, με τον Άρη και την ανάδρομη Αφροδίτη σε κόντρα προς το ζώδιό σας, και κοντά στην πανσέληνο στις 31/7, όταν θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα. Γενικά, το φετινό καλοκαίρι μάλλον δεν αβαντάρει ιδιαίτερα τον έρωτα για το ζώδιό σας, αλλά προάγει την αγάπη, την αίσθηση ασφάλειας που σας προσφέρει ο άνθρωπός σας, την απόκτηση οικογένειας. Αν ο στόχος σας είναι η απόκτηση απογόνου, βάλτε... τα δυνατά σας. Αν πάλι προχωρήσετε σε γάμο, μάλλον θα είναι το μεγάλο γεγονός για το περιβάλλον σας!

Εκτός σχέσης

Το φετινό καλοκαίρι δεν θα έλεγα ότι θα προσφέρει αξιόλογες ευκαιρίες για γνωριμίες. Μπορεί ο Άρης, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, να ξυπνήσει την ερωτική σας διάθεση και την ανάγκη για επαφή και να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες, η αντίξοη πορεία της Αφροδίτης, όμως, θα τις κάνει να μοιάζουν με πυροτεχνήματα. Το φετινό καλοκαίρι θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε, γι’ αυτό είναι κάπως ριψοκίνδυνο για συναισθηματικές επενδύσεις. Το φθινόπωρο θα είναι αρκετά πιο ξεκούραστο και ασφαλές ώστε να ρισκάρετε να χαρίσετε την καρδιά και το ενδιαφέρον σας. Ο Σεπτέμβριος θα σας βάλει στη διαδικασία να κυνηγήσετε τον έρωτα, να βγείτε αρκετά και να φλερτάρετε, αλλά δεν θα δώσει πολλές εγγυήσεις για τις νέες ερωτικές ιστορίες, γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατάτε μικρό καλάθι. Σίγουρα ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ πιο ερωτικός για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, και θα σας χαρίσει πολύ πιο ουσιαστικές ευκαιρίες για να κάνετε σχέση.

Με ποιους

Ταύροι και Αιγόκεροι έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνουν σύντροφοί σας, όμως θα περάσετε καλά και με έναν Καρκίνο, έναν Υδροχόο ή έναν Λέοντα.

Τοξότης

Σε σχέση:

Η διαδικασία ζυγίσματος των θετικών και των αρνητικών στο γάμο ή τον ερωτικό σας δεσμό ξεκίνησε από την αρχή του 2015, με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιό σας. Όμως ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό για ένα τρίμηνο, από τις 15/6 μέχρι και τις 17/9, ανοίγοντας ένα παράθυρο στην τύχη και την ανεμελιά το φετινό καλοκαίρι. Για τους γεννημένους στο τέλος του Νοεμβρίου το τοπίο είναι θολό ακόμα, εξαιτίας της επιρροής του Ποσειδώνα. Για όλους τους άλλους, τόσο ο Ιούλιος όσο και ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος θα είναι από κάθε άποψη βολικοί μήνες, και θα σας ευνοήσουν αρκετά ώστε να ζωντανέψετε το δεσμό που έχετε ήδη, να περάσετε καλά κάνοντας διακοπές, να ταξιδέψετε αρκετά και να θυμηθείτε ότι εκπροσωπείτε το πιο αισιόδοξο και περιπετειώδες ζώδιο του ζωδιακού, αν το έχετε ξεχάσει! Ακόμα κι αν θέλετε να βγείτε από μια σχέση, το καλοκαίρι θα είναι απείρως πιο εύκολο!

Εκτός σχέσης

Αρκετά ωφελημένοι από τις αστρολογικές επιρροές του φετινού καλοκαιριού θα είστε όσοι δεν έχετε ακόμα κάνει μια σχέση, και μάλιστα μέχρι τις 7/9 θα έχετε τις περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιο άτομο και να το πάτε λίγο πιο σοβαρά το πράγμα. Αν έχετε αποφασίσει ότι σας αρέσει η εργένικη ζωή, τότε μπορείτε απλώς να χαρείτε τις ευκαιρίες που χαρίζει το φετινό καλοκαίρι για έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και πολύ χαλαρά προγράμματα. Ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος, μέχρι το μέσο του, θα σας ανταμείψουν για τις πολλές δυσκολίες του πρώτου εξαμήνου της χρονιάς!

Με ποιους:

Με Τοξότες, Κριούς και Λέοντες το καλοκαίρι θα είναι ντόλτσε βίτα. Θα σας ζορίσουν Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ενώ Υδροχόοι και Ζυγοί θέλουν προσοχή τον Αύγουστο.

Αιγόκερως

Σε σχέση:

Αυτό που ελπίζω να έχετε κατανοήσει για τα καλά τα τελευταία «πέτρινα» χρόνια, με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, είναι πως σε μια σχέση χρειάζεται να κουραστούν και οι δύο για να είναι όλα καλά και ανθηρά. Το να περιμένετε μόνο από το σύντροφό σας ή να κάνετε μόνοι σας παιχνίδι δεν βγάζει πουθενά. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι αρκετά πιο τρυφερό σε σχέση με πέρυσι, στα ερωτικά όμως δεν θα δώσει την ικανοποίηση που επιφυλάσσει το φθινόπωρο, γι’ αυτό προσπαθήστε να εξοικονομήσετε μερικές ημέρες άδειας μετά τις 7/9, για ολιγοήμερες διακοπές ή ένα τριήμερο αφιερωμένο εξαιρετικά στο ταίρι σας! Ο Άρης από τις 24/6 μέχρι τις 8/8 στον Καρκίνο θα αναμοχλεύει την κατάσταση στις σχέσεις σας, ενώ η πανσέληνος στις 2/7 στο ζώδιό σας μπορεί να δώσει τη χαριστική βολή σε μια σχέση αν το προηγούμενο διάστημα δεν την είχατε ενισχύσει ή απλώς φοβόσασταν να πάρετε πρωτοβουλία. Αυτό το διάστημα θα ενέχει και μεγαλύτερες τριβές ή περισσότερες αφορμές για νεύρα.

Εκτός σχέσης:

Ο Άρης στον Καρκίνο θα ενισχύσει τη σεξουαλική σας διάθεση, και έτσι, ακόμα κι αν δεν ευδοκιμήσει μια σχέση, τουλάχιστον δεν θα μείνετε δυσαρεστημένοι από την προσφορά. Αύγουστος και Σεπτέμβριος υπόσχονται να μη σας αφήσουν μόνους, ενώ η είσοδος του Δία στην Παρθένο από τις 11/8, σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, υπόσχεται για έναν ολόκληρο χρόνο ότι θα δένει το γλυκό στις νέες γνωριμίες. Ενδεικτικό για το αν θα εξακολουθήσετε να βλέπετε τον ίδιο άνθρωπο που βλέπατε και το καλοκαίρι είναι το διάστημα του Οκτωβρίου, αφού η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 25/7 μέχρι τις 6/9 δεν θα επιτρέψει να βγάλετε σωστά συμπεράσματα νωρίτερα!

Με ποιους:

Σας ελκύουν οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, αλλά το αν θα τα πάτε καλά μαζί τους θα φανεί το φθινόπωρο. Ζυγοί και Λέοντες θα είναι πιο γενναιόδωροι μαζί σας.

Υδροχόος

Σε σχέση:

Φέτος το καλοκαίρι δεν πρέπει να είστε παραπονεμένοι ούτε στιγμή! Η Αφροδίτη για πολλές μέρες παρέα με τον Δία στον τομέα των σχέσεων θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να νιώθετε καλά και να το δείχνετε και στο ταίρι σας! Και η συνέχεια όμως του καλοκαιριού και το φθινόπωρο δεν θα είναι καθόλου άσχημα, αφού όλο τον Σεπτέμβριο η Αφροδίτη στον Λέοντα, μάλιστα σε ορθή πορεία από τις 6/9, θα ενισχύει τη διάθεσή σας για έρωτα, γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε και μερικές μέρες άδειας για όψιμες διακοπές. Όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 16-19 Φεβρουαρίου χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί, για να μη βάλετε μια ικανοποιητική σχέση σε κίνδυνο κυνηγώντας χίμαιρες, αφού ο Κρόνος τον Ιούνιο και για ένα τρίμηνο επιστρέφει στον Σκορπιό και θα δοκιμάσει το δεσμό ή το γάμο σας. Τα καλύτερα διαστήματα για διακοπές με ρομαντική διάθεση είναι ο Ιούλιος, μέχρι τις 18, και ο Σεπτέμβριος. Ο Αύγουστος είναι πιο σύνθετος μήνας και θέλει προσοχή.

Εκτός σχέσης

Το θεωρώ πολύ δύσκολο μέσα σε ένα τόσο «θερμό» καλοκαίρι να μη βρείτε κάτι που να σας συγκινήσει ερωτικά. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και θα σας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κάνετε μια σχέση ή έστω μια ικανοποιητική γνωριμία. Προσέξτε μόνο τις μπλεγμένες καταστάσεις, γιατί θα έχετε την τάση να τις προσελκύετε, ιδιαίτερα τον Αύγουστο, που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Πριν από τις 18/7 και μετά τις 8/9 το έδαφος θα είναι πολύ πιο γόνιμο για συναισθηματικές επενδύσεις.

Με ποιους

Καρκίνοι και Σκορπιοί τον Ιούλιο θα σας γεννούν τρυφερά συναισθήματα, ενώ τον Σεπτέμβριο Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι θα σας καταλαβαίνουν καλύτερα.

Ιχθείς

Σε σχέση:

Νιώθετε αρκετά ταλαιπωρημένοι από την πορεία του Κρόνου σε κόντρα με το ζώδιό σας από την αρχή της χρονιάς και οπωσδήποτε έχετε χάσει λίγη από την όρεξη, την ερωτική επιθυμία, ίσως και τη διάθεση να δείτε «ζεστά» το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης σας. Ευτυχώς κάποια πράγματα θα μπουν στη θέση τους με τη νέα θέση του Δία στην Παρθένο από τις 11/8, κι έτσι, με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να ελπίζετε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από κει και πέρα. Βέβαια, φέτος, από τον Μάρτιο, ξεκίνησαν εκλείψεις στον τομέα των σχέσεων και του γάμου, και αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι θα υπάρξουν αρκετές αναταράξεις, ίσως και αλλαγές, στην προσωπική σας ζωή. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, όμως, αφού μπορεί να πάει τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι και επιθυμείτε την επισημοποίηση, με τον Δία στην Παρθένο από τις 11/8 μέχρι το καλοκαίρι του 2016 θα προχωρήσετε πιο άνετα. Οι γεννημένοι στο τέλος του Φεβρουαρίου προσέξτε τις «παραμυθένιες» σχέσεις, γιατί μπορεί να κρύβουν δράκους!

Εκτός σχέσης

Αν είστε μόνοι, το φετινό καλοκαίρι μην περιμένετε σπουδαία πράγματα, εκτός από κάποιους ενθουσιασμούς, που μάλλον δεν θα έχουν διάρκεια. Σαφώς το πιο προφυλαγμένο διάστημα από ερωτικής άποψης είναι αυτό από τις 24/6 μέχρι τις 18/7, με τον Άρη στον Καρκίνο, που θα ενισχύει και τη σεξουαλικότητά σας. Ο Αύγουστος, με τον Άρη στον Λέοντα και την Αφροδίτη ανάδρομη, θα σας προβληματίσει, και η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε τις δεσμεύσεις, κυρίως στο χώρο εργασίας! Ο Οκτώβριος θα είναι από κάθε άποψη πιο ουσιαστικός, και μπορεί να φέρει σημαντικότερες γνωριμίες. Το απόλυτο κρας τεστ για τις σχέσεις σας, για το αν θα αντέξουν δηλαδή και πώς θα μορφοποιηθούν, θα το περάσετε με τις εκλείψεις του Σεπτεμβρίου. Αν τότε πάνε όλα καλά, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα για την υπόλοιπη χρονιά.

Με ποιους:

Λέοντες, Παρθένοι και Τοξότες σάς πάνε περισσότερο, αλλά και οι Ταύροι δεν είναι κακή επιλογή. Αποφύγετε ή ξεκαθαρίστε με Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους!

Άση Μπήλιου

Πηγή: Astra & Orama