Ανάδρομη Αφροδίτη: Πώς θα σε επηρεάσει;

23.07.2015
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης φέρνει ξανά στο προσκήνιο το παιχνίδι από το ζωηρό ζώδιο του Λέοντα και έτσι εσύ είσαι πιο ενθουσιώδης από ποτέ και απλά αγαπάς τη ζωή γενικότερα. Η πορεία αυτή της Αφροδίτης δεν αποκλείεται όμως να σου φέρνει μαζί και προβλήματα που δεν είχες φανταστεί.

Ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της κοινωνικής ζωής δεν αποκλείεται να φέρει μαζί της ένας μικρό χάος με την ανάδρομη πορεία της από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να πάρεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου ή για να κλείσεις παλιές υποθέσεις στον αισθηματικό τομέα. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς θα σε επηρεάσει η ανάδρομη αυτή πορεία της Αφροδίτης ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός:

Τα συναισθήματα σου είναι στο φόρτε τους και αυτό φαίνεται και στον επαγγελματικό σου χώρο. Πρόσεξε πώς λες το καθετί για να μην παρεξηγηθείς. Αυτό που σε απασχολεί τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι χωρίς αμφιβολία το σπίτι και η οικογένεια που έχουν ανάγκη από την προσοχή σου. Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα έχεις την τύχη με το μέρος σου αρκεί να σκεφτείς σωστά και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Ταύρος:

Τα ένστικτά σου και η διαίσθηση σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται η περιέργεια αλλά και η διαίσθηση σου να σε οδηγήσουν στο να κάνεις νέα πράγματα και να σε πλημμυρίσουν δημιουργικές ιδέες. Αυτό το διάστημα αναλαμβάνεις μια πολύ σημαντική αποστολή: να ανακαλύψεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Τώρα έχεις μια περίεργη για εσένα- ανάγκη να κάνεις κάτι αυθόρμητο από το να πουλήσεις τα πράγματα που δεν θέλεις πια μέχρι το να κάνεις κάτι που δεν θα φανταζόσουν ποτέ πως θα ήθελες: αλλαγές!

Δίδυμοι:

Όταν μιλάμε για χρήματα ή θα βουλιάξεις ή απλά θα κολυμπήσεις και τώρα καλείσαι να πάρεις μια απόφαση σχετικά με το τι θα κάνεις. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια δύσκολη θέση στα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να βρεθείς προ εκπλήξεων αυτό το διάστημα. Βέβαια δεν αποκλείεται ευχάριστες εξελίξεις να υπάρξουν και για το πορτοφόλι σου αυτό το διάστημα. Θυμήσου να δίνεις λίγο περισσότερη σημασία στα όσα λες και κάνεις για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Καρκίνος:

ο τομέας των συνεργασιών σου βρίσκεται στο επίκεντρο των ημερών τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα πιο προσωπικά σου θέματα. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις είναι τώρα στα καλύτερά τους και εσύ καταλαβαίνεις πως το κάθε λεπτό έχει σημασία. Και το πορτοφόλι σου όμως μπορεί να γεμίσει αυτές τις ημέρες και εσύ αρκεί να προσέχεις που σκορπάς τα χρήματα σου και να φροντίσεις να μην τα ξοδεύεις αλόγιστα.

Λέων:

Με τόσο έντονη κινητικότητα ειδικά στον τομέα που σχετίζεται με την υγεία σου έχεις την όρεξη για... μεγάλες αποφάσεις! Τι σημαίνει αυτό; Πως αποφασίζεις μέσα σε όλα να σβήσεις όσο περισσότερα μπορείς από την λίστα που έχεις φτιάξει με τα πράγματα που έχεις και ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις. Ίσως η λύση να είναι ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής ή το να βάλεις το περπάτημα στο πρόγραμμα σου. Προσπάθησε να κόψεις τις παλιές κακές συνήθειες και βρες νέες πιο υγιεινές συνήθειες που θα σε κάνουν να νιώσες πιο όμορφα για τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτές τις ημέρες η ενέργεια σου ξεχειλίζει και αποφασίζεις να κάνεις πράγματα που ήθελες εδώ και καιρό.

Παρθένος:

Ο τομέας που σχετίζεται με τη διασκέδαση και τα παιχνίδια είναι στα φόρτε του αυτό το διάστημα. Φαίνεται πως τα συναισθήματα σου είναι πολλά και εσύ δεν έχεις παρά να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου μια και καλή και να προχωρήσεις με γοργά βήματα μπροστά έχοντας πάντα ένα πράγμα στο μυαλό σου: πως όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός:

Η οικογενειακή ζωή σε προσκαλεί να απολαύσεις την ξεκούραση και τη χαλάρωση που έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αποφασίσεις να αλλάξεις κάτι μέσα στον δικό σου προσωπικό χώρο και να διοχετεύσεις εκεί τη δημιουργικότητα σου. Από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και να τα εφαρμόσεις, αλλά το κυριότερο οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο.

Σκορπιός:

Αν και είσαι σχετικά «μυστικοπαθής» από τη φύση σου, δεν αποκλείεται να δεις πως τις μέρες αυτές έχεις τη διάθεση να μιλάς και μάλιστα πολύ. Αυτό το διάστημα είναι σημαντικό αφού θα δεθείς ακόμη περισσότερο με τους αγαπημένους σου. Επίσης αυτός ο μήνας είναι πολύ καλός για να κάνεις κάτι δημιουργικό που θα σε ανανεώσει και θα σε γεμίσει αισιοδοξία, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο βλέπεις πως έχεις ακόμη περισσότερη όρεξη να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό χωρίς όμως να βιαστείς για το οτιδήποτε.

Τοξότης:

Τώρα πρέπει να θέσεις κάποια όρια στα οικονομικά σου αφού η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα επηρεάσει κυρίως το πορτοφόλι σου. Τα πάντα είναι θέμα ελέγχου αλλά και είναι βασικό να μάθεις να λες "όχι" σε αγορές που είναι περιττές και δεν τις έχεις πραγματικά ανάγκη. Αυτό το διάστημα πρέπει να μάθεις να ελέγχεις την τάση που έχεις να σκορπάς χρήματα και να προσέχεις που τα δίνεις και για ποιον λόγο.

Αιγόκερως:

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να δεις πως είσαι στο επίκεντρο και έχεις την όρεξη να διοχετεύσεις κάπου δημιουργικά όλη την ενέργεια που έχεις μέσα σου! Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στο γραφείο. Η συναισθηματική και η οικονομική σου ασφάλεια είναι αυτά που σε απασχολούν τώρα και σίγουρα βρίσκονται στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων σου.

Υδροχόος:

Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε ένατε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα των συγκινήσεων και νιώθεις κάπως πιεσμένη από αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσένα. Φαίνεται πως αυτές τις ημέρες το μόνο που προσπαθείς να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου αλλά είναι αρκετά τα μέτωπα και ακόμη περισσότερες οι φωτιές που καλείσαι να σβήσεις. Η δουλειά και τα προσωπικά θέλουν την προσοχή σου και εσύ δεν αποκλείεται να ρίξεις μια δεύτερη ματιά στις σχέσεις-συνεργασίες σου.

Ιχθείς:

Με τόση κινητικότητα γύρω σου φαίνεται πως έχεις άπειρες ευκαιρίες να δεθείς με φίλους και συναδέλφους αυτές τις μέρες. Τα θέματα υγείας μπορεί επίσης να σε απασχολήσουν ενώ ίσως το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να νιώσεις καλύτερα να είναι να ξεκινήσεις τώρα την διατροφή που πάντα ήθελες και να αισθανθείς καλύτερα για τον εαυτό σου!

Επιμέλεια: Ε.Α.