Νοέμβριος 2015: μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου αυτό το μήνα

04.11.2015
Μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου και προετοιμάσου κατάλληλα! Κάνε κλικ στο ζώδιό σου για να δεις την πρόβλεψη για το μήνα Νοέμβριο.

Κριός:

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται όλο τον μήνα ακριβώς απέναντί σας, η ανάγκη σας να νιώσετε όμορφα και να συμμετέχετε στις σχέσεις ισχυροποιείται.

Ταύρος:

Η προτεραιότητα του Νοέμβρη είναι πάντα να υπάρξει φως μέσα στα βαθιά μυστήρια του πάθους, της εμπάθειας, του φόβου και της ανασφάλειας.

Δίδυμοι:

Συνήθως κοιτάτε τη χαρά και την ξεγνοιασιά. Όχι όμως αυτό τον μήνα, αφού οι ανάγκες σας για αγάπη και σταθερότητα αυξάνονται.

Καρκίνος:

Αυξάνεται η κινητικότητα γύρω σας και έχετε πολλούς να δείτε και με άλλους τόσους να ανταλλάξετε γνώμες και απόψεις, τόσο γενικού ενδιαφέροντος όσο και προσωπικού.

Λέων:

Το διάστημα αυτό οι αισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις πρωτοστατούν στην καθημερινότητα της ζωής σας. Και οι δύο έχουν τα δικά τους καλά και δύσκολα σημεία.

Παρθένος:

Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 9 του μήνα και μετά φέρνει στο προσκήνιο ανθρώπους από το παρελθόν ή δίνει αφορμή να αναθεωρήσετε συναισθήματα για ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Ζυγός:

Ασφαλώς και το υπόλοιπο του Οκτώβρη όπως και οι πρώτες δώδεκα ημέρες του Νοέμβρη έχουν ένα κλίμα πιο βατό, πιο ήσυχο, πιο συντροφικό.

Σκορπιός:

Αποφασίστε ότι τα φετινά σας γενέθλια θα είναι διαφορετικά. Όχι σε σχέση με δώρα, τούρτα και...γιρλάντες, αλλά επί της ουσίας.

Τοξότης:

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με το ζώδιό σας από τις 9 Οκτώβρη και μετά συνδυάστηκε με το τετράγωνο του Άρη και όταν κανείς μιλά γι' αυτήν την πλανητική γωνία εύλογα καταλαβαίνει ότι μιλάμε για δύσκολες καταστάσεις και γεγονότα.

Αιγόκερως:

Με τονισμένο το σεξαπίλ σας και την Αφροδίτη στο πλευρό σας μάλλον η επιτυχία στον έρωτα είναι δεδομένη.

Υδροχόος:

Χαλαρώστε λίγο τις προτιμήσεις σας. Μα τι σας λέω. Να δέχεστε τον καθένα; Ασφαλώς όχι, αλλά από τις 2 έως τις 20 οφείλετε να είστε λιγότερο υποκειμενικοί, απόλυτοι και αυστηροί με τους άλλους.

Ιχθείς:

Έως και την τελευταία ημέρα αυτού του μήνα μην επιδιώξετε να κάνετε τελικούς απολογισμούς σχεδόν σε κανέναν από τους βασικούς τομείς της ζωής σας.