Πώς σε επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ζυγό;

09.11.2015
Ο πλανήτης της αγάπης που δεν είναι άλλος από την Αφροδίτη «κυβερνά» τις σχέσεις μας και από σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού κάνοντας τις σχέσεις μας να στάζουν μέλι ενώ βάζουν στο επίκεντρο τις συνεργασίες αλλά και τις κοινωνικές μας σχέσεις.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό φέρνει στη ζωή μας την αρμονία που θέλουμε και μέσα στο διάστημα αυτό είμαστε πιο φιλικοί, πιο κοινωνικοί αλλά και πιο δημιουργικοί ενώ τα διπλωματικά μας σχέδια είναι σε πρώτο πλάνο. Εξάλλου το ζώδιο του Ζυγού είναι απόλυτα ισορροπημένο και βλέπεις πως αυτές τις ημέρες νιώθεις και εσύ περισσότερο ισορροπημένη και αναζητάς και για τους γύρω σου το ίδιο. Θέλεις να είσαι και εσύ και οι άνθρωποι που αγαπάς καλά και ευτυχισμένοι- και σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο-΄τωρα όμως φαίνεται πως γνωρίζεις και με ποιον τρόπο μπορείς να το πετύχεις.

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του Αέρα που φέρνει ζωηρές και φρέσκιες ιδέες και εσύ βλέπεις τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις να αλλάζουν και να ανανεώνονται. Είσαι ευγενική με τον κόσμο και απόλυτα ελκυστική αυτές τις ημέρες που νιώθεις τέλεια με τον ίδιο σου τον εαυτό και αυτό είναι κάτι που παρατηρούν και οι γύρω σου. Αν μέχρι τώρα οι τσακωμοί ήταν συχνό …φαινόμενο θα δεις πως μέσα σε αυτό το διάστημα δεν θα είναι τόσο έντονοι. Αυτό συμβαίνει για τον λόγο πως και εσύ είσαι πιο ήρεμη αλλά και το βασικότερο έχεις διάθεση να τα βρεις και όχι να φτάσεις στα άκρα τις καταστάσεις.

Έχοντας πει όλα τα παραπάνω είναι απόλυτα λογικό και στις προσωπικές σου σχέσεις τα πράγματα να κυλούν πιο ομαλά με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Ο «ειρηνοποιός» Ζυγός αν και δεν αποκλείεται να πει ορισμένα αθώα ψεματάκια έχει σαν στόχο να αποφύγει συγκρούσεις και καυγάδες με κάθε τρόπο, ακόμη και αν συμβαίνει γιατί ξέρει πως η αλήθεια θα αναστατώσει. Τώρα καταλαβαίνεις πως ο συμβιβασμός είναι μια λύση αρκεί να μην χρειαστεί να θυσιάσεις πάρα πολλά από τα δικά σου «θέλω» για να κάνεις κάποιον άλλο άνθρωπο ευτυχισμένο. Καλό είναι να θυμάσαι να είσαι μεν δίκαιη με τους ανθρώπους που αγαπάς αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό!