Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου;(Μέρος Β')

11.11.2015
Σε κάθε νέα Σελήνη βρισκόμαστε σε άλλο ένα πνευματικό σταυροδρόμι, στο οποίο οι συνέπειες των επιλογών μας είναι ορατές. Κάτι πρόκειται να εγκαταλείψουμε και κάτι άλλο είναι έτοιμο να γεννηθεί. Θα μείνουμε προσκολλημένοι στο παρελθόν ή θα στρέψουμε την προσοχή μας στο καινούργιο που έρχεται; Ο φόβος που ίσως νιώθουμε είναι σημάδι ότι έχουμε φτάσει σε ένα όριο και χρειάζεται να προχωρήσουμε σε ένα άγνωστο έδαφος. Όλες αυτές οι σκέψεις υπάρχουν στον μυαλό μας με την Νέα αυτή Σελήνη στον ΣΚξορπιό και δεν μένει παρά να μάθουμε πως θα μας επητρεάσει ανάλογα με το ζώδιό μας.

Ζυγός:

Μπορεί να κρατάς ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό μέσα σου και αυτό δεν αποκλείεται να έχει κάποιες αρνητικές συνέπειες στη ζωή σου που τώρα φαίνονται. Ευτυχώς αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει την αυτοπεποίθηση σου και τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου γενικότερα και σου δίνει τη δύναμη να ξεπεράσεις τους φόβους σου αλλά και να τους αντιμετωπίζεις. Το να έχεις μια δυναμική προσέγγιση στις καταστάσεις και να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις που σου παρουσιάζονται είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα.

Σκορπιός:

Μπορείς να καταφέρεις σχεδόν τα πάντα που βάζεις στο μυαλό σου ακόμη και όταν πρόκειται να δεσμευτείτε με ένα μεγαλόπνοο σχέδιο. Εσύ χρησιμοποιείς τις δυνάμεις σου και κάνεις ότι μπορείς για να λύσεις τα προβλήματα που προκύπτουν και σίγουρα οι προσπάθειες σου είναι σίγουρα πολύ αξιόλογες. Και εδώ το βασικό θέμα είναι να ξέρεις ποια είναι τα όρια σου έτσι ώστε να αποφύγεις την απογοήτευση που μπορεί να νιώσεις αύριο. Η αλλαγή του κόσμου πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από μέσα σου.

Τοξότης:

Μπορεί να χάσεις μια σπάνια ευκαιρία για να επικοινωνήσεις με κάποιον γνωστό ή φίλο σου αν θέλεις να δεις την καριέρα σου να αλλάζει προς το καλύτερο. Αυτό το διάστημα φαίνεται καταφέρνεις να κάνεις ένα βασικό πράγμα: να ζεις το παρόν. Η αλήθεια είναι όμως πως ακόμη και αν δείχνεις ευχαριστημένη και ευτυχισμένη κανείς δεν είναι πάντα απόλυτα σίγουρος αν είσαι όντως πραγματικά ευτυχισμένη ή θέλεις απλά να δείχνεις έτσι. Εξάλλου το φαινόμενο των ημερών επηρεάζει τα πιο βαθιά σου μυστικά και σε βάζει σε διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης. Μπορεί να μην είσαι ακόμη έτοιμη να μοιραστείς τις πιο κρυφέ σου σκέψεις με τον κόσμο οπότε καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς απλά το ένστικτό σου.

Αιγόκερως:

Μπορείς να υπολογίσεις τις κινήσεις των γύρω σου με μεγάλη ακρίβεια λες και παίζεται ένα παιχνίδι σκάκι. Μπορεί οι ιδέες σου να είναι πιο συγκεκριμένες σε σχέση με αυτές των άλλων αλλά αυτό σε κάνει να μην θέλεις με τίποτα να αλλάξεις τα πλάνα ή τις ιδέες σου με ατην Νέα Σελήνη στον Σκορπιό να επηρεάζει τους στόχους που θέτεις. Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι εμπιστευτείς το ένστικτο σου και να ξέρεις ποια θα είναι η επόμενη σου κίνηση που θα φέρει και την επίτευξη των στόχων σου.

Υδροχόος:

Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι που θέτεις αναφορικά με την καριέρα σου είναι σε πρώτο πλάνο με αυτή τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό να επηρεάζει το στάτους σου. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να ελέγξεις τα συναισθήματα σου αλλά φρόντισε να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να μην το καταφέρουν αυτό άλλοι. Οι αλτρουιστικές σου προσθέσεις σε συνδυασμό με την στρατηγική πράξη θα φέρει σίγουρα τα αποτελέσματα που θέλεις.

Ιχθείς:

Τα μελλοντικά σου σχέδια προϋποθέτουν πως έχεις ένα πλάνο έστω στο μυαλό σου που θα σου φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι μεγάλες ιδέες σου είναι σε πρώτο πλάνο τώρα που ψάχνεις να δεις με ποιους τρόπους μπορείς να πετύχεις τα όσα θέλεις. Ευτυχώς θα δεις πως θα φτάσεις σώα και αβλαβής στο σημείο που θέλεις αρκεί πάντα να έχεις στο μυαλό σου τον στόχο σου. Κάνε αυτό το παραπάνω βήμα που χρειάζεται για να δεις τα όνειρα σου να παίρνουν σάρκα και οστά.

Επιμέλεια: Ε.Α.