Ερμής/Πλούτωνας: Σου δίνουν... πάτημα - Πως θα εκμεταλλευτείς τη σύνοδο

17.12.2015
19/12/ 2015: Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Σαν να λέμε συνάντηση του άστατου και καταφερτζή εγγονού με τον στριφνό και ζάπλουτο παππού. Όλα μπορούν να συμβούν...

Κατ' αρχάς, είναι η σωστή μέρα για να πείσεις κάποιον για κάτι σημαντικό. Αρχής γενομένης από τον εαυτό σου. Έφτασε η ώρα να πεις τα σύκα σύκα και να θέσεις ξεκάθαρα το στόχο σου, να τον ακούσει το σύμπαν. Δεν λέμε να σε πιάσει Κοελίαση, αλλά σοφόν το σαφές. Και για το εσωτερικό σου σύμπαν ό,τι πιο ευεργετικό.

Είναι η σωστή στιγμή να καταπλήξεις τα πλήθη. Ερμής- Πλούτωνας σημαίνει δύναμη επιρροής. Έκφραση με πάθος και δημιουργική ικανότητα. Αρκεί να είσαι στο σωστό θέμα!

Όποιου είδους παρουσίαση και αν έχεις να κάνεις, κάντη τώρα!

Βάλε στόχους. Συγκεκριμένους και απτούς. Επειδή η στιγμή ευνοεί την εστιασμένη όραση, θα δεις πολύ πιο εύκολα που πετάς και πως πρέπει να προσγειωθείς ομαλά.

Θα αποκαλυφθούν μυστικά! Μην ψάχνεις τα μυστικά των άλλων, είναι πιο άχρηστα και από ληγμένη baking powder. Τα δικά σου μυστικά κοίτα να ανακαλύψεις. Ο κάτω Κόσμος ανοίγει το πορτάκι και ψιθυρίζει σε ακατάληπτη (στους πολλούς) γλώσσα μαγικά στιχάκια. Άκου τα. Όσο πιο παράλογα ή φοβιστικά, τόσο καταπάνω τους να πας. Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα, μακροπρόθεσμα.

Τα θέματα εξουσίας στις σχέσεις αναδύονται καθώς γίνονται σαφέστερες και πιο συγκεκριμένες οι εντάσεις.

Ο Άρης στο Ζυγό σε βοηθάει οξύνοντας το διπλωματικό σου ταλέντο, ο Ουρανός στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να αφεθείς ή να αποστασιοποιηθείς, αλλά ο Πλούτωνας με τον Ερμή στον Αιγόκερω προτιμούν την άμεση λεκτική σύγκρουση aka καυγά.

Λογική κι ευαισθησία

Ο πύργος ελέγχου μέσα σου θα επιμείνει στην τήρηση των κανόνων. Εάν είναι απαραίτητο, και το αποφύγεις τώρα, θα κληθείς σε κάποια μεταγενέστερη χρονική στιγμή να απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα.
Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω βρίσκεται σε ένταση με τον Ουρανό. Πρόσεχε τη γλώσσα σου! Μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Διαφορές μπορεί να κλιμακωθούν και τα λόγια να γίνουν καταστροφικά. Ο Αιγόκερως συμβολίζει την κοινή λογική, έτσι λοιπόν για να αποφύγεις τα χειρότερα, επικεντρώσου στην κοινή λογική.

Η Αφροδίτη μπαίνει σε φλερτ με τον Χείρωνα και αποκαλύπτει ένα πονεμένο σημείο, κάτι που σου λείπει, που μοιάζει να αιωρείται πάνω σου και να σου ξεφεύγει ή κάτι που συνεχώς προσπαθείς να αποφύγεις. Θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα με τον σημαντικό Άλλο - όμως είναι τελικά η κυριολεξία ευεργετική για τις σχέσεις;

Ρίξε στο μίγμα γοητεία, καλή πρόθεση και χιούμορ. Είσαι γυναίκα, όχι διαπραγματευτής σε τράπεζα.
Είσαι σκληρή με τον εαυτό σου και ξαφνικά – αντέχεις, αντέχεις...- μπορείς να γίνεις πολύ σκληρή με τον άλλον.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι πλανεύτρα και βίαιη. Τα θέλει όλα ή τίποτα. Και με την διάθεση για εξουσία και παθιασμένα λόγια το μίγμα γίνεται εκρηκτικό.


Αλλά η αγάπη πάει πάντα ένα βήμα πιο μπροστά...