Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 29 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου

29.02.2016
Ένας νέος μήνας ξεκινάει και μαζί του μια νέα συναρπαστική εβδομάδα και δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ στο ζώδιό σου για να μάθεις όλα όσα θέλεις!

Κριός

Ο Φλεβάρης μάς αποχαιρετά οριστικά και ο Μάρτης στην πρώτη εβδομάδα του συνεχίζει να διατηρεί κάποιες από τις καλές προδιαγραφές που έχει το δεύτερο μισό του Φλεβάρη.

Ταύρος

Φτάσατε εως εδω. Κουρασμένοι, ανήσυχοι και λίγο ή πολύ προβληματισμένοι. Αυτή είναι η τελευταία ουσιαστικά τόσο φορτωμένη και φορτισμένη εσωτερικά και εξωτερικά εβδομάδα.

Δίδυμοι

Ο Φλεβάρης σάς λέει το «αντίο» του και ο Μάρτης κάνει ποδαρικό αυτήν την εβδομάδα με κάπως περίεργες για σας διαθέσεις.

Καρκίνος

Ο Φλεβάρης κλείνει τον κύκλο του και παραδίδει τα... σκήπτρα του σε έναν σίγουρα πιο ευνοϊκό για σας Μάρτη.

Λέων

Ο Φλεβάρης κλείνει τον κουραστικότατο για σας κύκλο του και οι δύο τελευταίες του, ημέρες μάλλον δεν κάνουν τη διαφορά προς το καλύτερο.

Παρθένος

Ο Φλεβάρης σας λέει το αντίο του με δύο μάλλον ευνοϊκές ημέρες που μπορείτε να αξιοποιήσετε -και να μην το παραλείψετε- με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Ζυγός

Ο Φλεβάρης σάς δίνει τις δύο τελευταίες ημέρες του για να φροντίσετε πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά τα οικονομικά, τις σχέσεις, τις σπουδές και τα επαγγελματικά σας, αλλά το ίδιο θα κάνει και ο Μάρτης στις πρώτες ημέρες του.

Σκορπιός

Ο Φλεβάρης σάς αποχαιρετά και για δύο ημέρες -28 και 29- θα έχετε τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο.

Τοξότης

Ο Φλεβάρης φεύγει και έχετε να θυμάστε κάποιες δύσκολες και κρίσιμες στιγμές του αλλά και κάποια θετικά.

Αιγόκερως

Ο Φλεβάρης κλείνει τον κύκλο του αυτήν την εβδομάδα και ο Μάρτης ανοίγει τον δικό του με σχετικά καλές προδιαγραφές.

Υδροχόος

Ενα αντίο στον Φλεβάρη που τόση κούραση, άγχος και ανασφάλεια σας... φιλοδώρησε. Ο Μάρτης δίνει το παρών και η πρώτη εβδομάδα του θα μπορούσε σε γενικές γραμμές να θεωρηθεί...

Ιχθύες

Ο Φλεβάρης σάς λέει ένα μάλλον... τρυφερό αντίο με δύο ημέρες κάπως πιο ευνοϊκές, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν ποικιλοτρόπως από την πλευρά σας.