Μάρτιος 2016: Μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου αυτό το μήνα

07.03.2016
Τι μας περιμένει τον Μάρτιο του 2016; Παρακάτω θα μάθεις όλα όσα θέλεις ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Περίεργη η φάση στην οποίαν βρίσκεστε. Η Αφροδίτη παίζει πονηρά παιχνίδια προκαλώντας σας να παρανομήσετε, να ονειρευτείτε και να χαθείτε αναζητώντας εμπειρίες της στιγμής και όχι ωριμότητα ζωής.

Ταύρος:

Με την Αφροδίτη να κόβει βόλτες γεμάτη ζεστασιά και τρυφερότητα από 12 έως 31 στους Ιχθύς, τον Ερμή δίπλα της και τον Ποσειδώνα να ασκεί μαγική επίδραση, τα πράγματα μοιάζουν και είναι σαφώς καλύτερα.

Δίδυμοι:

Με πολλά ερωτηματικά αντιλαμβάνεστε τη διάθεση των ανθρώπων να αλλάζει απέναντί σας.

Καρκίνος:

Στις 9 γίνεται η πρώτη έκλειψη του μήνα, που θα είναι ηλιακή και θα φέρει αρκετά μπερδέματα τα οποία δεν περιμένατε.

Λέων:

Από τις πρώτες μέρες του θα έχετε την αίσθηση ότι το ταίρι σας δεν μπορεί να σας καταλάβει και θα αισθάνεστε μοναξιά.

Παρθένος:

Η πρώτη έκλειψη, που πραγματοποιείται στις 9 του μήνα και είναι ηλιακή, θα σας δώσει μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι το κλίμα στις σχέσεις σας τον φετινό Μάρτιο.

Ζυγός:

Μια πινελιά εύνοιας στις σχέσεις γενικότερα αλλά και στις αισθηματικές σας υποθέσεις ειδικότερα βάζει η Αφροδίτη τόσο στο υπόλοιπο του Φλεβάρη όσο και έως τις 11 του Μάρτη.

Σκορπιός:

Εως και την πρώτη εβδομάδα του Μάρτη θα χρειαστεί να επιδείξετε μεγαλύτερη ψυχραιμία, προσοχή και συμβιβαστικό πνεύμα, ιδιαίτερα απέναντι σε άτομα και σχέσεις που θέλετε να κρατήσετε ή πρέπει να διατηρήσετε.

Τοξότης:

Τα κρυφά γίνονται φανερά και τα... μυστήρια αποκαλύπτονται. Αυτός είναι ένας απρόβλεπτος μήνας και έως τις 5 Απριλίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, όλα είναι πιθανά.

Αιγόκερως:

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας που τόσο αυτός όσο και ο Ουρανός αφορούν περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά τα αρνητικά τους μειώνονται γιατί σας ευνοεί τώρα περισσότερο και ο Δίας ασφαλώς είναι μια επίδραση που δεν γίνεται εύκολα αποδεκτή και αφομιώσιμη από σας.

Υδροχόος:

Σημαντικά γεγονότα και κάπως... ζόρικες καταστάσεις όπως αυτές που ζείτε τους τελευταίους δύο μήνες δίνουν και σημαντικά μαθήματα.

Ιχθείς:

Εχει τεράστια σημασία να δείξετε ψυχραιμία, υπομονή και συμβιβαστικό πνεύμα γιατί το τοπίο γενικότερα θα έχει και μια κάποια... θολούρα.