Ερωτική αστρολογία: Πώς θα σώσεις τη σχέση σου με βάση το ζώδιό του

05.03.2016
Κάποιες φορές οι διαφορές ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου μπορεί να φαίνονται τεράστιες, όμως μπορείς να προλάβεις καταστάσεις ή και να διορθώσεις τυχόν λάθη βάση του ζωδίου του. Πιο αναλυτικά αν ο σύντροφός σου είναι:

Κριός:

Να θυμάσαι πως ο άντρας Κριός θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και προτεραιότητα της συντρόφου του. Αν νιώσει πως δεν ελκύει πια το ταίρι του, θα φύγει. Ποτέ μην τον συγκρίνεις με τον πρώην σου!

Ταύρος:

Ο άντρας Ταύρος σιχαίνεται τα ψέμματα, γιατί ο ίδιος είναι πολύ ειλικρινής. Μπορεί να μην του λες πράγματα που θεωρείς ασήμαντα , όμως εκείνος θέλει να του λες τα πάντα!

Δίδυμοι:

Ο άντρας Δίδυμος θέλει να πάρει ότι ακριβώς δίνει σε μια σχέση. Αν σε κάτι διαφωνείτε, εσύ θα πρέπει να υποχωρήσεις και να συμβιβαστείς. Μην τον κάνεις να νιώσει περιορισμένος, έχει ανάγκη να νιώθει “ελεύθερος”.

Καρκίνος:

Αν τον πληγώσεις, δεν θα σε συγχωρήσει ποτέ. Οι άντρες Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, γι' αυτό μην τον αγνοείς.

Λέων:

Ο άντρας Λέων θέλει μια σύντροφο που να τον κάνει να νιώθει ξεχωριστός. Ποτέ μην τον προσβάλλεις μπροστά σε άλλους. Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής σου και να αισθάνεται πόσο σημαντικός είναι για σένα.

Παρθένος:

Απεχθάνεται την ακαταστασία στο σπίτι όπως και στην σχέση. Του άντρα Παρθένου του αρέσει όλα να είναι “τακτοποιημένα” στην ζωή του. Μην του δείχνεις την ανασφάλεια σου, είναι κάτι που σιχαίνεται.

Ζυγός:

Η αρμονία και η ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής του είναι το κύριο χαρακτηριστικό ενός άντρα Ζυγού. Του αρέσει να έχει μια σύντροφο που προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση, δεν γκρινιάζει και μιλάει ήρεμα. Αν έχεις όλα αυτά δεν θα φύγει ποτέ από κοντά σου!

Σκορπιός:

Το μεγαλύτερο σφάλμα για έναν Σκορπιό είναι η προδοσία. Δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι τον πλήγωσες και θα στο ανταποδώσει. Αν θες να τον κερδίσεις να είσαι ειλικρινής και αληθινή.

Τοξότης:

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης και ελεύθερο πνεύμα γι'αυτό και δεν αντέχει την ζήλια. Μην τον κάνεις να νιώσει καταπιεσμένος γιατί σίγουρα θα τον χάσεις. Δείξε του εμπιστοσύνη και αυτός δεν θα σε προδώσει.

Αιγόκερως:

Δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, αλλά εύκολα μπορεί να πληγωθεί. Μην μιλάς για τα προσωπικά σας σε τρίτους. Άστον να έχει όσο χρόνο χρειάζεται πριν πάρει μια σοβαρή απόφαση. Αν είσαι υπομονετική θα τον κερδίσεις σίγουρα.

Υδροχόος

Είναι λάτρης της φύσης, γι'αυτό θα πρέπει να απαλλαγείς από όλες τις βλαβερές σου συνήθειες αν τον θες στο πλάι σου.

Ιχθύς

Ο άντρας ιχθύς είναι πολύ γενναιόδωρος και το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις είναι να νιώσει ότι τον εκμεταλλεύεσαι.