Η Αφροδίτη στο ερωτικό ζώδιο των Ιχθύων

11.03.2016
Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς στις 12 Μαρτίου, μια θέση αρκετά ευνοϊκή για όλα τα ζώδια! Η Αφροδίτη συμβολίζει την ομορφιά και το φλερτ και η θέση της στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα ζώδιο του νερού, θα βοηθήσει στην έκφραση των συναισθημάτων μας.

Επίσης αυτή η ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης θα μας βοηθήσει να κάνουμε τη ζωή αυτών που αγαπάμε όμορφη αλλά με τα δικά μας πιστεύω. Η υπομονή μας θα είναι ανεξάντλητη και θα αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις με ψυχραιμία, χωρίς πανικό και βεβιασμένες κινήσεις.

Ωστόσο, το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της νέας θέσης που θα πάρει η Αφροδίτη στους Ιχθύς, είναι ο έντονος ερωτισμός που θα υπάρχει σε όλα ανεξαιρέτως τα ζώδια. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να δείξετε στον σύντροφό σας ότι τον αγαπάτε, να περάσετε όμορφα μαζί και να ανανεώσετε την σχέση σας.

Τέλος, δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα αναγνωριστούν στα επαγγελματικά, χωρίς καν να το επιδιώξουν.Με την ιδανική αυτή θέση της Αφροδίτης, θα ενισχυθεί η αισθητική μας αλλά και η φαντασία μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας.