Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 14 έως 21 Μαρτίου

14.03.2016
Τι περιμένει το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις.

Kριός:

Μήνας... ναι και όχι είναι για σας ο Μάρτης έως και τις 25 και μόνο από τις 26 και ύστερα θα ξεκινήσει να δημιουργεί κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις παντού, τις οποίες θα αξιοποιήσετε και με το παραπάνω μέσα στον Απρίλη.

Tαύρος:

Ο Μάρτης προχωρά και εσείς όλο και περισσότερο καταφέρνετε να ανασυντάσσεστε και να τακτοποιείτε με έναν καλύτερο τρόπο πράγματα και καταστάσεις.

Δίδυμοι:

Είναι αλήθεια ότι με κάποιον τρόπο ο Μάρτης δείχνει κάπως τα... δόντια του σε σας και αυτή η εβδομάδα όπως και μέχρι τις 21 θα έχουν τη μεγαλύτερη φόρτιση.

Καρκίνος:

Σημαντική και ενδιαφέρουσα από πολλές απόψεις αυτή η εβδομάδα για σας και συγκρινόμενη με την επόμενη υπερέχει αρκετά από πλευράς εύνοιας.

Λέων:

Οσο προχωράει ο Μάρτης προς τα κάτω τόσο περισσότερο ξεκαθαρίζει το τοπίο στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και περιουσιακά σας θέματα ή τα ερωτικά.

Παρθένος:

Οπλιστείτε με παρατηρητικότητα, ψυχραιμία και προσοχή γιατί ναι μεν ο Μάρτης από πολλές απόψεις δεν είναι εύκολος, αλλά αυτή η εβδομάδα ίσως είναι και η πιο απαιτητική.

Ζυγός:

Ουδέτερη, μέτρια, βοηθητική κάπως έτσι διαγράφεται αυτή η εβδομάδα για σας, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι σίγουρα πιο βατή συγκριτικά με την επόμενη. Ιδιαίτερα στην αρχή και στο τέλος της.

Σκορπιός:

Ο Μάρτης προχωράει και οι πλανητικές συνθέσεις της εβδομάδας φαίνεται ότι θα σας ευνοήσουν σημαντικά.

Τοξότης:

Ολο και πιο κουραστικός, ρευστός και απρόβλεπτος θα γίνεται ο Μάρτης όσο περνούν οι ημέρες και ίσως αυτή η εβδομάδα να έχει τα πιο δύσκολα προς αντιμετώπιση.

Αιγόκερως:

Η τρίτη εβδομάδα του Μάρτη είναι σίγουρο ότι συγκεντρώνει περισσότερα θετικά στοιχεία όσον αφορά εσάς, γι' αυτό και είναι περισσότερο αξιοποιήσιμη σε όλους τους τομείς.

Υδροχόος:

Οι δυσκολίες αμβλύνονται σιγά σιγά όσο ο Μάρτης οδεύει προς το τέλος του και αυτό θα το διαπιστώσετε περισσότερο την τελευταία του εβδομάδα.

Ιχθείς:

Με τα πάνω και τα κάτω, τις ήττες αλλά και τις μικρές επιτυχίες συνεχίζεται ο Μάρτης για σας.