Πώς μας επηρεάζουν Ερμής, Άρης & Αφροδίτη τον Απρίλιο;

17.04.2016
Αναρωτιέσαι πώς θα μας επηρεάσουν οι πιο βασικοί πλανήτες τον Απρίλιο; Παρακάτω θα μάθεις πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής, ο Άρης και η Αφροδίτη. O Γιώργος Σοφιάνης μας αναλύει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε.

Ο Ερμής
Θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι τις 5/4, στον Ταύρο από 6/4 και ανάδρομος από τις 28/4.

Λέξεις-κλειδιά: σκέψη, μυαλό, επικοινωνία, μετακινήσεις

Στον Κριό
Θα χρειαστεί να σκεφθείτε πιο πειθαρχημένα από ότι συνήθως, αφού τα οικονομικά σας αποτελούν σημεία τριβής σε συζητήσεις και σκέψεις που μπορεί να μετατρέπονται σε εφιάλτες αν δεν προσέξετε τις σπατάλες και παρορμητικές κινήσεις.

Στον Ταύρο
Καλείστε να γίνετε η φωνή της λογικής σε σχέσεις και συνεργασίες που φαίνεται να εκτροχιάζονται. Προς το τέλος του μήνα είναι πιθανό να αισθανθείτε πως μιλάτε διαφορετική γλώσσα από τους γύρω σας.

Στους Διδύμους
Προσέξτε μήπως υπάρχουν πρόσωπα γύρω σας που προσπαθούν να επηρεάσουν άτομα από την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Όσα λέγονται πίσω από την πλάτη σας ίσως αφορούν κομμάτια της ζωής σας που κρατάτε στο σκοτάδι.

Στον Καρκίνο
Οι συζητήσεις σε φιλικό επίπεδο θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε τις επαγγελματικές σας ανησυχίες αφού υπάρχουν άτομα που είναι έτοιμα να στηρίξουν την προσπάθεια σας να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά. Στον ερωτικό τομέα, αυτό που έχει σημασία είναι η σχέση να σας χαλαρώνει.

Στον Λέοντα
Οι επαγγελματικές συζητήσεις μπορεί να αποκτήσουν ένταση και δυναμική και να φέρουν στο προσκήνιο τη διαφορετική νοοτροπία σας. Τα αφεντικά πάνω από το κεφάλι σας λειτουργούν διαφορετικά από εσάς κι αυτό σας αγχώνει και εκνευρίζει.

Στην Παρθένο
Το μυαλό σας βρίσκεται κάπου μακριά σε σχέση με τις άμεσες εξελίξεις της ζωής σας. Ένα ταξίδι είναι στα σχέδια σας, αλλά καλύτερα να το προγραμματίσετε ή υλοποιήσετε πριν τις τελευταίες ημέρες του μήνα που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Στον Ζυγό
Θα αγχωθείτε με θέματα οικονομικά αφού καλείστε να ασχοληθείτε με χρέη που έχετε από κοινού με τον σύντροφο ή με την αμοιβή σας από την εργασία σας. Στον προσωπικό τομέα, υπάρχει διάσταση απόψεων λόγω μη έκφρασης όσων πραγματικά βρίσκονται στο μυαλό σας.

Στον Σκορπιό
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις περνούν δύσκολα αφού δε λέγονται όλα όσα βρίσκονται στο μυαλό τόσο το δικό σας όσο και του συντρόφου. Επιπλέον, η επιμονή κάποιων στις θέσεις τους θα σας εκνευρίσει και μπορεί να υψώσετε μεγάλα τείχη.

Στον Τοξότη
Θα πιεστείτε στον τομέα της καθημερινότητας, αφού δεν προτίθεστε να μπείτε σε καλούπια. Οι συγκρούσεις στη δουλειά δείχνουν πως δεν ανήκετε στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Στον Αιγόκερω
Θα βρείτε συμμάχους στις απόψεις σας και αυτό φαίνεται ικανή συνθήκη για να απομακρυνθείτε από όσα σας ενοχλούν και καταπιέζουν. Στον ερωτικό τομέα, αφήστε τις δηλώσεις και εστιάστε στις πράξεις.

Στον Υδροχόο
Θα εκνευριστείτε με όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας αφού κοντράρεστε ανοικτά με τον σύντροφο ή με άλλα μέλη της οικογένειας. Η επιμονή κάποιων να καθυστερούν δράσεις στη δουλειά σάς εκνευρίζει και βγάζει το χειρότερο εαυτό σας στην επιφάνεια.

Στους Ιχθύς
Το μυαλό σας φαίνεται να ταξιδεύει κάπου μακριά αφού κάποιος καταφέρνει να σας παρασύρει εκεί που επιδιώκει να βρίσκεστε. Στον επαγγελματικό τομέα, σκεφτείτε πιο γήινα και προσγειωμένα, γιατί το δεύτερο μισό του μήνα οι παρερμηνείες καραδοκούν.

Αφροδίτη


Θα βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι τις 5/4, στον Κριό από τις 6/4, στον Ταύρο στις 30/4.

Λέξεις-κλειδιά: σχέσεις, αξίες, τρόπος που παίρνω και δίνω αγάπη

Στον Κριό
Η εικόνα σας βελτιώνεται και η ερωτική σας διάθεση βρίσκει ανταπόκριση σε ένα πρόσωπο που ήρθε για να τονώσει τον εγωισμό σας. Στα επαγγελματικά, κυνηγήστε αυτό που θεωρείτε πως αξίζετε και είναι πιθανό να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στον Ταύρο
Αν υπάρχει παρασκήνιο στην ερωτική σας ζωή, φροντίστε να φυλάξετε τις κινήσεις ώστε να μην ανασκαλίσουν τη ζωή σας. Στον επαγγελματικό τομέα, παρασκηνιακές κινήσεις θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια σας.

Στους Διδύμους
Η ανάγκη σας να βρίσκεστε με κόσμο μπορεί να βρει διέξοδο μέσα από τη συμμετοχή σας σε αθλητικές δραστηριότητες. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ελαφρές συγκρούσεις με φίλους, που δίνουν όμως τον τόνο σε δημιουργικές συζητήσεις.

Στον Καρκίνο
Θα πιεστείτε στον επαγγελματικό τομέα αφού σας προκαλούν να βγείτε μπροστά και να κυνηγήσετε τις ανάγκες σας. Στον προσωπικό τομέα, εκφραστείτε πιο άμεσα από όσο συνηθίζετε, ακόμα και αν αυτό οδηγήσει σε ένα παροδικό αδιέξοδο.

Στον Λέοντα
Ένα ταξίδι αυτή την εποχή θα σας βοηθήσει να αποδράσετε από ένα ασφυκτικό περιβάλλον επανάληψης της καθημερινότητας. Τολμήστε να το ζητήσετε και να πάρετε μαζί σας το πρόσωπο που θεωρείτε το πιο σημαντικό για την καλή σας ψυχική υγεία.

Στην Παρθένο
Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο της σχέσης σας αφού θα συζητήσετε το κοινό σας μέλλον μέσα από τους ρόλους που αναλαμβάνετε. Η σεξουαλική έλξη είναι πολύ πιο δυνατή από τη λογική.

Στον Ζυγό
Θα έχετε συναντήσεις με πρόσωπα που μπορούν να προκαλέσουν το ερωτικό σας αισθητήριο και αυτό ίσως ταράξει υπάρχουσες σχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, μια πρόταση από την άλλη πλευρά δεν μπορεί να σας αφήσει ανεπηρέαστους.

Στον Σκορπιό
Η καθημερινότητα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς αφού οι σχέσεις με πρόσωπα της δουλειάς μπορεί να αποκτήσουν πολεμικές διαστάσεις. Στα οικονομικά, προσέξτε τα έξοδα που αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας.

Στον Τοξότη
Οι ερωτικές ευκαιρίες στη ζωή σας φαίνεται να αυξάνονται και αυτό μπορεί να μπερδέψει την υπάρχουσα ταυτότητά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν νέες προτάσεις, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε την αλήθεια μέσα από κάθε συζήτηση που ενδέχεται να κρύβει πολύ ψέμα.

Στον Αιγόκερω
Θα εκνευριστείτε με πρόσωπα μέσα στο σπίτι ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον και αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει και σε ρήξεις. Η ουσία δεν είναι το ποιος έχει το πάνω χέρι, αλλά να βρεθούν λύσεις σε σχέσεις που κινούνται σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Στον Υδροχόο
Η διάθεσή σας να βρεθείτε κάπου μακριά από το γνώριμο περιβάλλον θα μπορέσει να βρει διέξοδο μέσα από μια εκδρομή με πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος ή μέσα από μια πρόταση που κάνετε σε πρόσωπα του φιλικού κύκλου.

Στους Ιχθύς
Τα οικονομικά σας είναι στο προσκήνιο καθώς καλείστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε να διεκδικήσετε περισσότερα από τον τομέα της εργασίας. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν χρειάζεται να βιαστείτε μπροστά σε μια νέα πρόταση που φαίνεται αρχικά να σας ενθουσιάζει.

Άρης


Θα βρίσκεται στον Τοξότη όλο τον μήνα, ανάδρομος από τις 17 Απριλίου.

Λέξεις-κλειδιά: δράση, ενέργεια, θυμός, διεκδίκηση, σεξ

Στον Κριό
Η διάθεση και η δυναμική σας είναι παρούσες το πρώτο μισό του μήνα, αφού κανονίζετε ή πραγματοποιείτε ταξίδια, αλλά στην πορεία τα πράγματα αλλάζουν. Οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις καραδοκούν.

Στον Ταύρο
Η ερωτική σας διάθεση είναι παρούσα και σας ωθεί να το εκδηλώσετε με κάθε δυνατό τρόπο. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως είναι πιθανό να ξοδεύεστε χωρίς να έχετε συναισθηματικό αντάλλαγμα ή να προχωρήσετε σε επενδύσεις οικονομικού περιεχομένου που σας βγάζουν χαμένους.

Στους Διδύμους
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού θέλετε να ξεκαθαρίσετε τις ισορροπίες. Ο καβγάς με το έτερο ήμισυ μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό, που όμως επαναπροσδιορίζεται στο τέλος του μήνα.

Στον Καρκίνο
Θα χρειαστεί να υποστηρίξετε με πράξεις τις σκέψεις και τα λόγια σας. Η κούραση το δεύτερο μισό του μήνα καραδοκεί, εκτός και αν βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε την ψυχολογική κόπωση με τη σωματική αντοχή που καλείστε να αποδείξετε.

Στον Λέοντα
Η ερωτική σας διάθεση και ανάγκη σας ωθούν να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό αλλά και ριψοκίνδυνο πολλές φορές. Το δεύτερο μισό του μήνα, προσέξετε μήπως προσεγγίζετε πρόσωπα που δεν είναι διαθέσιμα ή που σας οδηγούν σε περιπέτειες.

Στην Παρθένο
Οι σχέσεις σας με πρόσωπα μέσα στο σπίτι σας θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Θα σκεφτείτε μία μετακόμιση, αλλά μην την πραγματοποιήσετε το δεύτερο μισό του μήνα.

Στον Ζυγό
Οι συζητήσεις σας σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό ή προσωπικό βήμα είναι έντονες αυτό το μήνα, αφού αναζητάτε συνομιλητές που θα σας προκαλέσουν να σκεφτείτε διαφορετικά. Στον προσωπικό τομέα, ένα ταξίδι μπορεί να ξεδιαλύνει τη σχέση σας προς το τέλος του μήνα.

Στον Σκορπιό
Θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τις δαπάνες σε χρήμα και συναίσθημα, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο. Συμμαζέψτε όσα λέτε το δεύτερο μισό του μήνα αφού είναι πολύ εύκολο να εκτεθείτε.

Στον Τοξότη
Βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού φαίνεται να έχετε αποφασίσει να γίνετε ο εαυτός σας μέσα σε περιβάλλοντα που σας καταπιέζουν. Η επαναστατική σας διάθεση χρειάζεται να χαμηλώσει ένταση το δεύτερο μισό του μήνα αφού μπορεί να εκτεθείτε σε κινδύνους.

Στον Αιγόκερω
Εστιάστε στην υγεία σας αυτό τον μήνα, αφού θα νιώσετε να μην έχετε αντοχή να φέρετε εις πέρας όλα όσα αναλαμβάνετε. Προσέξετε το παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, αφού υπάρχουν πρόσωπα που λειτουργούν έντονα παρασκηνιακά.

Στον Υδροχόο
Η κοινωνικότητά σας είναι το μεγάλο ατού για να ξεπεράσετε εμπόδια προσωπικά ή επαγγελματικά. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως καραδοκούν εντάσεις με φίλους και συγκρούσεις που αλλάζουν τις ισορροπίες.

Στους Ιχθύς
Οι ισορροπίες στη δουλειά είναι εύθραυστες αφού ίσως σας ζητήσουν πράγματα που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αν πάλι ετοιμάζεστε για μια νέα αρχή, αποφύγετε το δεύτερο μισό του μήνα αφού απαιτείται να χαρτογραφήσετε καλύτερα τα άγνωστα νερά.

Πηγή: Astra & Orama