Ταξίδεψε στο σωστό μέρος με βάση το ζώδιό του

21.04.2016
Πάσχα έρχεται και αν σκέφτεσαι σε ποιο μέρος να πάτε με τον καλό σου τότε και εδώ το ζώδιό σου έχει τη λύση! Παρακάτω θα μάθεις πού πρέπει να ταξιδέψετυε για να περάσετε τέλεια!

Κριός:

Οι Κριοί είναι γεννημένοι για την περιπέτεια. Ένα ταξίδι σε έναν λιγότερο δημοφιλή προορισμό όπου θα μπορέσει να εξερευνήσει το μέρος και να κάνει extreme sports είναι το ιδανικό.

Ταύρος:

Σαν λάτρεις του καλού φαγητού, ο κατάλληλος προορισμός για να περάσει καλά ένας Ταύρος και να το ευχαριστηθεί είναι εκεί που θα έχει υπέροχο φαγητό και μοναδικές νέες γεύσεις να δοκιμάσει.

Δίδυμοι:

Στους Διδύμους εκτός από τα ψώνια, τα οποία λατρεύουν, αρέσει να επισκέπτονται τα μουσεία και μαθαίνουν καινούρια πράγματα. Γι' αυτό ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις!

Καρκίνος:

Για να περάσει τέλεια ο Καρκίνος στις διακοπές, πήγαινέ τον σε ένα νησί με απόμερες παραλίες χωρίς πολύ κόσμο και θα ενθουσιαστεί.

Λέων:

Οι Λέοντες εντυπωσιάζονται από μέρη χλιδάτα, που όμως κρύβουν μια πλούσια ιστορία την οποία θα θέλει να ανακαλύψει!

Παρθένος:

Στους Παρθένους αρέσει πολύ η φύση και η άγρια ζωή. Το ιδανικό λοιπόν ταξίδι για εκείνον είναι κάπου στην εξοχή!

Ζυγός:

Οι Ζυγοί είναι από την φύση τους πολύ κοινωνικοί. Ένας μέρος με πολυκοσμία, όπου θα συναναστραφούν με κόσμο με διαφορετική κουλτούρα από αυτούς είναι ότι καλύτερο.

Σκορπιός:

Οι Σκορπιοί θέλουν να είναι πολύ δραστήριοι στις διακοπές τους. Ένα μέρος λοιπόν που θα λατρέψουν είναι εκεί που θα τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν θαλάσσια κυρίως sports.

Τοξότης:

Περιπετειώδεις και ταξιδιάριδες οι Τοξότες, όπου και να τους πας θα περάσουν τέλεια, αφού θα έχουν ξεφύγει από την ρουτίνα!

Αιγόκερως:

Οι Αιγόκεροι λατρεύουν τα φεστιβάλ! Θα ήταν λοιπόν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να του κάνετε, ένα ταξίδι που θα μπορούσε να διασκεδάσει με την ψυχή του.

Υδροχόος:

Οι Υδροχόοι δεν θέλουν να κάνουν τις κλασικές διακοπές όπως οι περισσότεροι, θέλουν τα ταξίδια τους να είναι μοναδικά. Ένας εξωτικός προορισμός θα είναι η καλύτερη επιλογή.

Ιχθύς:

Λάτρεις του υγρού στοιχείου οι Ιχθύς στις διακοπές τους θέλουν να είναι όλη μέρα στην θάλασσα ή την πισίνα. Ιδανικός προορισμός λοιπόν το νησί!