Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 28 Μαρτίου έως 4 Απριλίου

28.03.2016
Αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα!

Kριός:

Ο Μάρτης κλείνει τον κύκλο του διαγράφοντας φυσικά τον κύκλο των φετινών γενεθλίων σας.

Ταύρος:

Συγκρίνοντας τον τρόπο που ξεκίνησε ο Μάρτης με αυτόν που ολοκληρώνει τον κύκλο του, σίγουρα το τελείωμά του σας βρίσκει σε καλύτερη κατάσταση.

Δίδυμοι:

Ο Μάρτης κλείνει τον κύκλο του, και καλώς γιατί, όσο πιο γρήγορα βάλει πόδι ο Απρίλης, τόσο το καλύτερο για σας.

Καρκίνος:

Παρότι ο Ερμής -επικοινωνία και τα μέσα της συνεννόηση με τους γύρω σας, σπουδές, συμβόλαια, συμφωνίες, Διαδίκτυο, πάσης φύσεως έντυπα και έγγραφα, ταξίδια, μεταφορικό μέσο και παιδιά- έως τις 5 σας κάνει... κόνξες, η Αφροδίτη κάπως αλλιώς προσπαθεί να αναπληρώσει.

Λέων:

Μετρώντας... πληγές, συγκρούσεις και άλλα αρνητικά, σίγουρα θα βρείτε περισσότερα στο ξεκίνημα του Μάρτη παρά στο τέλος του.

Παρθένος:

Ο Μάρτης κλείνει τον κύκλο του σ' αυτήν την εβδομάδα και όπως φαίνεται φεύγοντας θα πάρει μαζί του αρκετή από την κούραση -όχι όλη- την ανασφάλεια και την ασάφεια για την πορεία κάποιων εξελίξεων.

Ζυγός:

Ο Μάρτης κλείνει τον κύκλο και η τελευταία του εβδομάδα -που έχει κάτι και από Απρίλη- δεν προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολη για σας.

Σκορπιός:

Συγκριτικά με το ξεκίνημά του, το τέλος του Μάρτη είναι κάπως πιο θετικό και αυτό ισχύει και για τις πρώτες ημέρες του Απρίλη.

Τοξότης:

Ειναι αλήθεια ότι ο Μάρτης από τις 5 και μετά και σας κούρασε ποικιλοτρόπως και σας στέρησε κάποια «πράγματα».

Αιγόκερως:

Μπορεί να νιώθετε ότι όσο περνούν οι ημέρες η πίεση αυξάνεται, αλλά αυτή η εβδομάδα όπως και η αρχή της επόμενης συντηρούν ακόμα και κάποια θετικά στοιχεία.

Υδροχόος:

Ο Μάρτης σάς αποχαιρετά με καλύτερες προθέσεις συγκριτικά με αυτές που ξεκίνησε, και αυτή η εβδομάδα έχει μια θετική ιδιαιτερότητα που δεν θα υπάρχει αργότερα για αρκετό καιρό.

Ιχθείς:

Ασφαλώς και η κούραση σάς βγαίνει κυριολεκτικά από τα... αυτιά, αφού από τις 6 Μαρτίου και μετά έχουν αυξηθεί ευθύνες και υποχρεώσεις.