Ποιοι είναι οι καλύτεροι ζωδιακοί συνδυασμοί

01.09.2016
Το να βρει κανείς τον ιδανικό σύντροφο, τον άνθρωπο που θα τον συμπληρώνει, δεν είναι πολύ εύκολο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια που ταιριάζουν, αλληλοσυμπληρώνονται, που είναι συνδυασμοί πολύ δυνατοί και ταιριάζουν απόλυτα!

Ταύρος με Σκορπιό:

Όταν ο ευγενικός Ταύρος ανοίγει τα χαρτιά του στον συναισθηματικό Σκορπιό, υπάρχει μια έντονη ερωτική επιθυμία μεταξύ τους. Όταν ένας Ταύρος έχει σχέση με έναν Σκορπιό, δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον.

Κριός με Ζυγό:

Ανάμεσα στον Κριό και τον Ζυγό υπάρχει μια έντονη έλξη και χημεία. Η ενεργητικότητα και η σεξουαλική διάθεση του Κριού, συμπληρώνει και ισορροπεί με την γοητεία του Ζυγού.

Δίδυμος με Τοξότη:

Ο περίεργος Δίδυμος που συνεχώς θέλει να μαθαίνει καινούρια πράγματα και ο Τοξότης που λατρεύει της φιλοσοφικές συζητήσεις, είναι το απόλυτο ζευγάρι! Βέβαια ίσως κάποιες φορές οι Δίδυμοι κουράζονται από τους Τοξότες, επειδή έχουν άποψη για τα πάντα...

Καρκίνος με Αιγόκερω:

Η ευαισθησία του Καρκίνου και η σκληρότητα του Αιγόκερω κάνουν έναν πολύ δυνατό συνδυασμό. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και μπορούν να γίνουν σύντροφοι ζωής.

Λέων με Υδροχόο:

Το στιλ και η έντονη κοινωνική διάθεση του Υδροχόου αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον Λέοντα. Μεταξύ τους, όλα τα προβλήματα της σχέση τους τα λύνουν στο κρεβάτι.

Παρθένος με Ιχθύς:

Τα ετερώνυμα έλκονται και αυτό ισχύει στην περίπτωση της Παρθένου με τους Ιχθύς. Στην Παρθένο αρέσει η τάξη και η οργάνωση ενώ οι Ιχθύς απεχθάνονται την ρουτίνα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον ώστε να υπάρχει ισορροπία.