Πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής του Απριλίου;

25.04.2016
Και ναι έφτασε πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου που ο Ερμής είναι ανάδρομος και μάλιστα από τις 28 Απριλίου μέχρι και τις 22 Μαΐου και αυτό είναι κάτι που βάζει την επικοινωνία και τις σκέψεις μας σε πρώτο πλάνο είτε το θέλουμε είτε όχι και μάλιστα στο πρακτικό ζώδιο του Ταύρου.

Γενικά: τώρα είναι μια καλή περίοδος για να ξαναδούμε ορισμένα θέματα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς. Ακόμη δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι έντονα το αν χρησιμοποιείς σωστά τα ταλέντα προκειμένου να βγάλεις χρήματα. Όποια και αν είναι η αφορμή αυτό το διάστημα καταφέρνεις να ξαναδείς την προσέγγιση στα οικονομικά σου αλλά και να επανεκτιμήσεις την αξία σου. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σου:

Κριός:

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάσει κυρίως τα οικονομικά σου. Ίσως σε έχει πιάσει καταναλωτική μανία και ξοδεύεις άσκοπα αυτόν τον καιρό. Περιόρισε τα έξοδά σου για να αποφύγεις οικονομικές δυσκολίες.

Ταύρος:

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα είναι ανάδρομος για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στο ζώδιό σου και θα επηρεάσει κυρίως τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις σε αυτό το διάστημα.

Δίδυμος:

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Ταύρου, αποφεύγεις να δεις τις πραγματικές διαστάσεις μιας κατάστασης ή ενός προβλήματος. Το καλό είναι ότι έχει στο πλευρό σου φίλους, άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορείς να εμπιστευτείς.

Καρκίνος:

Αν υπάρξει ένταση ανάμεσα σε σένα και σε ένα πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος, όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Ταύρο, κάνε υπομονή και αν είσαι διατεθειμένη να συμβιβαστείς σε κάποια σημεία καλό είναι αφού είναι μια κατάσταση εντελώς προσωρινή.

Λέων:

Με τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, ανάδρομο ίσως θέματα της δουλειάς μείνουν πίσω λόγω κακής συνεννόησης. Μην πανικοβάλλεσαι και μην πιέσεις καταστάσεις γιατί μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Κράτα τις ιδέες σου για λίγο αργότερα.

Παρθένος:

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο, θα νιώσεις πολλές φορές ότι τα πράγματα δεν περνάνε από το χέρι σου και χάνεις τον έλεγχο. Αναβλητικότητα και καθυστερήσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών και όσο θα διαρκέσει η ανάδρομη πορεία του. Βέβαια αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις πράγματα και καταστάσεις που σε απασχολούν.

Ζυγός:

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία να διευθετήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εντάσεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλύτερη συνεννόηση θα υπάρχει όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Σκορπιός:

Παρεξηγήσεις και κακή συνεννόηση με άτομα του περιβάλλοντός σου θα υπάρχει τις ημέρες που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις μέσα σε αυτό το διάστημα, άστο για αργότερα.

Τοξότης:

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σε επηρεάσει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Μπορεί η επικοινωνία να έχει κάποιες δυσκολίες, όσο όμως αφορά τα επαγγελματικά ευκαιρίες θα παρουσιαστούν.

Αιγόκερως:

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή αυτό το διάστημα σε μπερδεύει κυρίως στα συναισθηματικά σου. Μην πάρεις βιαστικές και οριστικές αποφάσεις πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πιο ευνοϊκό θα είναι το επόμενο διάστημα για σένα σε όλους τους τομείς.

Υδροχόος:

Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει το διάστημα αυτό που ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου. Με συζήτηση και υποχωρήσεις τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά, αφού το βασικό είναι χωρία αμφιβολία να αποφύγεις τις εντάσεις.

Ιχθύς:

Σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις αυτό το διάστημα θα πρέπει να τις αποφύγεις. Μόνο εντάσεις και παρεξηγήσεις φέρνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο. Δώσε προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες και σκέψου διπλά το να κάνεις μια μεγάλη αγορά αυτό το διάστημα.