Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 16 έως 23 Μαϊου

16.05.2016
Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας επάνω στο ζώδιό σου.

Κριός:

Φαίνεται ότι το τέλος αυτής της εβδομάδας και περισσότερο από την επίδραση της πανσελήνου -θα γίνει στις 21 στον Τοξότη- έστω και με έμμεσο τρόπο θα αναδειχτούν τα καινούργια δεδομένα που θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας.

Ταύρος:

Είναι αρκετοί οι λόγοι που συνηγορούν στο ότι αυτή η εβδομάδα, έστω και με τους... κραδασμούς που μπορεί να δημιουργήσει η πανσέληνος που θα γίνει την 21η στον Τοξότη -επηρεάζει περισσότερο Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς-, για σας είναι πιο βατή και αποδοτική.

Δίδυμοι:

Σημαντική από πολλές απόψεις η εβδομάδα αυτή για σας, ιδιαίτερα προς το τέλος της που φιλοξενεί μια πανσέληνο -γίνεται την 21η στον Τοξότη- απέναντί σας.

Καρκίνος:

Παρόλο που ούτε ξεκούραστη ούτε ξέγνοιαστη μπορεί να χαρακτηριστεί η προτελευταία εβδομάδα του Μάη -και αυτό περισσότερο εξαιτίας της πανσελήνου που θα γίνει στον Τοξότη στις 21- έχει ακόμα κάτι καλό για σας.

Λέων:

Το τέλος του Μάη θα σηματοδοτήσει μια έντονη περίοδο με καινούργιες προδιαγραφές, γεγονότα και καταστάσεις που θα διαφοροποιήσουν το τοπίο σε βασικούς τομείς της ζωή σας.

Παρθένος:

Η προτροπή... σπεύσατε αφορά περισσότερο το ξεκίνημα και το μέσον αυτής της εβδομάδας και όχι τόσο το τελείωμά της.

Ζυγός:

Με αρκετή ρευστότητα η εβδομάδα αυτή προς το τέλος της, και αυτό έρχεται ως αποτέλεσμα της επίδρασης της πανσελήνου.

Σκορπιός:

Ασφαλώς και η αντίθεση του Ερμή -επικοινωνία, συνεννόηση, σπουδές, έντυπα, Διαδίκτυο, ΜΜΕ και μεταφορές, συμφωνίες, λογαριασμοί, έγγραφα πάσης φύσεως, ταξίδια και μετακομίσεις, παιδιά και αιτήσεις- από τις 6 Απριλίου και μετά δημιουργεί πολλές αρρυθμίες στα θέματα που αντιπροσωπεύει.

Τοξότης:

Με Αφροδίτη, Ερμή και Ηλιο στον γενικό τομέα των επαγγελματικών σας επιλογών, των δυνατοτήτων και των καταστάσεων που επικρατούν, είναι φυσικό να είναι η εργασία σε πρώτο πλάνο.

Αιγόκερως:

Παρόλο που η πανσέληνος που γίνεται στις 21 στον Τοξότη -αφορά περισσότερο Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς- μπορεί να δημιουργήσει κάποια περαστική ενόχληση στα επαγγελματικά ή την υγεία, αυτή η εβδομάδα διατηρεί ακόμα και κάποια θετικά.

Υδροχόος:

Είναι πολλά αυτά που δεν σας επιτρέπουν να νιώσετε ασφαλείς και άνετοι, και αυτή είναι ακόμα μία εβδομάδα που το τοπίο τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά σας είναι κάπως... τοπίο στην ομίχλη.

Ιχθείς:

Ιδιαίτερη θεωρείται η εβδομάδα -και περισσότερο στην αρχή και το τέλος της-, γι’ αυτό θα χρειαστεί να επιδείξετε μεγαλύτερη παρατηρητικότητα, προσοχή και συγκέντρωση στις σπουδές, την εργασία, τη διαχείριση και αντιμετώπιση οικονομικών θεμάτων, αλλά και στις σχέσεις που θέλετε να διατηρήσετε.