Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 23 έως 30 Μαϊου

23.05.2016
Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας πατώντας επάνω στο ζώδιό σου.

Κριός:

Με αρκετά θετικά -ιδιαίτερα στην αρχή και στο τέλος της- εμφανίζεται η τελευταία εβδομάδα του Μάη.

Ταύρος:

Διαφορετικά ξεκινάει και διαφορετικά τελειώνει η τελευταία εβδομάδα του Μάη ως προς εσάς

Δίδυμοι:

Με νωπά ακόμα την επίδραση της Πανσελήνου -έγινε στον Τοξότη απέναντί σας δηλαδή στην 21η- ξεκινάει αυτή η εβδομάδα.

Καρκίνος:

Ακάμα και αν υπάρχουν δισεπίλυτα θέματα σε κάποιον από τους βασικούς τομείς της ζωής σας -οικονομικό, επαγγελματικό, οικογενειακό, αισθηματικό ή υγείας- οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου παίζουν μάλλον έναν βοηθητικό ρόλο προς ένα είδος ρύθμισης.

Λέων:

Ενα διαφορετικά σκηνικό θα αρχίσει να διαμορφώνει το τέλος αυτής της εβδομάδας, καθώς στις 24 η Αφροδίτη μετακινείται σε μια κάπως πιο ευνοϊκή για σας θέση, αλλά στις 28 ο Αρης σε μία κάπως πιο μαχητική και επιθετική.

Παρθένος:

Πλούτωνας, Δίας και Ερμής είναι το δικό σας ευνοϊκό πλανητικό τρίγωνο που προσπαθεί μέσα από δύσκολες καταστάσεις να σας στηρίζει.

Ζυγός:

Ο Μάης διανύει τις τελευταίες του ημέρες και όπως φαίνεται η εβδομάδα αυτή αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Σκορπιός:

Οι τελευταίες ημέρες του Μάη -και τυπικά από τις 28 και μετά- σηματοδοτούν το ξεκίνημα ενός πιο σύνθετου διαστήματος που θα αγγίξει και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Τοξότης:

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη ξεκινάει με την επίδραση της Πανσελήνου που έγινε το βράδυ της 21ης στο ζώδιό σας ακόμα νωπή.

Αιγόκερως:

Αξιoλόγη με... κεντρίσματα δημιουργικότητας και διάθεση για λήψη νέων εποικοδομητικών αποφάσεων και ενεργειών.

Υδροχόος:

Ο Μάης στις τελευταίες ημέρες του φαίνεται πως θα διαφοροποιήσει σημαντικά το πλανητικό τοπίο σηματοδοτώντας τροποποιήσεις στην καθημερινότητά σας και σημαντικά γεγονότα.

Ιχθείς:

Εξαιρετικά σύνθετη εμφανίζεται η τελευταία εβδομάδα του Μάη και αυτό όχι μόνο εξαιτίας της επιβαρυντικής για σας Πανσελήνου που έγινε στις 21 αλλά και για άλλες πλανητικές αλλαγές που σας αφορούν.