Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη: Πώς σε επηρεάζει;

26.05.2016
Από τις 18 Απριλίου μέχρι τις 29 Ιουνίου, ο Ανάδρομος Άρης σίγουρα θα μας απασχολήσει και δεν μένει παρά να δούμε πώς θα μας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό μας.

Κριός:

Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει αν ρίξεις τους τόνους και να κάνεις υπομονή μέχρι να περάσει αυτό το λίγο πιο πιεστικό διάστημα. Σκέψου καλά μέχρι να πάρεις κάποια σοβαρή απόφαση.

Ταύρος:

Μπορεί η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Τοξότη αν μην σε επηρεάζει άμεσα, όμως καλό θα ήταν να δώσεις χρόνο σε ό,τι προτίθεσαι να κάνεις, εξέτασε τι μπορεί να πάει στραβά και πάρε τα μέτρα σου.

Δίδυμος:

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, σε επηρεάζει άμεσα. Θα σε κουράσουν τυχόν αναβολές, λάθη και τις καθυστερήσεις που θα σου ξεφυτρώσουν στην πορεία.

Καρκίνος:

Ο ανάδρομος Άρης μέχρι τις 29 Ιουνίου στον Τοξότη ίσως αυξήσει λίγο την κυκλοθυμία σου, αλλά σου προσφέρει την δυνατότητα να μοιραστείς πράγματα με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Λέων:

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, θα επηρεάζει κυρίως τις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο σε προσωπικά ζητήματα.

Παρθένος:

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Τοξότη όλο αυτό το διάστημα σε έχει δυσκολέψει αρκετά ακόμη και στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο, σημαντικές υποθέσεις πρόκειται να φέρει στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν.

Ζυγός:

Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο του Τοξότη, νέες καταστάσεις και νέα δεδομένα θα προκύψουν στην καθημερινότητα που πρέπει να επιλύσεις. Ωστόσο, ξεκαθαρίζουν πράγματα που μέχρι τώρα ήταν κάπως μπερδεμένα. Το φλερτ θα υπάρχει όλο αυτό το διάστημα.

Σκορπιός:

Με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Τοξότη, όλο αυτό το διάστημα θα επικεντρωθείς στα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, δοσοληψίες, συμφωνίες, επίλυση θεμάτων οικονομικής φύσεως.

Τοξότης:

Με τον Άρη ανάδρομο και την Σελήνη στο ζώδιό σου, δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις αφού όλοι θα περιμένουν πράγματα από σένα. Κάνε υπομονή και υποχωρήσεις, μιας και το διάστημα που ακολουθεί είναι πιο ευνοϊκό.

Αιγόκερως:

Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο του Τοξότη, θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις στον τομέα της δουλειάς, ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις μπορούν αυτό το διάστημα να αναθερμανθούν.

Υδροχόος:

Ο Άρης ανάδρομος στον Τοξότη θα φέρει μια μικρή αναταραχή με μικροεντάσεις στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον που όμως είναι εντελώς περιστασιακή, αφού οι επόμενες μέρες θα εξομαλυνθούν.

Ιχθύς:

Με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Τοξότη θα χρειαστεί να δράσετε σε όλους τους τομείς παίρνοντας αποφάσεις και πρωτοβουλίες για να ξεμπλοκάρετε ότι έχει μείνει στάσιμο και πρέπει να προχωρήσει.