Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Πως θα σε επηρεάσει;

02.06.2016
Στις 5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και θα επηρεάσει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Ενώ περισσότερο θετικές επιδράσεις θα έχει για Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους. Δες παρακάτω πως θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Με την νέα Σελήνη στους Διδύμους καλείσαι να δεις τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σου με αντικειμενικότητα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα βάλεις με το φιλικό σου περιβάλλον. Η νέα αυτή Σελήνη θα επηρεάσει την επικοινωνία με τους γύρω σου.

Ταύρος:

Το τελευταίο διάστημα είναι δύσκολο για σένα στα οικονομικά και στα προσωπικά. Η νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο πιεστική σε αυτούς τους δύο τομείς. Όμως από τις 11 Ιουνίου και μετά σταδιακά τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Δίδυμοι:

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να νιώσεις πως υπάρχουν εμπόδια σε ότι κι αν κάνεις. Δεν είναι η σωστή στιγμή για σοβαρές αποφάσεις. Περίμενε το επόμενο διάστημα για σοβαρές αποφάσεις και συζητήσεις.

Καρκίνος:

Η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων, μόνο θετικά θα σε επηρεάσει. Η νέα αυτή Σελήνη φροντίζει τα οικονομικά αλλά και τα προσωπικά σου.

Λέων:

Μάλλον κάπως ανώμαλα θα σε προσγειώσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, μιας και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα με μια πιο ρεαλιστική ματιά τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

Παρθένος:

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους ίσως σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και τις δυνατότητες σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγεις εντάσεις στο σπίτι και στην δουλειά.

Ζυγός:

Με την νέα Σελήνη στους Διδύμους το μόνο σίγουρο είναι πως θα εστιάσεις την προσοχή σου στα ερωτικά σου και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προσοχή σε τυχόν παρεξηγήσεις στο χώρο της δουλειάς, μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου.

Σκορπιός:

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, βρίσκεσαι χωρίς αμφιβολία στο επίκεντρο των συζητήσεων. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις στους κατάλληλους ανθρώπους και να βρεθείς εκεί που θέλεις τη σωστή στιγμή.

Τοξότης:

Σαν λάτρης της περιπέτειας και των ταξιδιών, η Νέα αυτή Σελήνη στους Διδύμους, ευνοεί τις εκδρομές, τα ταξίδια, τις αποδράσεις γενικότερα. Αποφύγετε να λύσεις θέματα που σε απασχολούν με συγγενικά σου πρόσωπα και ρίξτο το στα ταξίδια!

Αιγόκερως:

Είναι ευκαιρία με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους να αφήσεις στην άκρη τα επαγγελματικά και τα οικονομικά που πάντα σε απασχολούν και να ασχοληθείς με το ταίρι σου και την προσωπική σου ζωή γενικότερα.

Υδροχόος:

Μάλλον ζόρικη θα είναι για σένα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, μιας και θα φέρει εμπόδια και δυσκολίες σε διάφορους τομείς. Το επόμενο όμως διάστημα θα σε αποζημιώσει.

Ιχθύς:

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Είναι το κατάλληλο διάστημα για επικοινωνία τόσο με συναδέλφους όσο και με το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον.