Ιούνιος 2016: Μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου αυτό το μήνα

03.06.2016

Κριός:

Τόσο ο Απρίλης όσο και ο Μάης βοήθησαν στο να αντιληφθείτε και να κρίνετε πλευρές του γάμου ή της σχέσης σας αλλά και την ερωτική σας ζωή γενικότερα.

Ταύρος:

Οσοι βρίσκεστε σε έναν ικανοποιητικό σε γενικές γραμμές γάμο μπορεί τώρα να υποχρεωθείτε για τη μεγαλύτερη φροντίδα συγγενικού σας προσώπου -μικρού ή πολύ μεγαλύτερου- ή να προχωράτε σε αλλαγές στον χώρο διαμονής ή εργασίας και να υπάρχει κάποια αναταραχή.

Δίδυμοι:

Μια νέα, καλύτερη προοπτική δίνουν τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη μαζί με τον Ήλιο - χρόνια σας πολλά για τα γενέθλιά σας, μια που ο Ηλιος αυτά σηματοδοτεί- και για τις σχέσεις σας μέσα στον Ιούνιο.

Καρκίνος:

Ο... Ησαΐας μπορεί άνετα να χορέψει, ο δήμαρχος να βάλει τα καλά του και να σας υποδεχθεί -το δίσεκτο δεν σημαίνει τίποτε γιατί είναι μόνο μια ημερολογιακή διόρθωση- και το «σπίτι» στο πι και φι να στηθεί.

Λέων:

Πολλοί από σας έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς σε αυτό τον τομέα και λιγότεροι είστε εσείς που είστε μόνοι και δεν το υποφέρετε.

Παρθένος:

Το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκαν σε μεγάλο βαθμό συμπάθειες, συμμαχίες, συνεργασίες, η εμπιστοσύνη, η αγάπη και η στήριξη που μπορεί να δοθεί από αυτούς που διατείνονται ότι μας αγαπούν.

Ζυγός:

Αποδεχθείτε μέχρι και τις 18/6 ότι τα μηνύματα στις σχέσεις σας είναι ανάμεικτα. Στεναχώριες δικές σας, προβλήματα δικά του, κάνουν τη σχέση λίγο πιο φορτισμένη.

Σκορπιός:

Όσο και να θέλετε να βάλετε σε σειρά κάποια πράγματα ή να προωθήσετε περισσότερο κάποια άλλα, ο καθένας μοιάζει να είναι μέσα στο δικό του παραμύθι παγιδευμένος.

Τοξότης:

Με τον Άρη να έχει μετακινηθεί από το ζώδιό σας στον Σκορπιό, η ένταση είναι λιγότερη και ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίον αντιδράτε.

Αιγόκερως:

Η ερωτική σας ζωή κεντρίζει το ενδιαφέρον σας τώρα και είναι πιθανόν ένας καινούργιος έρωτας να αποτελέσει την αφορμή για κάποιες αλυσιδωτές εξελίξεις σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων σας.

Υδροχόος:

Μήνας προετοιμασίας στις σχέσεις σας προβλέπεται να είναι ο φετινός Ιούνιος.

Ιχθείς:

Το κοινωνικό σας προφίλ τονίζεται τώρα, και θα επιδιώξετε να κάνετε πιο έντονη την παρουσία σας στο περιβάλλον σας.