Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 13 έως 20 Ιουνίου

13.06.2016
Παρακάτω θα μάθεις τι σε περιμένει αυτή την εβδομάδα ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Συγκριτικά με το υπόλοιπο του Ιουνίου αυτή η εβδομάδα υπερέχει σε πολλά γι' αυτό και κρίνεται ως πιο αξιοποιήσιμη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Tαύρος:

Είναι γεγονός ότι η παρουσία του Αρη απέναντί σας από τις τελευταίες ημέρες του Μάη και μετά έχει αυξήσει την κούραση -ψυχική και σωματική- ενώ σας επιβάλλει άλλους ρυθμούς και υποχρεώσεις.

Δίδυμοι:

Οσο πιο γρήγορα και πιο οργανωμένα γι' αυτά που επιδιώκετε να επιτύχετε ή να... αποφύγετε.

Καρκίνος:

Να λοιπόν που η εβδομάδα αυτή δεν είναι μια σαν τις άλλες του Ιουνίου, αλλά αποτελεί ένα μικρό ορόσημο.

Λέων:

Ηταν οι τελευταίες ημέρες του Μάη που τυπικά ή ουσιαστικά σας πέρασαν σε μία πιο σύνθετη φάση με πιο συγκεκριμένες ευθύνες και υποχρεώσεις.

Παρθένος:

Ο Ιούνιος στο μέσον του και όπως δείχνουν οι πλανητικές και άλλες συνθέσεις εδώ ξεκαθαρίζουν -με το καλό ή με το... άγριο- εκκρεμότητες και ασάφειες όπου υπάρχουν.

Ζυγός:

Ο Ιούνιος στο μέσον του και αυτή η εβδομάδα συγκριτικά με τις δύο επόμενες σίγουρα έχει πιο ευνοϊκά χαρακτηριστικά.

Σκορπιός:

Ο Αρης -δύναμη, αποφασιστικότητα για βελτιώσεις αλλά και αλλαγές και ξεκαθαρίσματα όπου υπάρχουν ασαφείς ή περιπλεγμένες καταστάσεις- ήδη από τις τελευταίες ημέρες του Μάη βρίσκεται στο ζώδιό σας κάνοντας το διάστημα έως τις αρχές Αυγούστου αρκετά «καυτό».

Τοξότης:

Συμπρωταγωνιστές της εβδομάδας με τους Διδύμους και αυτό γιατί η πανσέληνος που προετοιμάζεται από το Σάββατο 18 και θα γίνει στις 20, γίνεται στον δικό σας άξονα.

Αιγόκερως:

Τι μπορεί πραγματικά να κάνει ένας άνθρωπος σε μια ημέρα: Πολλά και τίποτα είναι η απάντηση, αλλά η Κυριακή 12 έως το βράδυ προσφέρεται για τα περισσότερα.

Υδροχόος:

Δεν είναι λίγα αυτά που πιο έντονα ξεκίνησαν να σας απασχολούν από τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου και μετά.

Ιχθείς:

Λόγια, λόγια, κρίσεις, συγκρίσεις, σχόλια, ρευστότητα και νευρικότητα. Φαίνεται ότι αυτή η εβδομάδα -ιδιαίτερα προς το τέλος της- θα κρίνει πολλά.