Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι είδους μανούλα είσαι -ή θα γίνεις! (Μέρος Β')

13.06.2016
Κι όμως τα άστρα επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε την μητρότητα, μιας και το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Δες παρακάτω τι είδους μαμά είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου!

Ζυγός:

Ζεις για τα παιδιά σου, κι αυτό τα κάνει να νιώθουν αγάπη, ασφάλεια και υποστήριξη. Ξέρεις να τους προσφέρεις ηρεμία και την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Έχεις όμως πολύ υψηλά στάνταρ και μερικές φορές νιώθεις ότι είναι αδύνατο να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις.

Σκορπιός :

Σε όσους δεν σε γνωρίζουν καλά ίσως φαίνεσαι σκληρή και αυστηρή μαμά, όμως με την οικογένειά σου είσαι πολύ τρυφερή. Η μαμά Σκορπιός είναι δυναμική και πάντα παρούσα για να προστατέψει τα παιδιά της.

Τοξότης:

Για ένα τόσο ελεύθερο πνεύμα όπως εσύ, η μητρότητα είναι ένας μεγάλος συμβιβασμός, κυρίως επειδή εκτιμάς τόσο πολύ την ανεξαρτησία σου. Αντιμετωπίζεις τη μητρότητα σαν μια ακόμα περιπέτεια κι αυτό σε βοηθάει να ξεπερνάς τα όποια προβλήματα.

Αιγόκερως:

Βάζεις όρια και απαιτείς πειθαρχία από τα παιδιά σου. Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, εσύ φέρνεις τα περισσότερα χρήματα στην οικογένεια. Ενώ, συχνά νιώθεις σαν να κουβαλάς τον κόσμο στις πλάτες σου και δεν έχεις ποτέ χρόνο για να χαλαρώσεις.

Υδροχόος:

Το οργανωμένο χάος είναι η ειδικότητά σου, γι’ αυτό και η καθημερινότητα για την οικογένειά σου δεν είναι ποτέ βαρετή. Μαθαίνεις στα παιδιά σου να μη φοβούνται να είναι ο εαυτός τους. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα παιδιά χρειάζονται σταθερότητα.

Ιχθύς:

Τα παιδιά σου γνωρίζουν ότι πάντα θα έχουν τη στήριξη της μαμάς η οποία είναι διατεθειμένη να κάνει οποιαδήποτε θυσία για χάρη τους. Συχνά δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου, κλαις εύκολα και παίρνεις το ρόλο του θύματος.

Και σε περίπτωση που ψάχνεις τα έξι πρώτα ζώδια του κύκλου, κάνε κλικ στον σύνδεσμο και μάθε τα όλα