Ιούλιος 2016: Μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου αυτό το μήνα

09.07.2016

Κριός:

Μπορεί να υπήρξαν στιγμές που πληγωθήκατε ή απογοητευτήκατε.

Ταύρος:

Με την Αφροδίτη να κινείται μέσα στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και τον Άρη να υποδαυλίζει τα πάθη και το εκδικητικό στοιχείο που πολλές φορές διαθέτετε, δεν είστε εύκολοι ακόμα.

Δίδυμοι:

Η Αφροδίτη επηρεάζει μέσα στον Καρκίνο τη σχέση σας, κάνοντάς σας να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η παρουσία και η συνεισφορά του συντρόφου σας.

Καρκίνος:

Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου καλείστε να αναθεωρήσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

Λέων:

Θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τις σχέσεις σας τον μήνα αυτόν διότι ενδέχεται να δημιουργηθούν απρόβλεπτες παρεξηγήσεις στις συναισθηματικές σας κυρίως σχέσεις.

Παρθένος:

Δείξτε ευελιξία και διπλωματική συμπεριφορά και μην παρασύρεστε από το πάθος της στιγμής.

Ζυγός:

Οι πραγματικές αλλά και οι υποθετικές και ακόμα και οι φανταστικές διαφορές που μπορεί να μας φέρνουν αντιμέτωπους με τους άλλους πολλαπλασιάζονται, σε μια πιεστική και δύσκολη περίοδο.

Σκορπιός:

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας για ένα τόσο μεγάλο διάστημα –από 28 Μαΐου έως 2 Αυγούστου– είναι φυσικό να δημιουργήσει κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον σεξουαλικό σας κόσμο.

Τοξότης:

Είναι καλό κατά καιρούς να ψάχνουμε όλες τις σχέσεις μας –και όχι μόνο τις ερωτικές– σε μεγαλύτερο βάθος.

Αιγόκερως:

Λόγια, σχόλια, παράπονα και απωθημένα. Δικά σας ή του «άλλου» ή ακόμα και των άλλων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο παίρνουν χώρο και ενδιαφέρον από τη ζωή σας.

Υδροχόος:

Εχετε ήδη μπει στο νόημα αυτού του μήνα και είναι φυσικό αυτό να αφορά και τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας.

Ιχθείς:

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 18/6 έδωσε ένα πρώτο έναυσμα για να αρχίσετε να βλέπετε κάπως πιο ουσιαστικά τις σχέσεις και την ερωτική σας ζωή.