Ποιον τύπο άντρα ερωτεύεσαι ανάλογα με το ζώδιό σου

13.07.2016
Τα ζώδια δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στο θέμα των σχέσεων, καθώς παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του συντρόφου μας. Δες παρακάτω αναλυτικά ποιον τύπο άντρα ερωτεύεσαι ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κριός:

Σαν ζώδιο της φωτιάς και της παρόρμησης, ερωτεύεσαι με πάθος ασυγκράτητο και με ενθουσιασμό, αλλά σου περνάει και το ίδιο γρήγορα. Ο πλανήτης Άρης σπρώχνει το ενδιαφέρον σου σε δυναμικούς άντρες. Όμως θέλεις να υπερισχύεις, να ελέγχεις τα πάντα και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Ταύρος:

Σαν γήινο και σταθερό ζώδιο, επικεντρώνεσαι περισσότερο στο συναίσθημα και πιστεύεις στον αληθινό έρωτα. Έχεις επιμονή και κατανόηση και βοηθάς σημαντικά το σύντροφό σου. Επιλέγεις συντρόφους που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και φυσικά δεν δέχεσαι την απιστία.

Δίδυμος:

Ενθουσιάζεσαι εύκολα και είσαι πολύ άνετη, ειλικρινής, επικοινωνιακή, ανήσυχη, πνευματώδης. Δεν συμβιβάζεται στον έρωτα. Ο έρωτας για σένα είναι παιχνίδι. Αναζητάς έναν σύντροφο που θα σου κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και μισείς την καταπίεση, τη ζήλια, την αδικία, τη μιζέρια, τις συμβατικές σχέσεις.

Καρκίνος:

Είσαι γενναιόδωρη στην αγάπη, δεσμεύεσαι, παθιάζεσαι, είσαι τρυφερή, ευαίσθητη, στοργική προστατευτική και αφοσιωμένη. Όταν ερωτεύεσαι, η ζωή σου αποκτά νόημα. Θέλεις δίπλα σου έναν άντρα ειλικρινή, στοργικό, να σου προσφέρει ασφάλεια και αφοσίωση. Χρειάζεσαι επιβεβαίωση και αγάπη για να νιώθεις καλά.

Λέων:

Είσαι γοητευτική, δεν υποχωρείς εύκολα και δεν προσπαθείς και πολύ για να γοητεύσεις. Όταν ερωτεύεσαι, τα δίνεις όλα. Θέλεις να είσαι το κέντρο της προσοχής και διεκδικείς με κάθε τρόπο το άτομο που επιθυμείς. Αγαπάς την ποιότητα και τους τίτλους και συνήθως παντρεύεσαι σημαντικούς άντρες.

Παρθένος:

Για σένα ο έρωτας είναι ένα δύσκολο θέμα. Όταν ερωτεύεσαι τρελά, χάνεις τα μυαλά σου. Αναζητάς τη σταθερότητα, τη συντροφικότητα, μια ώριμη αγάπη. Προσφέρεις αφοσίωση, φροντίδα, τρυφερότητα και γοητεύεσαι με άτομα που συζητάς ενδιαφέροντα θέματα. Τέλος, αποζητάς τη γνησιότητα και την τελειότητα σε μια σχέση.

Ζυγός:

Αναζητάς το ταίρι που θα σε ολοκληρώσει. Είσαι περιπετειώδης, γοητευτική και δεν δεσμεύεσαι εύκολα παρά μόνο αν γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου. Τότε γίνεσαι αποφασιστική και ξεκινάει η σχέση που ονειρευόσουν. Θέλεις ο ιδανικός σύντροφος να είναι στοργικός, να σου συμπαραστέκεται και να σε καταλαβαίνει.

Σκορπιός:

Ο έρωτας για σένα είναι μυστήριο και ρίσκο, ενώ συχνά δημιουργείς σκηνές ζηλοτυπίας. Είσαι απαιτητική και απρόβλεπτη. Αυτός που θα ερωτευτείς θα πρέπει να έχει τον αέρα του κατακτητή.

Τοξότης:

Κερδίζεις τις εντυπώσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είσαι φευγάτη και δεν κολλάς εύκολα, ενώ στην αρχή ενθουσιάζεσαι γρήγορα. Όμως αυτό που αγαπάς περισσότερο είναι η ελευθερία σου. Θέλεις δίπλα σου έναν άντρα δυνατό, επιτυχημένο που να γνωρίζει την τέχνη του έρωτα.

Αιγόκερως:

Δημιουργείς σταθερές βάσεις στις σχέσεις σου και αφοσιώνεσαι στο άτομο που αγαπάς. Αν προδοθείς γίνεσαι ιδιαίτερα σκληρή. Όταν ερωτεύεσαι, δεσμεύεσαι πραγματικά και θέλεις δίπλα σου έναν σύντροφο που να ενισχύει το γόητρό σου.

Υδροχόος:

Είσαι ελεύθερο πνεύμα και ζεις τον έρωτα χαλαρά και ανέμελα. Κρατάς όμως αποστάσεις ασφαλείας για να μην σε εκμεταλλευτούν. Σου αρέσουν άτομα διαφορετικά από σένα, με άλλη κουλτούρα, εθνικότητα ή σπουδαία καριέρα. Οι στενόμυαλοι σε απωθούν.

Ιχθύς:

Τα συναισθήματά σου είναι βαθιά και δεν φοβάσαι την αγάπη. Σπάνια πληγώνεις κάποιον εσκεμμένα. Είσαι ευαίσθητη και ψάχνεις να βρεις τα χαρίσματα του συντρόφου σου. Είσαι παραδοσιακή και θέλεις ένα κυρίαρχο αρσενικό στο πλάι σου.