Μάθε πως φιλάει ανάλογα με το ζώδιό του

21.07.2016
Το φιλί δεν είναι πάντα τόσο ρομαντικό όσο το φανταζόμαστε, αφού το κάθε ζώδιο, έχει διαφορετικό χαρακτήρα, βιώματα και ψυχικό κόσμο. Δες παρακάτω πως φιλάει το κάθε ζώδιο:

Κριός:

Το ζώδιο του Κριού είναι παθιασμένο και ερωτικό. Ξέρει να ασκεί μία γοητεία πάνω στους άλλους και αυτό το βγάζει και στο φιλί του. Κάνει τον άλλον να νιώθει επιθυμητός και λατρεύει να έχει ένα σύντροφο που θα τον φιλά συνέχεια.

Ταύρος:

Ο Ταύρος είναι φυσικό να έχει ένα φετίχ με τα φιλιά. Είναι σαν το φιλί να του δείχνει τα αληθινά συναισθήματα του άλλου. Για τον άνδρα Ταύρο, τα φιλιά είναι η δεύτερη φύση του. Ξέρει να τα δίνει και να τα υποστηρίζει. Υπάρχουν και στιγμές που μπορεί και να το παρακάνει, αλλά συνήθως το φτάνει μέχρι εκεί που πρέπει.

Δίδυμος:

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που φιλάει όπως του βγει. Κάποια θα την φιλήσει παθιασμένα και κάποια άλλη με απάθεια. Ο άνδρας Δίδυμος δε βγάζει όλο τον ερωτισμό του στο φιλί του, κρατώντας έτσι την σύντροφο που έχει απέναντί του σε τρομερή αναμονή. Τέλος, κάνει τον άλλον να νιώθει άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Καρκίνος:

Ο Καρκίνος δε σπαταλά τα φιλιά του, εάν δεν τα εννοεί. Για εκείνον ένα φιλί σημαίνει πολλά περισσότερα πράγματα από μία στιγμιαία εκδήλωση χαράς και αγάπης. Το ότι είναι τόσο τρυφερός και ξέρει να αγαπά βαθιά και να το εκδηλώνει, δε σημαίνει πως δεν τεστάρει το ταίρι του που και που, ακόμη και μέσω ενός φιλιού.

Λέων:

Ο Λέων, ως ζώδιο της φωτιάς, είναι από τα πλέον ανταγωνιστικά ζώδια στο θέμα του φιλιού. Το φιλί του είναι βαθύ και απολύτως καυτό, ενώ φημίζεται για τη διάρκειά του. Γενικώς, η σύντροφός του δε θα προλάβει να πάρει ανάσα.

Παρθένος:

Το φιλί του Παρθένου είναι όπως ο χαρακτήρας του, συγκρατημένος και ισορροπημένος. Ναι, είναι ένα απλό φιλί, αλλά για εκείνον σημαίνει πολλά. Όταν βρει το αντικείμενο του πόθου του, φιλάει απλά και αποτελεσματικά. Δίνει στον άλλον να καταλάβει τι εννοεί και μπορεί να δημιουργήσει πάθη, εκεί που δεν το περιμένει.

Ζυγός:

Ένας Ζυγός δε σταματάει να σκέφτεται ποτέ. Υπεραναλύει τα πάντα και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να ευχαριστήσει τους άλλους. Το φιλί του είναι τόσο ρομαντικό και τρυφερό, που μοιάζει να είναι βγαλμένο από ταινία. Πιστεύει στον έρωτα και δεν μπορεί να είναι με κάποιον που δεν φιλάει καλά, γιατί γι’ αυτόν το φιλί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Σκορπιός:

Ο άνδρας Σκορπιός είναι ο απόλυτος κυνηγός, το πλέον ερωτικό ζώδιο. Το φιλί του είναι καυτό και παθιασμένο. Εκεί βγαίνει ο πραγματικός ερωτισμός και αποκαλύπτεται η χημεία των δύο ανθρώπων, σύμφωνα με το Σκορπιό.

Τοξότης:

Για τον Τοξότη το φιλί είναι ένα σύμβολο. Το συγκεκριμένο ζώδιο ζει τη στιγμή και κάνει συνεχώς του κεφαλιού του. Ο άνδρας του ζωδίου επιλέγει που θα δώσει τα φιλιά του. Τον ελκύουν οι μυστήριες γυναίκες και όταν τις καταφέρει, βάζει τα δυνατά του για τις κρατήσει.

Αιγόκερως:

Είναι από τα ζώδια που δε φιλούν το σύντροφό τους συχνά, καθώς αισθάνονται πως προδίδουν κάποια από τα συναισθήματά τους. Μόλις, όμως το κάνουν και μπορέσουν να ανοιχτούν στον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους, τότε δίνουν ένα φιλί που τα λέει όλα.

Υδροχόος:

Ο Υδροχόος, αν και θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων, αλλιώς τα έχει στο μυαλό του και αλλιώς του βγαίνουν στην πράξη. Το φιλί του μπορεί να είναι αισθησιακό και φλογερό.

Ιχθύς:

Ο Ιχθύς δε σταματά να φιλά το ταίρι του και δεν γίνεται να ζήσει χωρίς τα φιλιά. Δρα αναλόγως τη στιγμή και ξέρει πάντα να ικανοποιεί το ταίρι του.