Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Ιουλίου;

19.07.2016
Aυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα, θα φέρει στην επιφάνεια τις φιλοδοξίες μας σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Δες παρκαάτω πώς θα σε επηρεάσει αναόγα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Η πανσέληνος αυτή επιβαρύνει περισσότερο εσένα και τα ζώδια της παρορμητικής σου ομάδας, τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω και τον Ζυγό. Για πολλούς από σας εδώ μπορεί να κλείνει ένας κύκλος ενός τρόπου εργασίας, μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης, ενώ το βασικό της Πανσελήνου στον Αιγόκερω είναι πως σε προτρέπει να κινηθείς αποφασιστικά σε επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα.

Ταύρος:

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη για μια απόδραση από τη ρουτίνα και πιθανότατα θα τα καταφέρεις αφού το μυαλό σου είναι στις διακοπές και την ξεκούραση.

Δίδυμοι:

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω βοηθά να ξεκαθαρίσεις οικονομικές και συναισθηματικές καταστάσεις και τώρα το κατάλληλο διάστημα για να διορθώσεις τα όσα σε ενοχλούν και να γεμίσεις χαρά και αισιοδοξία.

Καρκίνος:

Με την Πανσέληνο όσο να ‘ναι μια... στενοχώρια, μια ενόχληση, μια ανατροπή, κάτι που δεν είναι και το καλύτερο, μπορεί να σε επιβαρύνει γύρω από αυτές τις ημέρες. Σχέσεις και συνεργασίες κρίνονται κάτω από ένα πιο αυστηρό βλέμμα τόσο από εσένα όσο και από τους άλλους, και όσες δεν έχουν δυναμική εδώ μπορεί να κλείσουν τον κύκλο τους. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω προτρέπει να ισορροπήσεις τις δικές σου ανάγκες με τις επιθυμίες των άλλων από εσένα.

Λέων:

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω ίσως σημαίνει περισσότερη δουλειά και σίγουρα καλύτερη οργάνωση για να αντεπεξέλθεις στις ανάγκες των ημερών. Σκέψου όμως πως οι ημέρες της ξεκούρασης δεν αργούν να έρθουν ώστε να απολάυσεις το καλοκαίρι σου.

Παρθένος:

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω προτρέπει να ασχοληθείτε με πρόσωπα και πράγματα που θα σας προσφέρουν κάτι ακόμη κι όταν περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός.

Ζυγός:

Το ξεκίνημα της εβδομάδας χρωματίζεται από μια Πανσέληνο -που επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους- και θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο προνοητική, προσεκτική και ψύχραιμη παντού. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω τονίζει και πράγματα που «πρέπει» να γίνουν, εκτός από εκείνα που μόνο θέλεις.

Σκορπιός:

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω υπενθυμίζει πρακτικά ζητήματα και εκκρεμότητες που καλό είναι τώρα να "κλείσουν" με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έτσι ώστε να προχωρήσεις τη ζωή σου πιο ήρεμη.

Τοξότης:

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σε κάνει πιο προνοητική και συντηρητική με τα οικονομικά σου και φαίνεται πως έχεις αλλάξει τη σκέψη σου αλλά και την σχέση σου με το χρήμα.

Αιγόκερως:

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε βοηθά να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες σε σχέσεις που θέλεις να διαρκέσουν και κυρίως σε εκείνες που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

Υδροχόος:

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω επιβραβεύει την ολοκλήρωση μιας «αποστολής» για την οποία κουραστήκες πολύ και έχιε πάρει τον δρόμο της. Αυτή η αποστολή δεν αποκλείεται να είναι ένας προσωπικός ή ένας επαγγελματικός σου στόχος.

Ιχθείς:

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω βοηθά να θέσεις στόχους με νόημα, τους οποίους δεν θα εγκαταλείψεις στην πρώτη δυσκολία. Μην ξεχνάς πως πρέπει να οπλιστείς με επιμονή και υπομονή για να πετύχεις τον στόχο σου.