Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 25 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου

25.07.2016

Κριός:

Ο Ιούλιος κλείνει τον κύκλο του και όπως φαίνεται μάλλον δεν προτίθεται να σας δυσαρεστήσει.

Ταύρος:

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την κούραση και τα όσα σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό -με έμφαση από τις 27 Μαΐου και μέχρι τώρα-αλλά το κλείσιμο ενός δύσκολου διαστήματος που ξεκίνησε γύρω σ' αυτήν την ημερομηνία πλησιάζει.

Δίδυμοι:

Πόσα να μπορέσετε πραγματικά να επιτύχετε με τον... Κρόνο απέναντί σας και τον Αρη που στις 3 Αυγούστου μετακινείται και αυτός στην ίδια θέση στον Τοξότη, κολλητά με τον Κρόνο.

Καρκίνος:

Ακόμα και αν ο προβληματισμός και η πίεση δεν λείπουν -και αυτά είναι πιο σίγουρα αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, του ζωδίου σας- οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου δεν φαίνονται ιδιαίτερα δύσκολες.

Λέων:

Σαφώς και το μεγάλο μεγάλο ζόρι -που το τραβάτε πιο έντονα και εξουθενωτικά ώρες, ώρες από τις 27 Μαΐου μέχρι τώρα- δεν θα υποχωρήσει πλήρως αυτήν την εβδομάδα και έως τις 2 Αυγούστου, αλλά μέσα στην πίεση και στα περάσματα από το ζεστό στο κρύο θα υπάρχει και μια κάποια εξισορροπιστική εύνοια.

Παρθένος:

Ακόμα και αν αυτή η εβδομάδα, η τελευταία του Ιουλίου, δεν φαίνεται να διαθέτει μια έντονη εύνοια προς αξιοποίηση, έχει ένα προσόν.

Ζυγός:

Επιβάλλεται τώρα να βάλετε... φτερά στα πόδια για να αξιοποιήσετε όσο περισσότερο γίνεται τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου.

Σκορπιός:

Οι αντοχές σας έχουν πια μειωθεί αρκετά και η κούραση, ψυχική, πνευματική και σωματική, μάλλον έχει χτυπήσει... ταβάνι.

Τοξότης:

Ασφαλώς και δεν μιλάμε για άνεση και ιδιαίτερη ελευθερία σε κινήσεις και επιλογές αλλά τουλάχιστον οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και οι δύο πρώτες του Αυγούστου έχουν μαζί με το όποιο ζόρι και μία μεγαλύτερη εύνοια.

Αιγόκερως:

Φαντάζομαι ότι περιμένετε πώς και πώς να έρθει η 31η -και ο Ερμής σε ευνοϊκή θέση για σας- για ν' αρχίσετε να αναπνέετε με μια κάποια μεγαλύτερη ελευθερία.

Υδροχόος:

Τα έντονα και ώρες ώρες εντυπωσιακά σκαμπανεβάσματα τόσο της διάθεσή σας όσο και της κατάστασης που επικρατεί στην επαγγελματική, οικογενειακή ή αισθηματική σας ζωή δυστυχώς σε κάποιον βαθμό θα ισχύσουν και σ' αυτήν την εβδομάδα.

Ιχθείς:

Επτά στην κυριολεξία είναι οι ημέρες που εναπομένουν και που έχουν μια κάποια μεγαλύτερη άνεση -όση άνεση μπορεί να επιτρέψει ο... σφιχτήρας Κρόνος που σας ταλαιπωρεί από το 2014- και μπορείτε να κάνετε κάποιες πιο σωστές επιλογές παντού.