Ερμής-Αφροδίτη: Πόσο θα μας επηρεάσει η νέα τους θέση;

16.08.2016
Ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι από τους πιο σημαντικούς πλανήτες και η επιρροή τους είναι πολύ έντονη για τον καθένα μας. Οπότε, η θέση αυτών των δύο πλανητών στον προσωπικό μας ωροσκόπο είναι καθοριστική. Δείτε παρακάτω αναλυτικά πως θα μας επηρεάσει η θέση τους μέχρι το τέλος του μήνα:

Ερμής
Θα βρίσκεται στην Παρθένο όλο το μήνα και ανάδρομος από 30 Αυγούστου.

Λέξεις-κλειδιά: Σκέψη, μυαλό, επικοινωνία, μετακινήσεις.

Στον ΚΡΙΟ
Το μυαλό σας είναι πολύτιμο εργαλείο αφού θα χρειαστεί να κάνετε επίμονες αναλύσεις και συνδέσεις για να αποφύγετε τις άστοχες κρίσεις για πρόσωπα στη δουλειά και να διώξετε μακριά σας άγχη που προκύπτουν από σκέψεις χωρίς βάση και λογική.

Στον ΤΑΥΡΟ
Η επικοινωνία με το έτερον ήμισυ είναι βασικό κομμάτι στην καλή λειτουργία της σχέσης σας. Στον επαγγελματικό τομέα, σχεδιάστε καλά τα πλάνα που έχετε στο μυαλό σας και ίσως μοιάζουν με χάος για την ώρα.

Στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Θα παλέψετε για να καταφέρετε να αποδράσετε από λεκτικές παγίδες που στήνονται από πρόσωπα της οικογένειας ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Προσπαθήστε να σκέφτεστε περισσότερο από όσο μιλάτε αφού μόνον έτσι θα βρείτε τις ισορροπίες που αναζητάτε.

Στον ΚΑΡΚΙΝΟ
Το μυαλό σας βρίσκεται σε εγρήγορση και καλείστε να βρείτε λύσεις σε θέματα επαγγελματικού ή προσωπικού περιεχομένου. Μην ξεχνάτε όμως την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε και αποδράσεις σε μέρη που σας ξεκουράζουν.

Στον ΛΕΟΝΤΑ
Τα οικονομικά είναι στο προσκήνιο του μυαλού σας αφού προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε έξοδα που έχουν προκύψει. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και κυνηγήστε οφειλές προς την πλευρά σας με αποφασιστικότητα.

Στην ΠΑΡΘΕΝΟ
Βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού ταξιδεύετε ή ετοιμάζετε τις αλλαγές στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό τομέα, σχεδιάστε με προσοχή το νέο πλάνο και εμπιστευτείτε το μυαλό σας που θα σας δώσει λύσεις όπου οι άλλοι δεν μπορούν.

Στον ΖΥΓΟ
Οι συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε. Αν όμως επεξεργάζεστε προτάσεις που έχετε δεχθεί, αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας γιατί μπορεί να μπλεχτείτε.

Στον ΣΚΟΡΠΙΟ
Η λογική είναι το ζητούμενο του μήνα, αφού μπορεί να κρυφτεί πίσω από τις εμμονές σας. Συζητήστε με φίλους και γνωστούς θέματα που επιδιώκετε να επιλύσετε αφού θα λάβετε απόψεις που θα βοηθήσουν να δείτε το παρακάτω.

Στον ΤΟΞΟΤΗ
Αν εννοείτε αυτά που λέτε, μπορεί να τίθενται οι βάσεις για μία επαγγελματική εξέλιξη σε λίγους μήνες. Στα ερωτικά, κάποιες παρεξηγήσεις με το έτερον ήμισυ δε χρειάζεται να γίνουν αφορμές για έντονες συγκρούσεις.

Στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Επιδιώξτε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει και ταυτόχρονα θα σας προσφέρει την ευκαιρία να εξετάσετε πολύ πιο σοβαρά την επαγγελματική πρόταση που έχετε δεχτεί. Στον προσωπικό τομέα, η επικοινωνία με ένα πρόσωπο αποκτά ενδιαφέρον.

Στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Οι συζητήσεις που γίνονται σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές αλλά να μην το συνειδητοποιείτε ακόμα. Στον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική έλξη προς ένα πρόσωπο με το οποίο δεν ταιριάζετε μπορεί να σας παραξενέψει και να μην είστε σε θέση να δώσετε απαντήσεις.

Στους ΙΧΘΥΣ
Θα μπορέσετε να βρείτε πολλές απαντήσεις σε ερωτήματά σας αν συζητήσετε πάνω σε λογική βάση και με επιχειρήματα με το έτερον ήμισυ ή με ένα άτομο που είναι σε θέση να αναλύσει και εκλογικεύσει ζητήματα που δεν μπορείτε να δείτε μέσα από τη σκοπιά που θέτει.

Αφροδίτη
Θα βρίσκεται στην Παρθένο από 6/8, στο Ζυγό από 30/8.

Λέξεις-κλειδιά: σχέσεις, αξίες, τρόπος που παίρνω και δίνω αγάπη

Στον ΚΡΙΟ
Ίσως αισθανθείτε πως φέτος δεν μπορείτε να χαρείτε τις διακοπές σας, αφού διάφορα εργασιακά ή αλλεργίες σας επαναφέρουν στην καθημερινότητα. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να πετάξετε άχρηστα δεδομένα για να νιώσετε απελευθερωμένοι.

Στον ΤΑΥΡΟ
Ο ερωτισμός είναι παρών αυτό το καλοκαίρι και μπορεί να οδηγεί ακόμα και στην απόκτηση ενός παιδιού. Αν πάλι είστε μόνοι, ο έρωτας μπορεί εύκολα να χτυπήσει την πόρτα μέσα από μια γνωριμία που εξελίσσεται αργά αλλά ουσιαστικά.

Στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Οι σχέσεις σας με την οικογένεια θα βρεθούν στο προσκήνιο, αφού πρέπει να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις ανάμεσα σας. Προσέξτε την καταναλωτική σας μανία, παραμείνετε σε αγορές μόνο των απαραιτήτων.

Στον ΚΑΡΚΙΝΟ
Ο Αύγουστος μπορεί να περιλαμβάνει ταξίδια και να φέρει στο προσκήνιο ευχάριστες και χρήσιμες γνωριμίες για τη δουλειά. Αν πάλι σκέφτεστε το παρακάτω βήμα στη σχέση σας, μια μετακόμιση είναι στα σκαριά.

Στον ΛΕΟΝΤΑ
Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, αρκεί να κάνετε προσεκτική διαχείριση των εξόδων. Οι αγορές σας καλό θα ήταν να κινηθούν σε ρηχά νερά και να αφορούν αντικείμενα που χρειάζεστε στη δουλειά ή την καθημερινότητά σας.

Στην ΠΑΡΘΕΝΟ
Με την Αφροδίτη σύμμαχο έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας τον Αύγουστο. Θα γίνετε όμως πιο επικριτικοί απ’ ό,τι συνήθως και ίσως εμπλακείτε και σε συζητήσεις ή καταστάσεις όπου δεν έχετε κανένα λόγο να είστε παρόντες.

Στον ΖΥΓΟ
Η κούραση είναι πλέον εμφανής και αναζητάτε τον τρόπο να χαλαρώσετε και να αποδράσετε από μία καθημερινότητα που σας έχει ξεζουμίσει. Φροντίστε οι διακοπές σας να είναι μακριά από πρόσωπα που είναι σε θέση να επαναφέρουν στο προσκήνιο θέματα που θέλετε να ξεχάσετε.

Στον ΣΚΟΡΠΙΟ
Η ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο και να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε αυτό το καλοκαίρι. Στα ερωτικά, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε και τη λογική σε ό,τι προκύπτει και φαίνεται να σας αγχώνει.

Στον ΤΟΞΟΤΗ
Δεν μπορείτε να αποδράσετε από ευθύνες και υποχρεώσεις, αφού κάποιος σας καλεί πίσω στο καθήκον σας όσο και αν προσπαθείτε να το αποφύγετε. Οι σχέσεις σας με αφεντικά ή γονείς χρειάζονται προσοχή.

Στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Έχετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι που σας ανανεώνει, όχι μόνο επειδή αλλάζετε παραστάσεις, αλλά επειδή μπορεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που ανοίγουν νέα επαγγελματικά μονοπάτια. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε την έντονη κριτική.

Στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Διαχειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας αυτό τον Αύγουστο ώστε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, προσέξετε τους έρωτες που έρχονται ξαφνικά, γιατί μπορεί να αφορούν μόνο σεξουαλική έλξη και τίποτα περισσότερο.

Στους ΙΧΘΥΣ
Τα ερωτικά και επαγγελματικά σας είναι στο προσκήνιο και προσπαθείτε να βάλετε κανόνες και τάξη σε ένα χάος. Αν όμως θεωρείτε πως έχετε πειθαρχήσει πολύ καιρό σε πρακτικές που δεν σας εκφράζουν, έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και συζητήσεις για εργασιακά ξεκινήματα.

Άρης
Θα βρίσκεται στον Σκορπιό μέχρι 2/8, στον Τοξότη από 3/8.

Λέξεις-κλειδιά: δράση, ενέργεια, θυμός, διεκδίκηση, σεξ

Στον ΚΡΙΟ
Η ανάγκη σας να βρεθείτε κάπου μακριά από τη σχέση σας μπορεί να φέρει συγκρούσεις με πρόσωπα κοντά σας. Καλύτερα λοιπόν να κάνετε αυτό το ταξίδι που σκέφτεστε, αφού μπορείτε να εντυπωσιάσετε ανθρώπους πέρα από το στενό σας κύκλο.

Στον ΤΑΥΡΟ
Η σεξουαλική σας διάθεση είναι έντονη κι αυτό ίσως αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία για να προκύψει ένα παιδί. Αν είστε μόνοι, μια γνωριμία στις διακοπές σας μπορεί πολύ εύκολα να φέρει στο προσκήνιο και μια έντονα σεξουαλική χημεία.

Στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο με τρόπο που μπορεί να δείχνει και διάθεση για πολεμικές συγκρούσεις. Επειδή οι κόντρες είναι έντονες, να είστε προετοιμασμένοι και για οριστικές ρήξεις.

Στον ΚΑΡΚΙΝΟ
Η απαίτηση να τρέξετε κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι ίσως φέρει δυσκολίες στη σχέση σας. Επειδή όμως χρειάζεστε ένα διάλειμμα, μήπως να αφήσετε τη δουλειά στην άκρη πριν επηρεάσει και την υγεία σας;

Στον ΛΕΟΝΤΑ
Η ερωτική σας ζωή είναι έντονη, αφού θέλετε να περάσετε όμορφα και να διώξετε ένα παρελθόν που σας έχει ταλαιπωρήσει. Μήπως είναι ώρα να κάνετε αυτό το ταξίδι που έχετε σχεδιάσει και έχει πλέον και σύντροφο στη διπλανή θέση του οχήματος;

Στην ΠΑΡΘΕΝΟ
Οι συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειας δείχνουν πως είναι καιρός να ανεξαρτητοποιηθείτε από σχέσεις που έπαψαν να σας εκφράζουν. Μπορεί να σκέφτεστε τη μετακόμιση ή να προκύπτει αυτή αφού έρχεται ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή λόγω μίας επαγγελματικής πρότασης.

Στον ΖΥΓΟ
Ένα πρόσωπο προσθέτει ενθουσιασμό στη ζωή σας κυρίως μέσα από πρόταση για ταξίδι ή μέσα από συζητήσεις σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον, που παρουσιάζεται πολύ διαφορετικό από ό,τι περιμένατε.

Στον ΣΚΟΡΠΙΟ
Προσέξτε τις σπατάλες καθώς μπορεί να παρασυρθείτε από ένα στυλ ζωής που δεν αντέχετε. Στον ερωτικό τομέα, τολμήστε να κυνηγήσετε ένα πρόσωπο που τρέχει πιο γρήγορα από εσάς.

Στον ΤΟΞΟΤΗ
Θα θελήσετε να αποδράσετε από την καθημερινότητά σας μέσα από ένα ταξίδι με πρόσωπα που σας ξυπνούν ερωτικά. Στα επαγγελματικά μπορεί να τολμήσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες που τρομάζουν κάποιους.

Στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Φροντίστε να περιορίσετε τις κινήσεις σας και πειθαρχήστε στον ρυθμό που δίνει το σώμα σας. Υπάρχουν πρόσωπα έτοιμα να αρπάξουν από τη λεία σας, διατεθειμένα να σας βάλουν τρικλοποδιές, γι’ αυτό αποφύγετε να δίνετε τροφή για σχόλια.

Στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Η ανάμειξή σας με πρόσωπα που δεν γνωρίζετε και μπορεί να έρχονται από άλλες χώρες φαίνεται να σας ευχαριστεί και να ανοίγει ευκαιρίες για νέες δραστηριότητες στη ζωή σας. Στον ερωτικό τομέα, η περιπέτεια ενός μήνα μπορεί να σημαίνει και κάτι περισσότερο.

Στους ΙΧΘΥΣ
Θα αναμετρηθείτε με τη δημόσια εικόνα που κάποιοι έχουν σκεφτεί πως σας ταιριάζει και αυτό μπορεί να σημαίνει πως συγκρούεστε με άτομα που έχουν στόχο να ανοίξουν τα μονοπάτια που θα περπατήσετε χωρίς όμως να σας έχουν προηγουμένως ρωτήσει αν συμφωνείτε.

Πηγή: Άστρα και Όραμα