Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για κάθε ζώδιο;

09.08.2016
Όλοι μας είμαστε σε αναζήτηση ιδανικών προορισμών, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, για να χαλαρώσουμε και να ανακτήσουμε τις χαμένες μας δυνάμεις. Δες παρακάτω αναλυτικά ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για κάθε ζώδιο!

Κριός:

Ο Κριός λατρεύει την δράση και την περιπέτεια! Το ιδανικό μέρος προορισμού πρέπει να συνδυάζει ήλιο, θάλασσα, βουνό, διασκέδαση και δραστηριότητες, ώστε πάντα να βρίσκει κάτι καινούριο να κάνει και να μην βαριέται.

Ταύρος:

Ο Ταύρος θέλει να έχει προγραμματίσει από νωρίς τις διακοπές του, για να εξασφαλίσει ότι θα περάσει σίγουρα καλά! Του αρέσει να επισκέπτεται μέρη που θα του προσφέρουν χαλάρωση, άνεση αλλά και πολυτέλεια.

Δίδυμοι:

Ο Δίδυμος το καλοκαίρι βρίσκεται με μία βαλίτσα στο χέρι και επισκέπτεται αρκετά μέρη! Είναι επικοινωνιακός, θέλει οι διακοπές του να είναι παρέα με φίλους, να γνωρίζει νέους ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα, να διασκεδάζει, αλλά παράλληλα θέλει να παίρνει και γνώσεις από κάθε μέρος που επισκέπτεται.

Καρκίνος:

Ο Καρκίνος προτιμά τα ήσυχα μέρη και αποφεύγει τα πολυσύχναστα νησιά και γενικότερα την πολυκοσμία. Προτιμά να ταξιδέψει με πολύ οικεία για αυτόν πρόσωπα, και να ξέρει εκ των προτέρων ότι μαζί τους θα περάσει όμορφα.

Λέων:

Οι διακοπές με έναν Λέοντα σίγουρα είναι μια καλοπέραση. Θέλει να ταξιδεύει πάντα σε μέρη glamorous, να μένει σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και να δέχεται περιποίηση, πολυτέλεια και μεγάλες ανέσεις!

Παρθένος:

Ο Παρθένος θέλει να επισκέπτεται μέρη όπου θα μπορεί να αποκτήσει γνώσεις, θέλει να επισκέπτεται μουσεία, να βλέπει αξιοθέατα και να μαθαίνει την ιστορία του τόπου που ταξιδεύει.

Ζυγός:

Του αρέσει η χλιδή και η καλοπέραση και φυσικά λατρεύει να έχει μεγάλη παρέα στις καλοκαιρινές του διακοπές. Η διαμονή του πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε ένα ξενοδοχείο που θα του προσφέρει όλες τις ανέσεις και προπάντων καθαριότητα.

Σκορπιός:

Του αρέσουν τα ξαφνικά, απρογραμμάτιστα ταξίδια χωρίς συγκεκριμένο προορισμό, ενώ πολύ συχνά μπορεί να πάρει την απόφαση ενός ξαφνικού ταξιδιού παρέα με τον μεγάλο του έρωτα.

Τοξότης:

Ο Τοξότης είναι από τη φύση του ...ταξιδιάρης! Το καλοκαίρι είναι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι και επισκέπτεται διαφορετικά μέρη, για να αποκτήσει νέες εμπειρίες και μοναδικές συγκινήσεις.

Αιγόκερως:

Ο Αιγόκερως στις καλοκαιρινές του διακοπές θέλει να χαλαρώσει, να αποβάλει το επαγγελματικό άγχος και να ηρεμήσει μακριά από όλους και από όλα. Δεν προτιμά ένα κοσμοπολίτικο μέρος το οποίο είναι γεμάτο από τουρισμό , αλλά τις πιο ήσυχες τοποθεσίες.

Υδροχόος:

Γενικά δεν είναι λάτρης της οργάνωσης, του αρέσει τελευταία στιγμή να αποφασίζει τον προορισμό του, όμως πάντα θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή του μέρους, γιατί δεν του αρέσει να περιορίζεται.

Ιχθύς:

Δεν του αρέσουν τα πολυσύχναστα τουριστικά μέρη, αλλά προτιμά τα ήσυχα απόμερα νησιά στα οποία μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει τις χάρες της φύσης.