Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 15 έως 21 Αυγούστου

16.08.2016
Αν θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει την εβδομάδα αυτή δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις αστρολογικές προβλέψεις ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Ο Αύγουστος εις το μέσον του και η εβδομάδα αυτή θα χρωματιστεί από μια σεληνιακή έκλειψη και μια πανσέληνο, φαινόμενα που θα γίνουν στις 18 στον Υδροχόο.

Ταύρος:

Εκεί που πηγαίνετε να πάρετε μια ανάσα καθώς όλα γύρω σας είναι σαν... άμορφος χυλός, συμβαίνει κάτι -όχι απαραίτητα σε σας τους ίδιους αλλά που σας επηρεάζει- και άντε πάλι από την αρχή.

Δίδυμοι:

Αν διεκδικείτε... μετάλλιο στους Ολυμπιακούς θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε την πίεση και την ανησυχία αυτού του καιρού.

Καρκίνος:

Κάπως περίεργη και ρευστή αυτή η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σας με αρκετά αντιφατικά μηνύματα στους περισσότερους τομείς.

Λέων:

Η περίοδος των γενεθλίων σας συνεχίζεται -χρόνια σας πολλά και καλά- αλλά αυτή η εβδομάδα κάτι σας... κλέβει και σας αφήνει με μια γεύση κάπως... λειψή.

Παρθένος:

Να χαίρεσαι ή να λυπάσαι... προφίλ ή και το αντίστροφο. Κάτι καλό που όμως δεν μπορεί να βιωθεί σωστά και ολοκληρωτικά ή κάτι αρνητικό που όμως μπορεί κάπως να μετριαστεί η αρνητικότητά του.

Ζυγός:

Είτε απο διάθεση είτε από την εξέλιξη των σχεδίων σας, αυτή η εβδομάδα θα είναι περισσότερο ρευστή, ενώ μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία με τους γύρω σας και όχι απαραίτητα από δική σας υπαιτιότητα.

Σκoρπιός:

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτή η εβδομάδα είναι άκρως ουσιαστική και καθοριστική για την εξέλιξη ή μη ενός σχεδίου ή μιας επιθυμίας σας.

Τοξότης:

Θετικό το ότι μάλλον τη γλιτώνετε σχετικά ξώφαλτσα με την επίδραση της σεληνιακής έκλειψης και της πανσελήνου που γίνονται στις 18 στον Υδροχόο, αλλά Ερμής -επικοινωνία, συνεννόηση, σπουδές, ταξίδια, λογαριασμοί, κάρτες, αποδείξεις, παιδιά-, Αφροδίτη, που αντιπροσωπεύει χρήματα και αισθήματα, όπως και ο Δίας, που είναι η μεγάλη τύχη, βρίσκονται σε κόντρα με το ζώδιό σας.

Αιγόκερως:

Υπάρχουν εκκρεμότητες που δεν σας επιτρέπουν να ησυχάσετε απολύτως, ακόμα και αν βρίσκεστε στο πιο ευχάριστο περιβάλλον.

Υδροχόος:

Θετικά και αρνητικά -πώς λέμε ουδέν κακόν αμιγές καλού ή και αντίστροφα- είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας.

Ιχθείς:

Εργάζεσθε; Τσακώνεστε; Σκάβετε; Σας έχουν βάλει σ' επιφυλακή; Είσαστε σε διακοπές αλλά το... δίκλινο που πληρώσατε είναι απέναντι στα... μαγειρεία;