Δίας στον Ζυγό: Ενίσχυση των σχέσεων

10.09.2016
Ο Ζυγός είναι ίσως το πιο κοινωνικό ζώδιο κι αυτό από μόνο του κάνει τη νέα θέση του Δία πιο εξωστρεφή. Όλοι θα έχουμε διάθεση για ενίσχυση των σχέσεών μας ενώ έως τον Οκτώβριο του 2017 θα δούμε περισσότερες επισημοποιήσεις σχέσεων, γάμους και συγχωνεύσεις. Αναλύει η Άση Μπήλιου τη νέα θέση του Δία:

ΚΡΙΟΣ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ
Μια πολύ σημαντική στιγμή μέσα στο 2016 έρχεται με την είσοδο του Δία στον Ζυγό! Σηματοδοτεί μια περίοδο μεγαλύτερης δικαίωσης για τους κόπους σας, ενώ θα κερδίσετε σε πρεστίζ, θα ενισχύσετε την εικόνα σας ενώ ακόμη μπορεί να είναι περίοδος που θα μπείτε σε μια σημαντική συνεργασία ή θα παντρευτείτε. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας ή να κάνετε σημαντικές γνωριμίες σε κοινωνικό επίπεδο που θα σας βοηθήσουν και στην καριέρα. Ο Δίας στον Ζυγό, στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου, δείχνει ότι το κλειδί για τον παράδεισο και την ευτυχία, θα το βρείτε μέσω των άλλων! Ο Δίας θα βρίσκεται σ’αυτό τον τομέα μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου 2017, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε προυποθέσεις δημιουργίας μιας νέας σχέσης, επισημοποίησης της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας ή της δημιουργίας μιας νέας σημαντικής συνεργασίας στον επαγγελματικό τομέα, με εξαιρετικά οικονομικά οφέλη, που θα μπουν στην τσέπη σας όμως μετά τον Οκτώβριο του 2017, κυρίως με τη νέα θέση του Δία στον Σκορπιό. Ακόμη, ο Δίας στον 7ο Ηλιακό σας Οίκο μπορεί να βοηθήσει να απαλλαχθείτε από μια σχέση, γάμο ή συνεργασία που δεν έχει πλέον να σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό παρά μόνο μπελάδες.

ΤΑΥΡΟΣ: ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ
Είναι η χρονιά που οι συνθήκες θα σας οδηγήσουν να αποτινάξετε τον εγωισμό και την εγωκεντρικότητα σας. Το μήνυμα του Δία εδώ είναι «ετοιμάσου να μεγαλώσεις, να υπηρετήσεις τους άλλους και να υπακούσεις στους κανόνες». Θα χρειαστεί περισσότερη αποτελεσματικότητα και συγκέντρωση στη δουλειά και προσοχή στη λεπτομέρεια, θα χρειαστεί να δείτε πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στα κοινά στον τόπο που μένετε. Ακόμη, θα χρειαστεί να δείτε πιο καθαρά τις ανάγκες της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, να πειθαρχήσετε σε ένα μοτίβο διατροφής. Είναι η χρονιά που κάτι πρέπει να αλλάξετε σε σχέση με τη συμπεριφορά, τις συνήθειές σας ή ακόμη και το πώς σκέφτεστε. Στο μεγαλύτερο μέρος της διέλευσής του, ο Δίας από τον Ζυγό θα κάνει πιο ευνοϊκές τις συνθήκες για καλύτερη τύχη στα επαγγελματικά. Αν θέλετε να βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες, να αποκαταστήσετε διαταραγμένες σχέσεις με συνεργάτες και εργοδότες, να αποκτήσετε μια δεύτερη απασχόληση, το καλύτερο διάστημα για να το κυνηγήσετε είναι μέχρι τον Οκτώβριο του 2017. Το ίδιο διάστημα είναι εξαιρετικό για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, να ασχοληθείτε πιο επισταμένα με τη διατροφή και την άσκηση και να λύσετε προβλήματα υγείας, που μπορεί να προέκυψαν τα προηγούμενα χρόνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΑΕΡΑΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ
Σαν από μηχανής θεός έρχεται ο Δίας στον Ζυγό μετά τις 9/9 να σας δώσει τη στήριξή του έπειτα από ένα αρκετά δύσκολο διάστημα. Από τη νέα του θέση, ενισχύει την αισιοδοξία σας, την αγάπη για τη ζωή, τον έρωτα, τα φλερτ, τις σχέσεις, την ομορφιά, τη δημιουργία, τις τέχνες, την ψυχαγωγία. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, να επεκτείνετε τους κοινωνικούς αλλά και προσωπικούς σας ορίζοντες. Είναι η περίοδος που μια νέα ερωτική σχέση, μια σημαντική φιλία ή η απόκτηση ενός απογόνου θα είναι μέσα στα σενάριά της και θα σας δώσουν ικανοποίηση και χαρά. Είναι η στιγμή που θα θελήσετε να ψυχαγωγηθείτε περισσότερο, να αποκτήσετε νέα χόμπι ή να κάνετε ίσως ένα ταλέντο ή ένα χόμπι σας δουλειά. Μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και δημιουργική διέλευση για το ωροσκόπιό σας. Με την αβανταδόρικη νέα θέση του μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά, είτε κάνοντας προσπάθειες για να αποκτήσετε ένα δικό σας, είτε μέσω της δουλειάς σας, αν είστε εκπαιδευτικοί ή κάνετε παραπλήσια επαγγέλματα. Νέα χόμπι, σπορ, ταξίδια που μπορεί να αποτελούσαν και όνειρο ζωής για κάποιους από σας, επιχειρηματικά ρίσκα, νέα ενδιαφέροντα και πολλοί πολλοί θαυμαστές είναι μερικά από τα δώρα της νέας θέσης του Δία, που αν μη τι άλλο δεν θα σας αφήσει να πλήξετε! Η είσοδός του στον Ζυγό θα λειτουργήσει σαν ένα καλό αντίβαρο για την πίεση του Κρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Από τις πιο σημαντικές διελεύσεις του Δία είναι όταν είναι γωνιακός στο ωροσκόπιό μας, όπως θα συμβεί στο δικό σας, τώρα που περνά στον Ζυγό. Σ’αυτό το ζώδιο, ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 και σας προδιαθέτει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας. Κάποιες φορές οι αποφάσεις αυτές είναι επιτακτικές. Εδώ θα τραβήξετε τη γραμμή ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον σας. Αν είχατε κάνει λάθος επιλογή δουλειάς, σχέσης, σπιτιού, τώρα θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να περάσετε σε μια πιο δυναμική προσέγγιση στο μέλλον. Με κάποιον τρόπο είναι σαν να χτίζετε από την αρχή τα θεμέλια της νέας σας ζωής. Συνήθως η δημιουργία οικογένειας, η απόκτηση ενός απογόνου, μια καινούρια καριέρα με πιθανή έδρα το ίδιο σας το σπίτι, η αγορά ενός σπιτιού είναι μερικά από τα σενάρια της διέλευσης του Δία από τον Τέταρτο Οίκο του ηλιακού μας ωροσκοπίου. Ακόμη όμως κι αν δεν αγοράσετε σπίτι ή εξοχικό μπορεί να προχωρήσετε σε μια μετακόμιση προκειμένου να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, πηγαίνοντας σε μεγαλύτερο χώρο ή με καλύτερες ανέσεις, ενώ αν ασχολείστε επαγγελματικά με ακίνητα, μεσιτείες και ανοικοδόμηση θα έχετε σημαντική αύξηση κερδών. Αν περιμένατε να βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία να ενοικιάσετε ή να πωλήσετε ένα ακίνητο που έμενε αναξιοποίητο, επιχειρήστε το μέχρι τον Οκτώβριο του 2017.

ΛΕΩΝ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Η είσοδος του Δία στον Ζυγό στις 9/9 σηματοδοτεί μια πολύ πιο ελκυστική περίοδο για τα συμφέροντά σας και ιδιαίτερα εξωστρεφή. Η επικοινωνία με τον Δία στον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου θα είναι στα φόρτε της. Για πάνω από έναν χρόνο που θα παραμείνει ο Δίας στο Ζυγό θα νιώσετε ότι είναι μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, νέες ιδέες, με αρκετές προτάσεις που μπορείτε να τις εκμεταλλευθείτε επαγγελματικά, πιθανώς και με αρκετά ταξίδια. Ακόμη, θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Θα έχετε περισσότερη πνευματική διαύγεια αλλά και ανησυχία. Επειδή ο Τρίτος Οίκος συνδέεται και με τις στενές μας συγγένειες, ενδεχομένως η νέα θέση του Δία να σημάνει μια καταλυτική χρονική περίοδο για έναν στενό συγγενή (αδέρφια). Μπορείτε πιο εύκολα να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου ή αν είστε νεώτεροι σε ηλικία να έχετε επιτυχία σε σπουδές. Ακόμη όμως κι αν είστε πιο μεγάλοι, ίσως πάρετε την απόφαση να ξανακαθίσετε στα θρανία. Σεμινάρια και νέα ενδιαφέροντα θα βοηθήσουν να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και ανθρώπους. Μπορείτε να κυκλοφορήσετε περισσότερο, να λάβετε μέρος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, να γραφτείτε σε κάποια σχολή ή σεμινάριο που θα βοηθήσει και την επαγγελματική σας εξέλιξη, ή απλώς να κάνετε μαθήματα οδήγησης ή υπολογιστών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ
Αν νιώσατε εξαιτίας και των παράλληλων δύσκολων επιρροών ότι η βοήθεια του Δία όσο βρισκόταν στο ζώδιο σας ήταν απειροελάχιστη τώρα σιγά σιγά θα αντιληφθείτε ότι ήταν ουσιαστική. Ο Δίας λοιπόν εγκαταλείπει το ζώδιο σας στις 9/9, περνώντας στον Ζυγό για πάνω από έναν χρόνο και θα αρχίσουν σιγά σιγά οι προσπάθειές σας στην προηγούμενη χρονιά να αποδίδουν. Έτσι, τώρα θα ξέρετε κατά πόσο μια νέα εργασία ή οτιδήποτε δοκιμάσατε να ξεκινήσετε την προηγούμενη χρονιά μπορεί όντως να αποδειχθεί σημαντικό ή όχι στη ζωή σας. Αν βλέπετε ότι δεν πάει όπως θέλετε, τώρα χρειάζεται να το σταματήσετε και να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο ή πιθανώς να το διαφοροποιήσετε. Η ευκαιρία σας βρίσκεται στα οικονομικά και στη σταθεροποίηση των οικονομικών προοπτικών. Ο Δίας για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο θα περιδιαβαίνει τον τομέα των οικονομικών στο Ωροσκόπιό σας, δίνοντάς σας εγγυήσεις για αύξηση του εισοδήματός σας. Τώρα θα κάνετε τις επιλογές στον επαγγελματικό τομέα, που θα σας προσφέρουν ουσιαστικότερες προοπτικές ικανοποίησης αλλά και οικονομικής ευμάρειας. Επειδή το ζώδιο του Ζυγού συνδέεται άμεσα με συνεργασίες, φαίνεται ότι το κλειδί για να αυξήσετε τα έσοδα σας βρίσκεται στην επιλογή σωστών συνεργατών και συνεταίρων ή ίσως τα καλύτερα οικονομικά να προέλθουν από τον σύντροφό σας, αν είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι.

ΖΥΓΟΣ: ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
Ήρθε η στιγμή για πρωτοβουλίες, ρίσκα, νέες ιδέες και νέους στόχους. Μην περιμένετε όμως μέσα στη χρονιά αυτήν τα αποτελέσματα ή την ανταμοιβή για όσα θέλετε να χτίσετε. Τώρα σπέρνετε τους σπόρους της καλύτερης ζωής, οικονομικής κατάστασης, της αναγνώρισης, καριέρας, προσωπικής ευτυχίας. Είναι η στιγμή που πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε από τη ζωή σας και να αρχίσετε να δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση. Το 2017 θα επιβραβεύσει την υπομονή, τους κόπους και τις προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα καταρχάς και δευτερευόντως θα σας αποκαταστήσει σε επίπεδο σχέσεων και οικονομικών προοπτικών! Με το Δία στο ζώδιο σας, το σενάριο του γάμου ή της συμβίωσης παίζει για όλους τους Ζυγούς μέχρι το φθινόπωρο του 2017. Αν είστε μόνοι θα μπορούσατε με τον Δία τώρα να βρείτε το ταίρι που θα μιλήσει στην καρδιά και το μυαλό σας. Χρειάζεστε έναν ικανό συνομιλητή ως σύντροφο ή έστω ένα άτομο που να μοιράζεται τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα. Με την ίδια θέση του Δία στον Ζυγό, μπορείτε να απαλλαχθείτε από μια ανούσια σχέση, νοιώθοντας την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία ότι μπορείτε να την αντικαταστήσετε. Άλλωστε, ακόμη κι ένα διαζύγιο με τη θετική επιρροή του Δία βγαίνει πιο εύκολα και συνήθως λειτουργεί λυτρωτικά. Σημαντική θα είναι η βοήθεια του Δία και σε σπουδές, ταξίδια και αύξηση των κοινωνικών σας επαφών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ
Καιρός να απαλλαχθείτε από ό,τι είναι άχρηστο και ανώφελο στη ζωή σας. Να μετρήσετε καλύτερα τις σχέσεις σας, τις καταστάσεις τις οποίες βιώνετε και να διώξετε μακριά φόβους και εμμονές. Για να έρθει το νέο πρέπει να φύγει το παλιό κι αυτό δεν αφορά μόνο μια δουλειά, ένα πρόσωπο αλλά και τις συνήθειες και τη συμπεριφορά μας. Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα πανιά σας προς μια νέα κατεύθυνση κι ακόμη κι αν τώρα δεν φαίνεται τι θα γίνει παρακάτω πολύ σύντομα, θα το δείτε. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 οι περισσότεροι από σας ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε άλλες εμπειρίες, να ψάξετε λίγο πιο πολύ τον εαυτό σας, να κάνετε μια βαθιά βουτιά στα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, ώστε να ξεκαθαρίσετε, κυρίως με τον εαυτό σας, ποιον δρόμο θέλετε να τραβήξετε στον νέο κύκλο εμπειριών, που σηματοδοτείται από την άφιξη του Δία στο δικό σας ζώδιο τον Οκτώβριο του 2017. Στη μοναχική κατεξοχήν πορεία προς τα... μέσα, προς την αυτογνωσία, ο Δίας βοηθά εξαιρετικά.. Ό,τι αλιεύσετε θα βγει μπροστά και θα αναπτυχθεί στον νέο δωδεκαετή κύκλο εμπειριών που θα ξεκινήσει με την είσοδο του Δία στο ζώδιο σας στις 10 Οκτωβρίου 2017. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε μετά την αυτοκριτική και την αυτοεξέτασή σας ότι δεν είστε ικανοποιημένοι από έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής που ακολουθείτε τα τελευταία χρόνια, άλλοι από μια σχέση, άλλοι από μια επαγγελματική επιλογή που σας έχει καθηλώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΗΓΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ!
Ο κυβερνήτης σας Δίας παίρνει μια πολύ πιο ελκυστική θέση προς το δικό σας ζώδιο, στον Ζυγό. Ήρθε η στιγμή που θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν συνέβη κάτι αρνητικό στην καριέρα την προηγούμενη περίοδο, που ήταν στην Παρθένο. Θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο. Θα διευρύνετε επίσης τον φιλικό σας κύκλο, γνωρίζοντας ενδιαφέροντα άτομα. Πιθανώς να ασχοληθείτε με τα κοινά ή να ηγηθείτε μιας ομάδας με κοινούς στόχους. Θα σκεφτείτε τους νέους σας στόχους για να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον. Ο κυβερνήτης σας στο ζώδιο του Ζυγού, μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, σας προσφέρει ηθικές και υλικές ανταμοιβές, βραβεία και αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά, που έχετε ήδη κάνει. Πολύ κοντά σας και με καθοριστικό ρόλο για την πορεία σας μέσα στη χρονιά, θα είναι καλοί φίλοι, σημαντικοί συνεργάτες ή ομοϊδεάτες. Με κάποιον τρόπο οι άνθρωποι γύρω σας πιστεύουν περισσότερο σε σας και σας θεωρούν ικανούς να τους εκπροσωπήσετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα κτλ. Μπορείτε να γίνετε ενεργό μέλος αλλά να αναλάβετε και αρχηγική δράση σε ομαδικές δραστηριότητες. Ακόμη μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε στον χώρο του διαδικτύου. Απλώς, φροντίστε να κάνετε τις σωστές επιλογές, ώστε να μην πάει η ενέργεια και ο χρόνος σας χαμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ
Για σας η είσοδος του Δία στον Ζυγό συνιστά μια περίοδο αναπροσαρμογής στα νέα δεδομένα της δουλειάς αλλά και αποφάσεων σε σχέση με την καριέρα. Αν βλέπετε ότι το επάγγελμά σας δεν σας ικανοποιεί πια, αν νιώθετε ότι τα ταλέντα σας δεν αναγνωρίζονται στη δουλειά που επιλέξατε, τότε θα προχωρήσετε σε αλλαγές και δεν θα είναι δύσκολο στη χρονική περίοδο της διέλευσης του Δία από τον Ζυγό, που εκτείνεται μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, να κάνετε μια νέα αρχή σε ένα πιο ικανοποιητικό επάγγελμα. Πέρα από αυτό θα σας απασχολήσει η κοινωνική σας θέση ενώ δεν είναι απίθανο να προκύψει ένα γάμος που με κάποιον τρόπο θα συμβάλει και στην αλλαγή της κοινωνικής σας θέσης. Πράγματι ο Δίας στον Ζυγό θα σας δώσει ευκαιρίες να αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, να συνεργαστείτε με άτομα που θα προβάλουν το έργο σας, να διαχειριστείτε μια νέα θέση ή ένα υψηλό αξίωμα, να έρθετε σε συμφωνία με ανθρώπους που μπορεί να σας ζόριζαν παλιότερα. Σ’αυτήν τη θέση ο Δίας συχνά φέρνει μια γενικότερη αλλαγή στη ζωή του ατόμου, όχι μόνο μέσα από προαγωγές και βελτίωση των συνθηκών εργασίας αλλά και μέσα από έναν επιτυχημένο γάμο ή συνένωση δυνάμεων. Η μόνη παγίδα είναι να θελήσετε να αναμειχθείτε με πολλά και να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, γι’αυτό πρέπει να είστε και επιλεκτικοί σε προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
Για εσάς η νέα θέση του Δία αποτελεί μια ιδιαίτερα θετική διέλευση με έμφαση στην κοινωνικότητα, τα ταξίδια, τη γνώση, τη διεύρυνση των οριζόντων σας. Συνήθως αυτή η διέλευση συνδέεται με την απόκτηση μεγαλύτερης κοινωνικής ισχύος, εύνοιας στον επαγγελματικό τομέα και ουσιαστικά πρόκειται για μια χρονική στιγμή όπου σχεδιάζετε το μέλλον σας. Μπορεί να συνδεθείτε με ανθρώπους που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό που το ονειρευόσασταν αλλά δεν το είχατε πραγματοποιήσει. Μπορεί ακόμη να δεσμευθείτε έπειτα από ένα διαζύγιο. Ο Δίας, μέχρι τον Οκτώβριο στον Ζυγό, αλλάζει ακόμη και την κοσμοθεωρία σας. Κάποιοι θα αναζητήσετε μια άλλη φιλοσοφία και προσέγγιση απέναντι στη ζωή, άλλοι θα ταξιδέψετε για να γνωρίσετε ξένους πολιτισμούς και κοινωνίες, άλλοι θα ψάξετε σε θρησκείες και πνευματικούς δρόμους την υπαρξιακή σας ταυτότητα, άλλοι απλώς θα αποφασίσετε να σπουδάσετε αποκτώντας γνώση και πείρα κι άλλοι θα θέσετε νέους μακροπρόθεσμους στόχους. Υπάρχουν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να τις εκμεταλλευτείτε και να τις αδράξετε.

ΙΧΘΥΕΣ: ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ
Η νέα θέση του Δία, του παραδοσιακού πριν από την ανακάλυψη του Ποσειδώνα, κυβερνήτη του ζωδίου σας, σας οδηγεί στα βαθιά των σχέσεων. Έτσι, οι προσδοκίες και τα όνειρα που κάνατε για τη σχέση σας τώρα θα φανεί αν θα ικανοποιηθούν ή αν θα μείνουν για πάντα όνειρα. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά. Οι αποφάσεις του παρελθόντος τώρα θα δείξουν αν πρακτικά αποδίδουν. Θα εστιάσετε περισσότερο στα οικονομικά με τη διάθεση ξεκαθαρίσματος, ενώ μπορεί να προκύψουν κέρδη από κληρονομιές, ασφάλειες, διατροφές κ.λπ. Ακόμη, ο Δίας από τον Ζυγό σάς δίνει την ευκαιρία να αναγεννηθείτε είτε αυτό αφορά ζητήματα εμφάνισης και υγείας είτε αφορά τον τρόπο που σκέφτεστε είτε τις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Ο ένας τομέας είναι αυτός των οικονομικών που επηρεάζει, όχι όμως τα έσοδα σας από την κύρια απασχόλησή σας, αλλά τα έσοδα που προέρχονται είτε από έκτακτες αμοιβές, μπόνους, ασφάλειες, επιστροφές εφορίας, δάνεια και κάρτες, κληρονομιές, διατροφές, αποδόσεις από επενδυτικά προγράμματα ή χρήματα που σας οφείλονται. Από τώρα και μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 μπορείτε να επανεξετάσετε το μέλλον των οικονομικών σας και να δημιουργήσετε προοπτικές αύξησης των εσόδων σας.

  • Τα ζώδια του αέρα, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, μπορούν να επωφεληθούν ιδιαίτερα από τη θέση αυτήν του Δία. Σε μικρότερο βαθμό αλλά πάλι ωφελημένοι θα είναι και οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες. Η θέση αυτή του Δία δίνει προτεραιότητα στο «εμείς», άρα θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους άλλους για να καταφέρουμε καλύτερα αποτελέσματα στους περισσότερους τομείς. Πηγή: Άστρα και Όραμα