Το ζώδιό του αποκαλύπει πολλά για το πώς φέρεται μέσα στη σχέση

28.10.2016
Φυσικά και δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις και κυρίως η μεγαλύτερη πρόκληση είναι το να σου "ανοιχτεί" ο καλός σου. Και πόσο πιθανό ή εύκολο είναι αυτό; Αν αναρωτιέσαι δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω και να μάθεις περισσότερα.

Κριός:

Είναι αποφασισμένος να κάνει τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο ακόμη και αν χάνει στο κομμάτι των σχέσων ή ε΄στω αν έχανε μέχρι τώρα . Ίσως είναι το ότι μπορείς να φροντίζει τόσο τέλεια τον εαυτό του ή απλά δεν θέλει να καταλάβεις εσύ πως σε χρειάζεται. Όπως και να έχει ίσως πρέπει απλά να μάθει πως είναι να δίνεις και να παίρνεις στις σχέσεις.

Ταύρος:

Αν ο καλός σου ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου ένα είναι βέβαιο πως ξέρει αν του κάνεις και αν θέλει να είναι μαζί σου ή όχι. Φυσικά και θέλει τον χρόνο του για να σε γνωρίσει και να κατασταλάξει αν είσαι όντως εσύ εκείνη που έψαχνε εδώ και καιρό.

Δίδυμοι:

Φυσικά και αν ο σύντροφός σου ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων δεν θα κάτσει για πολύ ώρα στη θέση του αφού η υπερκινητιτκότητά του δεν κρύβεται. Ο φόβος του ότι μπορεί να γίνει βαρετός για εσένα υπάρχει πάντοντε μέσα του και γενικά δεν δίνει πολλά για να μην νιώσει δεσμεμευμένος. Άφησέ του τον χρόνο που χρειάζεται και θα δεις πώς θα έρθει μόνος του δίπλα σου.

Καρκίνος:

Ο φόβος του αφήνει εκτεθειμένη την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Αν ο καλός σου ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου τότε θα πρέπει να περιμένεις πως αφού τα συναισθήματά του είναι τόσο κοντά στην επιφάνεια δεν αποκλείεται να σου τα αποκαλύψει και μάλιστα σχετικά γρήγορα.

Λέων:

Έχει ένα... θέμα με τον έλεγχο και η επιθυμία του να έχει το πάνω χέρι, κρατάει τους γύρω του από τους φίλους του μέχει εσένα την ίδια το σε μια σχετική απόσταση. Ακριβώς επειδή φαίνεται και είναι τόσο ικανός, δεν αποκλείεται να τον αφήσεις να κάνει τα δικά του αλλά μήπως αυτό είναι κάτι που δεν θα σου αρέσει αργότερα;

Παρθένος:

Τα θέματα οικειότητας που έχει πολλές φορές προέρχοναι από την γνώμη που έχει για τον εαυτό του και πολλές φορές ο φόβος που έχει πως θα σου αποκαλυφθούν οι ατέλειες του τον κρατάνε λιγάκι "μαζεμένο" απέναντί σου. Βέβαια εσύ καλό θα ήταν να του δώσεις να καταλάβει πως αυτό που νιώθει πολλές φορές μπορεί να προέρχεται από τα πολύ υψηλά στάνταρντ που θέτει για τον εαυτό του.

Ζυγός:

Δουλεύει πολύ σκληρά για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν αρμονικά. Πολλές φορές όμως έχει την τάση να κρύβει τα πράγματα κάτω από το χαλί και έτσι μοιραία μπορεί να δημιουργείται μια απόσταση ανάμεσά σας. Αν τον κάνεις να ανοιχτεί σε εσένα τότε η σχέση σας θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Σκορπιός:

Πολλές φορές οι γύρω σου νιώθουν πως απειλούνται από εσένα, πράγμα το οποίο μπορεί να εμποδίσει το να βρεθείς κοντά με τους άλλους. Δεν είναι πως αποφεύγεις την οικειότητα και την ευθύτητα είναι πως ίσως νιώθεις εσύ πως ζητάς πάρα πολλά από κάποιον άνθρωπο που δεν θέλει να δώσει τόσα πολλά. Σκέψου απλά πως είναι δικαίωμά του να δώσει αυτά που θέλει.

Τοξότης:

Ο αιώνιος εργένης, αυτός που δεν έχει έννοιες και σκοτούρες δεν είναι άλλος από τον Τοξότη που δεν αποκλείεται να θεωρήσει την δέσμευση μια παγίδα και να αρχίσεις να τρέχει αν νιώσει πως βρίσκεσαι πολύ κοντά του.

Αιγόκερως:

Θέλει να τον βλέπουν σαν τον δυνατό της σχέσης, τον ικανό και τον σίγουρο που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στα αισθήματα του να αποκαλυφθούν. Δεν θα αφήσει εύκολα να καταλάβεις πως και εκείνος είναι ευάλωτος και αυτό που πρέπει να του μάθεις είναι να αγαπήσεις τους άλλους!


Υδροχόος:

Μην απορήσεις αν προτιμήσει την λογική από τα συναισθήματα. μπορεί να έχει τ αθέματα του όταν πρέοκειτι ανα σου εξηγήσει τι νιώθει για εσένα αλλά ο φόβος του πως πρόκειται να χάσει την ελευθερία του πολλές φορές δεν τον αφήνει να το κάνει.

Ιχθείς:

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην οικειότητα είναι η έλλειψη γνώσης του εαυτού του. Ο καλός σου είναι χαμαιλέων και έχει μάθει να είναι πολλά πράγματα που τελικά δεν ξέρει ποιο από όλα θέλει να είναι. Άφησέ του τον χώρο του γιατί αν νιώσει πως του παραβιάζεις τον ποσωπικό του χώρο τότε θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα.