Να που ξοδεύει τα χρήματά του το κάθε ζώδιο

25.11.2016
Φυσικά και το που σκορπάει τα χρήματά του το κάθε ζώδιό αποκαλύτπει πολά για τον χαρακτήρα του. Παρακάτω θα μάθεις πού τα σκορπάει ανάλογα με το ζώδιό του.

Κριός:

Αν ανήκεις στο ζώδιό του Κριού τότε σου αρέσει να αγοράζεις ο,τι νέο κλυκλοφορεί. Αγοράζεις online ή πηγαίνεις στο κατάστημα και κυρίως σου αρέσει να αρπάζεις τις προσφορές!

Ταύρος:

Μπορεί να παίρνει ακρετή ώρα σε έναν Ταύρο να αποφασίσει τι θέλει να αγοράσει και να θέλει να εξετάσει ποια είναι η τιμή που και που θα το βρει πιο οικονομικά το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά όταν το κάνει το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα παραπονεθεί ποτέ.

Δίδυμοι:

Μπορεί να λατρεύεις να ψωνίζεις online και να παραγγέλνεις διαρκώς βιβλία, περιοδικά και παιχνίδια από το ίντερνετ αλλά είναι πολύ πιθανό με το λέγειν που διαθέτεις να πουλήσεις εσύ παρά να σου πουλήσουν!

Καρκίνος:

Ναι ότι έχιε να κάνει με τον χώρο του σπιτιού είναι αυτά που σου αρέσουν! Μπορεί να μην τρελλάινεσαι τόσο να αγοράζεις ρούχα και παπούτσια όσο ΄πράγματα για το σπίτι από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα και αυτό για τον λόγο πως σου αρέσει ο χώρος πσου- στον οποίο περνάς τόσες ώρες- να είναι υπέροχος.

Λέων:

Οι Λέοντες λατρεύουν τα πολυτελεή δώρα και οι αγορές που κάνουν συνήθως τινάζουν την μπάνκα στον άερα! Είναι γεννεόδωροι και τους αρέσει ό,τι γυαλίζει!

Παρθένος:

Αν ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου δεν αποκλείεται να μαζεύεις καιρό τα χρήματα που χρειάζονται για να αγοράσεις αυτό που θέλεις. Το παν είναι να αποκτήσουν αυτό που θέλουν και όχι σε πόσο χρονικό διάστημα θα το αποκτήσουν.

Ζυγός:

Είσαι από τα άτομα που λατρεύουν να κάνουν τα πάντα μαζί με άλλους, αφού θέλουν πάντα να έχουν παρέα και φυσικά όταν πρόκειται για ψώνια αυτό δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Μπορεί να κάνουν μια μεγάλη αγορά μέσα στον χρόνο- όπως π.χ. ένα αυτοκίνητο ή πολλές μικρές αγορές αλλά όπως και να έχει τα ψώνια για έναν Ζυγό είναι μια αγωνία αφού τις περισσότερες φορές δεν ξέρει τι να αποφασίσει!

Σκορπιός:

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού τότε σου αρέσει χωρίς αμφιβολία να πληρώνεις πάντα μετρητά και να μην χρωστάς χρήματα ούτε καν σε άτοκες δόσεις. Σου αρέσει να αγοράζεις ρπάγματ απου έχουν κάποια αξία. Δεν αποκλείεται να γίνεις συλλέκτης ή να αγοράσεις πράγματα και να αφαιρέσεις το ταμπελάκι.

Τοξότης:

Σου αρέσει να αγοράζεις πράγματα όταν είσαι εκτός σπιτιού. Τα αναμνηστικά είναι το φόρτε σου και σου αρέσει από κάθε μέρος που επισκέπτεσαι να φέρεις πάντα κάτι πίσω στο σπίτι. Και φυσικά τα ταξίδια είναι η αγάπη σου!

Αιγόκερως:

Οι Αιγόκεροι επενδύετε σε πράγματα. Φυσικά θα πληρώσετε όσο- όσο για να αγοράσετε κάτι που θα το ευχαριστηθείτε και προτιμάτε να μην αγοράσετε καθόλου κάτι παρά να είναι κάτι λιγότερο από αυτό που θα θέλατε.

Υδροχόος:

Αν ανήκεις στο ζώδιό του Υδροχόου σου αρέσει να αγοράζεις πολλά πράγματα. Η μουσική και τα βιβλία είναι στις πρώτες πτροτιμήσεις σου. Η αλήθεια είναι πως βαριέσαι γρήγορα και θέλεις να αγοράζεις διαρκώς καινούργια πράγματα η διαφορά όμς είναι πως δύσκολα ξεφορτώνεσι τα παλιά!

Ιχθείς:

Λατρεύεις την τέχνη και σου αρέσει να αγοράζεις μόνο ότι χρειάζεσαι ενώ δεν μπορείς με τίποτα να ψωνίζεις στα εμπορικά κέντρα με όλο τον κόσμο και θέλεις να αγοράζεις μονη σου ότι θέλεις με ησυχία.