Μπήκαμε στο ζώδιο του Ταύρου - Πώς θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα ζώδια

23.04.2019
Μπήκαμε στο ζώδιο του Ταύρου - Πώς θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα ζώδια
Ο Ήλιος μετακινήθηκε από το ζώδιο του Κριού στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει εκεί έως τις 20 Μαΐου. Ενώ ο Κριός ενέπνευσε δράση και νέες αρχές, με το ζώδιο του Ταύρου έφτασε η ώρα να κόψεις ταχύτητα, να σταθεροποιηθείς και να οικοδομήσεις μια σταθερή βάση για αυτό που ξεκίνησες.

Ο Ταύρος κυριαρχείται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, στην γήινη και εύφορη μορφή της, αποπνέοντας αφθονία και αισθησιασμό. Η εποχή του Ταύρου είναι η άνοιξη στο Βόρειο Ημισφαίριο, όταν η φύση αποπνέει τις αισθήσεις και σε προσκαλεί να απολαύσεις την ομορφιά και την ευχαρίστηση του φυσικού κόσμου.

Ο Ήλιος του Ταύρου σε προσκαλεί να οικοδομήσεις και να σταθεροποιηθείς και αποκαλύπτει πώς μπορείς να διοχετεύσεις την πρακτική δύναμη του στοιχείου της Γης στην καθημερινή σου ζωή. Διάβασε παρακάτω τι γράφει η αστρολόγος Emily Trinkaus στο Tarot.com, για το πώς επηρεάζει το ζώδιο σου, ο Ήλιος στον Ταύρο:

Κριός
Ο Ήλιος στον 2ο Οίκο των χρημάτων, των αισθημάτων και των αγαθών, υποστηρίζει την ενίσχυση της οικονομικής βάσης σου. Πάρε χρόνο για να διευκρινίσεις τι έχεις, τι χρειάζεσαι και τι θέλεις. Με τον Ερμή ανάδρομο, μπορεί να χρειαστεί να επιλύσεις οικονομικά θέματα από το παρελθόν πριν προχωρήσεις. Όσο περισσότερο ευθυγραμμίζεις την εργασία σου με τις αξίες και τα πάθη σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να δημιουργήσεις την ευημερία που επιθυμείς.

Διάβασε επίσης: Ποια είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανόν να τα ξαναβρούν με έναν πρώην

Ταύρος
Χρόνια πολλά Ταυρίνα! Ο Ήλιος στο ζώδιο σου και στον 1ο Οίκο του Εαυτού σου, σηματοδοτεί την έναρξη της προσωπικής σου νέας χρονιάς και μια ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με τις επιθυμίες σου. Δώσε προσοχή σε αυτό που αισθάνεσαι ως διασκεδαστικό, συναρπαστικό και εξωστρεφές και ανάλαβε τον κίνδυνο να ενσωματώσεις περισσότερα από αυτά τα στοιχεία στη ζωή σου.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος χαλαρώνει στον 12ο Οίκο των Ονείρων και της Φαντασίας σου, καλώντας να επιβραδύνεις την κοινωνική σου ζωή και να στρέψεις την προσοχή σου προς τα μέσα σου. Προώθησε το σώμα και το πνεύμα σου καθώς ο προσωπικός σου κύκλος τελειώνει και προετοιμάζεσαι για την έναρξη ενός νέου έτους γενεθλίων. Δώσε προσοχή στα όνειρά σου, τα συναισθήματα και τη διαίσθηση για πρακτική καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο ενίσχυσης και σταθεροποίησης του εσωτερικού σου κόσμου.

Καρκίνος
Στο 11ο Οίκο των Ομάδων και των Φίλων, ο Ήλιος στον Ταύρο σε προσκαλεί να δημιουργήσεις ένα ισχυρότερο κοινωνικό δίκτυο απευθυνόμενη σε ανθρώπους που μοιράζονται τις αξίες και τα ιδανικά σου. Αυτός είναι ένας ευοίωνος χρόνος για τη δικτύωση και την προσέλκυση συμμάχων που σε υποστηρίζουν στην πραγματοποίηση των ονείρων σου. Με τον Ερμή ανάδρομο σε αυτόν τον τομέα, οι φίλοι από το παρελθόν μπορούν να σε βοηθήσουν να θυμηθείς τι έχει σημασία και να σου δώσουν ιδέες για το μέλλον σου.

Διάβασε και αυτό: Ζώδια και υγεία: Μια διαφορετική κατάταξη του ζωδιακού κύκλου

Λέων
Ο Ήλιος στον 10ο Οίκο της Καριέρας, σε βοηθά να δημιουργήσεις μια ασφαλή βάση για επαγγελματική επιτυχία. Αξιοποίησε στο έπακρο αυτού του χρόνου, κάνοντας συγκεκριμένα βήματα προς την κατεύθυνση της επίτευξης μακροπρόθεσμων στόχων και να είσαι πρόθυμη να αναλάβεις μεγαλύτερη εξουσία και ευθύνη στην επαγγελματική σου ζωή. Αναθεώρησε τι αγαπάς και εκτιμάς στη δουλειά σου, για να σε βοηθήσει να ορίσεις τους στόχους σου για το μέλλον.

Παρθένος
Ο ήλιος λάμπει στον 9ο Οίκο σου της Εξερεύνησης και των Ταξιδίων, εμπνέοντας σε να βγεις έξω από την καθημερινότητά σου και να δεις τον κόσμο σου από μια υψηλότερη προοπτική. Η διεύρυνση των φυσικών, πνευματικών και πνευματικών οριζόντων σου - μέσω του ταξιδιού, της μελέτης ή του διαλογισμού - σου δίνει πολύτιμες νέες ιδέες για το πώς να δημιουργήσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και αφθονία. Πάρε το ρίσκο να ενεργήσεις με βάση τη διαίσθηση σου αντί να βασίζεσαι στη λογική.

Ζυγός
Στον 8Ο Οίκο των Παθών, του Σεξ και της Αναγέννησης, ο Ήλιος στον Ταύρο σε προσκαλεί να εμβαθύνεις τον δεσμό σου με έναν σημαντικό άλλο. Δημιούργησε ένα στέρεο υπόβαθρο για οικείες σχέσεις επικοινωνώντας ανοιχτά τα συναισθήματα σου, τις ανάγκες και τις αξίες σου. Ο ανάδρομος Ερμής σε αυτόν τον Οίκο σου ζητά να απελευθερώσεις κάτι από το παρελθόν - μια πίστη ή μια συναισθηματική προσήλωση που δεν σε εξυπηρετεί πλέον - για να δημιουργήσεις την εγγύτητα που επιθυμείς.

Σκορπιός
Ο Ήλιος βρίσκεται στον 7ο Οίκο της Συνεργασίας, μια εποχή για την ενίσχυση των σχέσεών σου, όπου πρέπει να αφιερώσεις σκόπιμα χρόνο και ενέργεια στους ανθρώπους που αγαπάς. Βρες την ευκαιρία να πεις στους φίλους και στους συνεργάτες σου τι εκτιμάς σε αυτούς. Συνεργάτες από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστούν, βοηθώντας σε να διευκρινίσεις τι είναι πιο σημαντικό για εσένα στο παρόν.

Αυτό το διάβασες; Ποια είναι τα 6 πιο αποφασιστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Τοξότης
Ο Ήλιος στον Ταύρο στον 6ο Οίκο της Υγείας και της Εργασίας, σε προσκαλεί να απλοποιήσεις το πρόγραμμά σου, να οργανωθείς και να γίνεις πιο αποτελεσματική. Χρησιμοποίησε αυτή τη γήινη επιρροή για να εφαρμόσεις νέες και βελτιωμένες συνήθειες αυτο-φροντίδας και να ενισχύσεις τη γενική αίσθηση της υγείας και της ευημερίας σου. Όταν αισθάνεσαι καλά σωματικά, είναι ευκολότερο να επιτύχεις τους επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους σου.

Αιγόκερως
Ο Ήλιος ενεργοποιεί τον 5ο Οίκο της Δημιουργικότητας και του Έρωτα, σηματοδοτώντας ότι το πιο πρακτικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις λίγο χρόνο για παιχνίδι. Η διασκέδαση σε βοηθά να ανοίξεις νέες προοπτικές και δυνατότητες, ανανεώνοντας την έμπνευση για την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων. Ο ρομαντισμός είναι επίσης σημαντικός - δείξε στον γλυκό σου πόσο σε ενδιαφέρει προγραμματίζοντας ένα σπέσιαλ ραντεβού.

Υδροχόος
Στον 4ο Οίκο της Οικογένειας και του Σπιτιού, ο Ήλιος στον Ταύρο προσφέρει ευκαιρίες για την ενίσχυση της βάσης υποστήριξης. Πάρε χρόνο για να διευκρινίσεις τι πρέπει να κάνεις για να αισθανθείς πιο ασφαλής και άνετη. Σε φυσικό επίπεδο, αυτό θα σήμαινε αλλαγές στο σπίτι σου. Σε βαθύτερο επίπεδο, μπορείς τώρα να συνειδητοποιήσεις και να μετατοπίσεις παλιά συναισθηματικά μοτίβα που σου περιορίζουν την αίσθηση της υποστήριξης.

Ιχθείς
Φωτίζοντας τον 3ο Οίκο της Επικοινωνίας, ο Ήλιος σε προκαλεί να πεις ανοιχτά αυτό που θέλεις. Μέσω της επικοινωνίας των σκέψεων, των συναισθημάτων και των αναγκών σου, ενεργοποιείς τις σχέσεις σου και αυξάνεις τις ευκαιρίες για να πάρεις υποστήριξη. Αυτός είναι επίσης ένας ευοίωνος χρόνος για την ενίσχυση της πνευματικής σφαίρας σου με νέες πληροφορίες και προοπτικές. Μελέτησε πάνω σε πρακτικά θέματα όπως η διαχείριση χρημάτων.