Μπήκαμε στην εποχή του Κριού: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα και τι πρέπει να κάνουν γι' αυτό

23.03.2020
Μπήκαμε στην εποχή του Κριού: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα και τι πρέπει να κάνουν γι' αυτό
Βρισκόμαστε ήδη στην εποχή του Κριού και με όλα όσα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, είναι δύσκολο πραγματικά να περιμένουμε με ανυπομονησία το τι μας επιφυλάσσει η υπόλοιπη χρονιά, πέρα από υγεία! Σε κάθε περίπτωση, η ζωή συνεχίζεται και οι αστρολόγοι εφιστούν την προσοχή σε τρία ζώδια που αυτή την εποχή θα πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο. Ιδού τι λέει συγκεκριμένα η Valerie Mesa του elite daily.

Καρκίνος

Μπορείς να το κάνεις αυτό, Καρκίνε. Η εποχή του Κριού δεν υπήρξε ποτέ μια από τις αγαπημένες σου, αλλά πάντα προσπαθούσες. Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της καριέρας, του πεπρωμένου και της δημόσιας persona, θα είσαι απίστευτα επικεντρωμένη στην επόμενη κίνηση της καριέρας σου, για να μην αναφέρουμε όλη την δουλειά που έχεις κάνει στον επαγγελματικό σου χώρο. Παρά το γεγονός ότι προτιμάς να βρίσκεσαι στην άνεση του σπιτιού σου, η εποχή του Κριού έρχεται με τέρμα τα γκάζια.

Η μετατόπιση του Κρόνου στον Υδροχόο θα είναι ενδιαφέρουσα, καθώς θα τονίσει τον όγδοο Οίκο σου του σεξ, των στενών σχέσεων, των κοινοπραξιών και όλων των συναλλαγών. Μην το πάρεις στραβά, αλλά ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις.

Διάβασε και αυτό: Κατερίνα Τσάβαλου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Μαρία Κορινθίου: Μένουν σπίτι και μοιράζονται σκέψεις, συναισθήματα και από ένα μήνυμα

Ζυγός

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, Ζυγέ. Οι σχέσεις σου έχουν δοκιμαστεί περισσότερο από ποτέ φέτος, αλλά αν κάτι κρέμεται από μια κλωστή, η εποχή του Κριού σίγουρα θα κάνει τη δουλειά. Με τον Ήλιο που ενεργοποιεί τον πιστό έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου και των σχέσεων έναν προς έναν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εστιάζεις πολύ περισσότερο στις δεσμεύσεις σου, ειδικά σε εκείνες που έχεις με τους στενούς σου ανθρώπους.

Επιπλέον, η στροφή του Κρόνου στον Υδροχόο θα ρίξει φως στα δημιουργικά σου έργα, τα επίπεδα της αυθεντικότητας σου, στο παιδί που κρύβεις μέσα σου και τη γενική έμπνευση.

Αιγόκερως

Είναι η κατάλληλη στιγμή, Αιγόκερε. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για σένα και έχεις φτάσει τόσο μακριά. Και είναι μόνο η αρχή. Πού προσβλέπει όλο αυτό; Ο κυβερνών πλανήτης σου, ο Κρόνος, πέρασε στον Υδροχόο στις 21 Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα αισθανθείς λίγη ανακούφιση. Ωστόσο, ο Ήλιος θα φωτίσει τον τέταρτο Οίκο σου, του σπιτιού, της οικογένειας και της συναισθηματικής νοημοσύνης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχεις άλλη επιλογή από το να τακτοποιήσεις τα πράγματα στον οικογενειακό σου τομέα.

Η μετατόπιση του Κρόνου στον Υδροχόο, όμως, θα ταράξει τον δεύτερο Οίκο σου των οικονομικών, των αξιών, των δυνατοτήτων απόκτησης χρημάτων και της αυτοεκτίμησης. Ήρθε η ώρα να δείξεις στον κόσμο αυτό από το οποίο είσαι φτιαγμένη και να αποζημιωθείς.