Η νέα σελήνη στον Κριό δημιουργεί αισιοδοξία - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου

24.03.2020
Η νέα σελήνη στον Κριό δημιουργεί αισιοδοξία - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου
Δεν είναι μυστικό ότι περνάμε έντονες στιγμές. Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται στο σπίτι για να αποτρέψουν την εξάπλωση του κορονοϊού και αυτό μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ανήσυχη, για να μην αναφέρουμε τη λέξη «απομονωμένη». Αυτό είναι ένα τεράστιο ψυχικό φορτίο για να μεταφέρεις, αλλά το σύμπαν στέλνει κάποια ανακούφιση με τη μορφή της νέας σελήνης στο ζώδιο του Κριού που συμβαίνει στις 24 Μαρτίου. Αυτό το συγκεκριμένο νέο φεγγάρι θα σε βοηθήσει (και όλους τους άλλους) να αποφύγεις την ψυχολογική δυσκολία όπου βρίσκεται η ζωή μας στην εποχή του κορονοϊού και να κοιτάξεις προς το μέλλον, σύμφωνα με την αστρολόγο Donna Page. Φυσικά, υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό. Δες παρακάτω τι μπορείς να περιμένεις στο ζώδιο σου από τη νέα σελήνη στον Κριό.

Τι σημαίνει η νέα σελήνη στον Κριό για το ζώδιο σου;

Το φεγγάρι έχει διαφορετικές φάσεις και ένα νέο φεγγάρι συμβαίνει όταν η Γη ευθυγραμμίζεται με τον ήλιο, κάνοντας το φεγγάρι ολόκληρο αλλά αόρατο. Υπάρχουν 12 νέα φεγγάρια το χρόνο και κάθε ένα συγχρονίζεται με ένα διαφορετικό αστρολογικό ζώδιο.

Αυτό το νέο φεγγάρι δεν συμβαίνει μόνο στον Κριό, αλλά κατά την εποχή του Κριού και θα είναι καιρός να σκεφτούμε μπροστά και να «ξεκινήσουμε κάτι φρέσκο», όπως λέει η Page στο womenshealthmag. «Προκαλεί έντονα πλανητικά vibes που λένε, ‘είμαι αρκετά εγκλωβισμένη, πρέπει να κάνω κάτι διασκεδαστικό’» προσθέτει.

Αυτό το «κάτι διασκεδαστικό» μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ο χρόνος στο σπίτι για να χαλαρώσεις και να δεις Netflix ή να μαγειρέψεις κάποια νέα συνταγή. Ή, αν υποφέρεις από το κλείσιμο στο σπίτι, να κάνεις ένα σόλο τρέξιμο στη γειτονιά σου (θα είσαι ασφαλής, εφ 'όσον κρατάς αποστάσεις).

Διάβασε και αυτό: Μπήκαμε στην εποχή του Κριού: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα και τι πρέπει να κάνουν γι' αυτό

Αυτό το νέο φεγγάρι κρύβει επίσης μια ισχυρή ατμόσφαιρα σχέσης, λέει η Page. Θα περιστραφούν όλα γύρω από την εύρεση της αρμονίας στην ερωτική ζωή σου. Αν ο σύντροφος σου είναι στο σπίτι σου, μη χάνεις καιρό.

Eίσαι single; Μπορεί να «συναντήσεις» κάποιον καινούργιο στα social media ή αν είσαι πιο προχωρημένη στο video chat. (επίσης, μπορεί να αλλάξεις ολόκληρη την προσέγγισή σου στο dating μετά από αυτήν την εμπειρία).

Τελικά, καλό είναι να βγάλεις όσο μπορείς από πάνω σου αυτό το δράμα. Αντ 'αυτού, επικεντρώσου στην προσέγγιση με τους παλιούς φίλους και την οικογένεια σου, που ίσως έχεις καιρό να μιλήσεις και να δεις (η τεχνολογία προσφέρει πολλές δυνατότητες) και να απολαύσεις τη συντροφιά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το νέο φεγγάρι θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, αλλά ο Κριός, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως θα το αισθανθούν περισσότερο, λέει η Page.

Αυτότο είδες; Είσαι Κριός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Πώς θα επηρεάσει το φεγγάρι στον Κριό, το υπόλοιπο της χρονιάς;

Θα προχωρήσεις μετά τη νέα σελήνη με μια πιο ξεκάθαρη νοοτροπία. Σίγουρα, τα πράγματα είναι λίγο αβέβαια τώρα, αλλά δεν θα είναι έτσι για πάντα. Επίσης, θα μπορέσεις να δεις πιο ξεκάθαρα την κατάσταση και αυτό θα σε βοηθήσει πνευματικά να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

Στο μέτωπο των σχέσεων, μπορεί να επανασυνδεθείς με τον πρώην σου ή να τα πας καλύτερα με τον νυν σου, κάτι το οποίο μόνο θα σε βοηθήσει σε αυτές τις στιγμές. Και εάν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να διασκεδάσετε μαζί (πάρτι χορού, νέες συνταγές, επιτραπέζια παιχνίδια, παζλ) κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ακόμα καλύτερα.