Η άνοιξη θα είναι η πιο ρομαντική περίοδος για αυτά τα 3 ζώδια - Και ας είμαστε σε καραντίνα

25.03.2020
Η άνοιξη θα είναι η πιο ρομαντική περίοδος για αυτά τα 3 ζώδια - Και ας είμαστε σε καραντίνα
Η άνοιξη ξεκίνησε την πρώτη μέρα της εποχής του Κριού. Είναι μια νέα αρχή για τη Μητέρα Φύση και μια τόσο αναγκαία ένεση αισιοδοξίας. Αυτή εποχή έχει μαγικά αποτελέσματα και μάλιστα για κάποια ζώδια, θα προσφέρει ευκαιρίες για μια νέα ρομαντική σχέση. Ακόμη και την εποχή του κορονοϊού, γιατί όχι! Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια, σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily, και ο καθένας ας τα προσαρμόσει στα δικά του δεδομένα του εγκλεισμού. Με το μάτι και το μυαλό στο φως που βρίσκεται στην άκρη του τούνελ, φυσικά.

Δίδυμοι

Είσαι έτοιμη, Δίδυμε; Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και των σχέσεων και αυτή θα είναι στο ζώδιο σου μέχρι τον Αύγουστο. Μάλιστα θα είναι ανάδρομη, στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά που μπορείς να αναθεωρήσεις αυτήν την περίοδο. Βέβαια, ενώ η αγάπη είναι σίγουρα μια προτεραιότητα σου, αυτό δεν σημαίνει ότι καθημερινά η θεά της αγάπης θα αφιερώνει πέντε μήνες από το πρόγραμμά της για να καλύψει τις σχέσεις, τις αξίες και τις αισθησιακές σου απολαύσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το καλύτερο σου η δέσμευση, κάτι που ισχύει και για την Αφροδίτη ενώ ταξιδεύει μέσω του ζωδίου σου.

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη δεν θα δουλέψει για σένα όσο μπορεί, θα μπορούσες πραγματικά να την εκμεταλλευθείς τουλάχιστον για μία φορά και να δώσεις την ευκαιρία.

Σκορπιός

Πάντα σκέφτεσαι το σεξ, Σκορπιέ. Παρόλο που η Αφροδίτη επιστρέφει πίσω από τον λάγνο όγδοο Οίκο των στενών συνδέσεων, των κοινοπραξιών και όλων των συναλλαγών, θα πρέπει πραγματικά αυτή τη φορά να μιλήσεις γι 'αυτό. Παραδέξου, είσαι ο μυστηριώδης τύπος που προτιμά να κλείνεται στον εαυτό του, αλλά υπάρχει ένας χρόνος και ένας τόπος για τα πάντα. Η ευχαρίστησή σου πρέπει να είναι πάντα προτεραιότητα και είναι κάτι που έχεις κάθε δικαίωμα να επικοινωνείς με το σύντροφό σου.

Είσαι single; Οχι για πολύ. Οι σκέψεις σου για το σεξ, μαζί με τις συνεργασίες σου, είναι έτοιμες να επηρεαστούν από την Αφροδίτη. Ο παραδοσιακός σου κυβερνών πλανήτης, ο Άρης, θα κάνει επίσης μια σύντομη εμφάνιση. Στον Υδροχόο, η γλώσσα της αγάπης θα περιστρέφεται γύρω από το συναισθηματικό σου υπόβαθρο και στους Ιχθείς, θα περιστραφεί γύρω από το εγώ σου.

Υδροχόος

Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν ενδιαφέροντα εδώ, Υδροχόε. Η Lady Αφροδίτη θα περάσει για αρκετό χρόνο αυτή την περίοδο μέσα από τον εκφραστικό πέμπτο Οίκο της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού και του πάθους. Η καλλιτεχνική και ρομαντική έμπνευση είναι σίγουρα πιθανή, αλλά μόλις η Αφροδίτη γίνει ανάδρομη, πιθανότατα θα αντιμετωπίσεις και μια αισθηματική αλλαγή. Αυτό δεν είναι κατ’ανάγκη κακό. Στην πραγματικότητα, θα ανακαλύψεις, πιθανώς, την ομορφιά και την έλξη σε ανθρώπους που ποτέ δεν θα φανταζόσουν. Η Αφροδίτη επιβραδύνει για κάποιο λόγο και θέλει να επιβραδύνεις και εσύ.

Με τον καπάτσο Άρη στο ζώδιο σου, θα είσαι τόσο αποφασιστική όσο ποτέ, γι 'αυτό μην φοβάσαι να αναζητήσεις αυτό που θέλεις. Αυτή η ενέργεια είναι δυναμική και αποφασιστική. Ο Άρης στο ζώδιο σου και η Αφροδίτη στο Δίδυμο, είναι σίγουρα κάτι που θα σε ευνοήσει.