Τα 4 ζώδια που μοιράζονται συνέχεια φωτογραφίες με τους συντρόφους τους

31.03.2020
Τα 4 ζώδια που μοιράζονται συνέχεια φωτογραφίες με τους συντρόφους τους
Σε αυτή την εποχή, μπορείς να ανακαλύψεις πολλά για το πώς αισθάνεται κάποιος για σένα μέσω της online συμπεριφοράς του, οπότε αυτά που ανεβάζει στα social media μπορεί να έχουν κάποια διαφορετική αξία για τη σχέση σας. Είναι επίσης φυσικό να θέλεις να μοιραστείς στο newsfeed σου φωτογραφίες κάποιου που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Το Instagram είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη μορφή social media όταν πρόκειται να μοιραστείς στενές στιγμές με τον σύντροφό σου επειδή έχεις πολλές επιλογές και τρόπους για τη δημοσίευση. Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία στα stories σου που θα εξαφανιστεί σε 24 ώρες, να δημοσιεύσεις μια εικόνα στον λογαριασμό σου ή να την κρατήσεις περιορισμένη σε μια λίστα των στενών φίλων σου.

Και, σύμφωνα με την Hannah Schneider του elite daily, υπάρχουν 4 ζώδια που φαίνεται να προτιμούν περισσότεροα από άλλα να ποστάρουν στο Instagram φωτογραφίες με τους συντρόφους τους. Και για αυτό έχουν κάτι να πουν τα άστρα; Έτσι φαίνεται!!!! Ιδού:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ στοργικά ζώδια. Τους αρέσει να νοιάζονται για τους άλλους και είναι υπερήφανοι για τους ανθρώπους στη ζωή τους. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί και στην παρουσία τους στα social. Αυτό το ζώδιο ενθουσιάζεται όταν δείχνει την καλή του, είτε πρόκειται για ένα πρωινό της Κυριακής, όταν φοράει την πυτζάμα της είτε ένα βράδυ του Σαββάτου όταν είναι ντυμένη για μια εκδήλωση. Νομίζει ότι ο ήλιος ανατέλλει και δύει με τη σύντροφό του και θέλει όλος ο κόσμος να γνωρίζει για την αγάπη του.

Αυτό το έχεις σκεφτεί; Είναι απιστία το φλερτ;

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι με κάποιον τρόπο χαοτικά ζώδια του αέρα. Αν και προσπαθουν να έχουν έναν πολύ επιμελημένο λογαριασμό Instagram, συχνά δημοσιεύουν χωρίς λόγο τυχαίες φωτογραφίες. Αν εσύ και ο Δίδυμος σύντροφος σου βγείτε έξω και το φως του ήλιου βγάλει μια ωραία απόχρωση στα μαλλιά σου, αυτό το ζώδιο θα αρπάξει το τηλέφωνό του για να καταγράψει αυτή την ομορφιά και να τη δημοσιεύσει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι εξαιρετικά πιστός και δεν μοριάζεται πολύ τις ιδιωτικές του στιγμές. Η παρουσία του στο Instagram είναι αισθητά αραιή. Είναι επίσης το ζώδιο που είναι πιθανότερο να έχει κλειστό λογαριασμό. Ο σύντροφός του σημαίνει πολλά για αυτόν, οπότε μπορείς να περιμένεις από τον δικό σου Σκορπιό να μπαίνει στο Insta κάθε λίγες εβδομάδες ή μήνες αλλά να ανεβάζει 10 φωτογραφίες που είστε μαζί.

Ταύρος

Οι Ταυροι είναι αρκετά σίγουροι. Ξέρουν τι τους αρέσει και πώς να το επιτύχουν. Το Instagram είναι ένα εξαιρετικό μέσο, ​​διότι τους δίνει την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά, ενώ μοιράζονται τα λαμπερά μέρη της ζωής τους και συνδέονται με τους άλλους. Θα είναι αυτοί που θα ανεβάσουν βίντεο της συντρόφου τους στα stories τους, ενώ χαλαρώνουν το Σαββατοκύριακο. Μπορείς να περιμένεις χαριτωμένα boomerangs των δύο σας από ένα ραντεβού σας και φωτογραφίες από στιγμές της ζωής σας.